Bits of shopping

29.4.13

Weekendul asta am fost mai mult plecata si n-am postat nimic. Sambata am fost la ziua nepotului meu (mi-am petrecut vreo 2 ore cu un puzzle 3D cu castelul Bran - nu stiam ca a fi copil e asa complicat in ziua de azi) si ieri am sarbatorit la un gratar, au fost zile linistite si am reusit sa ii gasim casa si ultimului pui de pisica din cei sase de care va spuneam saptamanile trecute.

Mi-a venit in sfarsit bratara de pe ebay si am purtat-o de doua ori pana acum si de fiecare data am fost intrebata de unde e si cat a costat. Imi place atat de mult incat ma gandesc serios sa-mi mai iau una cu argintiu si turcoaz.



In ultima vreme m-am machiat foarte putin, dar ochii mei sunt foarte sensibili (posibil sa fie de vina praful) si pielea la fel si simt tot timpul nevoia sa curat/ sterg. Servetele de la Huggies imi plac mult si mi-am luat un nou pachet de la Stock Market (imi plac mai mult cele pe care le-am avut inainte cu unt de shea - ambalaj portocaliu, asa ca data viitoare tot pe alea le iau) si o crema hipoalergenica de galbenele de la o firma bulgareasca de care n-am auzit pana acum (crema a fost luat pe un bonus pe care il aveam de la groupon, deci practic n-am dat nici un ban pe ea).


Si pentru ca o crema nu e niciodata de ajuns cand am fost in DM am luat si de la ei o crema tot cu galbenele care a ajuns deja la mama (am mai avut-o si mi-a placut). Am mai luat un mini unt de corp sa-l tin in geanta, dar am uitat sa ii fac poza, e ok, dar nu spectaculos.


Si pentru ca nu mi-am mai luat de mult timp oje, vreau sa va arat primele mele oje Essie (de la Beauty In The Bottle). Din pacate n-am reusit deloc sa le surprind nuanta reala in poze, dar daca va intereseaza gasiti o gramada de swatch-uri pe google. Am ales All Tied Up (care are niste reflexe superbe) si Da Bush (pe care de-abia astept s-o incerc, desi eu si verdele nu suntem prieteni).


Am mai facut mici cumparaturi pentru casa, dar vi le arat separat intrucat am in cap cateva postari DIY in perioada urmatoare. Voi ce ati cumparat in ultima vreme?

9 comentarii

  1. Buna, Camelia!
    Tot ce am reusit eu sa imi cumpar in ultimele zile au fost 2 prouse de la Lush: un sapun si un unt de masaj . O sa le fac si eu un review cat de crand. In rest planuiesc sa imi cumpar ceva comod de incaltat, probabil niste balerini si cateva bluzite.

    sa folosesti ec ti-ai luat cu mare place.
    Te pup, Maria:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa bratara sa o porti cu drag. Eu mi-am cumparat oje (sunt cam obsedata de ele) , doua produse CHI , un sampon si vestitul tratament silk infusion , pe care l-am folosit deja de cateva ori si sunt foarte incantata de el . Am fost in cautare de cadouri pt cei dragi, si cam asta am cumparat eu in ultimul timp .Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost cuminte in ultima vreme si am facut cateva cumparaturi doar la cosmobeauty: o oja orly, una chi si una de la konad, o placuta konad si 2 mate lip gloss de la nyx. Sunt incantata de toate :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mi-am facut de cap cu haine de primavara si vara :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu ce diferă crema de gălbelele de la Balea față de cele din magazinele naturiste ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria, sa le folosesti cu placere. Si eu caut niste balerini :)

    beautybyiris, multumesc :)

    Anamaria, si mie imi place Silk Infusion si-l folosesc des.

    Gabriela, sa le folosesti cu placere. Eu nu am folosit oja de cateva saptamani, insa vreau culoare multa :)

    Claudia, da, e frumoasa, asa e :)

    Mihaela, sa le porti cu placere :)

    Larisa, arata mai bine cutia? :) (habar n-am daca e vreo diferenta)

    RăspundețiȘtergere
  8. M-a lasat fara cuvinte bratara. E fabuloasa :-D

    RăspundețiȘtergere