Azi imi place ... gelul de dus Yves Rocher Flowerparty

22.4.13

V-am mai spus si cu alte ocazii ca-mi place parfumul Flowerparty de la Yves Rocher. Pentru perioada asta mi se pare perfect, chiar daca la capitolul rezistenta nu sta foarte bine (5 ore maxim) si se consuma mult prea repede (nu stiu care este explicatia).

Gelul de dus l-am luat anul trecut la o comanda (nu-mi amintesc daca a fost sau nu cadou, insa banuiesc ca da pentru ca nu as da 45 ron pe un gel de dus - gasiti aici detalii, poate l-am ales in locul vreunui cadou la vreo oferta prin posta) si n-am apucat sa-l folosesc decat de cateva ori pana la sfarsitul verii, insa in ultima vreme l-am tot folosit si-mi place.


Nu are nimic deosebit (si mai ales nimic care ca sa ii justifice pretul), dar nu usuca pielea (si asta imi place pentru ca mereu sunt grabita dimineata si n-as avea timp sa aplic si o crema) si lasa un miros discret (care nu persista mult, insa nici nu ma asteptam la asta dupa ce-am folosit parfumul atata timp) care imi place.

Ma binedispune dimineata si-mi face placere sa-l folosesc, daca l-as gasi la o oferta l-as lua fara sa ma gandesc, dar n-as plati 45 ron pentru el.

Ati incercate gelurile de dus parfumate de la Yves Rocher (ma refer la cele din gamele cu parfumuri)? Cum vi s-au parut?

6 comentarii

  1. Am incercat doar gelul de dus Comme une evidence si stiu ca nu am ramas uimita. Adica a fost ok, parfumat frumos, nu usca pielea, dar, vorba ta, nu merita atat de multi bani. In schimb, imi place gelul de dus cu cafea ... mmmmm, oare exista cineva caruia sa nu-i placa?! Ciudat e ca eu nu sunt bautoare de cafea si ca mirosul ei nu ma da pe spate, dar gelul asta are ceva special ... parca un miros de cafea cu lapte, ceva dulce, oricum, care-mi place tare, tare mult! Si e si persistent, cel putin pe pielea mea.
    Parfumul Flowerparty imi place si mie si-as fi vrut sa mi-l cumpar la ultima comanda, insa am ales sa incerc setul cu lacramioare. Si nu regret deloc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu le-am incercat pe cele parfumate,dar nici nu as da atatia bani pe ele, asta e clar. In schimb gelul de dus cu cafea ramane preferatul meu , iar pe locul 2 cel cu grepfruit. FlowerParty imi place si mie foarte mult dar ma enerveaza faptul ca nu persista , ceea ce e un mare minus .Oricum abia astept sa apara si la noi FlowerParty by night , care cred ca este o apa de parfum nu de toaleta si sper sa fie mai persistent.Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma inscriu si eu pe lista celor care iubesc gelul de dus cu cafea :) (si bumbac)

    RăspundețiȘtergere
  4. Din gamele parfumate am încercat gel de dus Iris Noir, Rose Absolue (scos din productie), Naturelle, Comme une Evidence, Moment de Bonheur. Mi-au plăcut, dar și mai mult mi-au intrat la inima loțiunile de corp parfumate intens. Acelea chiar își merită banii :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow 45 de lei gelul de dus? Cam multicel. De la Yves Rocher n-am avut ocazia sa incerc decat gelurile de dus din colectia Jardin du monde. Nu stiu ce ar avea special un gel de dus atat de scump.

    RăspundețiȘtergere
  6. Deea, eu n-am avut curiozitatea sa incerc gelul de dus cu cafea desi il am acasa (eu nu suport mirosul cafelei si asta ma face sa nu intind mana dupa el).

    Anamaria, trebuie sa-l incerc si eu pe cel cu grepfruit (dimineata l-am dus in baie), da, pacat de Flowerparty ca nu persista ... mi-ai mai zis de cel by night si m-ai facut si mine curioasa :)

    Fara dulciuri, cred ca e pe primul loc in preferinte :)

    auroratoma, am si eu lotiunea Vanille Noire si-mi place mult, dar o folosesc rar - cam asa fac cu toate cremele/ lotiunile de la parfumuri.

    Gabriela, nu cred ca ai pierdut ceva :)

    RăspundețiȘtergere