Oferta saptamanii (10)

5.4.13

O gramada de oferte am tot vazut zilele astea, noroc (sau ghinion - nici nu stiu cum sa ii zic) ca nu am bani pe card ca altfel cine stie ce imi mai cumparam. Timpul nu e pierdut insa ...

Cei de la StrawberryNET.com au o gramada de produse interesante la oferta. Am vazut un corector de la Fusion Beauty (21 de la 83 ron) care ma tenteaza mult si inca cateva produse tot de la ei la niste preturi super bune. Si la produsele Laura Mercier am vazut preturi bune. Si la altele ... pentru mine siteul asta e o tentatie prea mare.

Makeup Shop a adus produse de la LA Colors si preturile sunt mai mult decat bune. Eu n-am incercat nimic asa ca ma tenteaza cateva produse, in special cele pentru unghii. Ati incercat ceva? Cum vi s-au parut produsele?

HQhair.com ofera o reducere de 5 lire la comenzi de minim 30 lire - cod: APRIL5 pana pe 9 (exceptie: produsele NARS, Urban Decay, GHD, Caudalie, Myprotein, Myvitamins, Percy & Reed, Alpha-H, Moroccanoil, Parlux, Redken and Kerastase). Am vazut Seche Vite la oferta la 8.45 lire si un set de 6 creioane Smoked 24/7 Glide On la 16 lire (chiar daca nu intra la oferta, pretul e super bun) si ... nu va mai zic ca ma ia durerea de cap.

Oferta cu creioanele de la Urban Decay o gasiti si pe lookfantastic.com. Continua si ofertele pentru Redken si Kerastase pe site. 

Si pentru ca am vorbit destul de cosmetice astazi, cei de la eMAG.ro au reducere de 15% la toate laptopurile din promotie (in perioada 5-8 aprilie). Iar la evomag am vazut reduceri de 20% la aparatele foto Sony Cyber-Shot. Nu puteam sa nu va spun ca doar sunt in aria mea de interes.

6 comentarii

  1. Super :) As mai adauga Glamour Shopping Card cu reduceri de pana la 30% in perioada 1-7 aprilie valabil in numeroase magazine. Si reducerile de pana la 70% pe http://www.pcgarage.ro/p/38951-mega-discounturi-aprilie/
    Spor la shopping fetelor! Ca eu deja mi-am golit cardurile :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Tentatii si iar tentatii! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim! tentatiile sunt mari :D e mai rau cand n-ai cu ce :) nici nu putem sa cumparam ori de cate ori au reduceri

    RăspundețiȘtergere