Anti age serum (Regina Floris)

30.4.13

Am primit acest serum pentru testare de la Bioliv Fresh acum cateva saptamani (gasiti detalii despre el aici) si de atunci l-am introdus in rutina mea de seara, deci il folosesc de aproape o luna si mi-am format o parere despre el si pot sa va impartasesc impresiile mele.


Ambalajul, desi cam mare pentru 30 ml, este usor (fiind din plastic) si-mi place mai ales datorita pompitei care permite dozarea produsului foarte bine. Ce nu mi-a placut in prima faza a fost mirosul puternic de trandafiri (care mi-a amintit de Moment de Bonheur de la Yves Rocher) si mi-a fost putin teama ca n-o sa-l pot folosi, dar a fost doar prima impresie intrucat cand il aplic mirosul nu este atat de puternic si nu deranjeaza.

Am pus mai jos lista cu ingrediente, n-o sa stau sa le analizez pentru ca nu retin ce si cum, pur si simplu nu ma pasioneaza subiectul asta (e ceva ce mintea mea refuza sa retina), asa ca o sa va povestesc cum mi se pare mie produsul asta si ce simt ca face pentru tenul meu.


O sa incep cu textura - e intre gel si o crema usoara si intra foarte repede in piele, nu lasa nici o pelicula uleioasa. Lasa tenul hidratat si mi se pare ca de cand folosesc acest serum (si masca din aceeasi gama - de care o sa va povestesc cu alta ocazie) tenul meu e mai uniform si mai luminos. 
 
Astazi nu m-am machiat deloc si l-am folosit dimineata si chiar imi place cum imi simt tenul.In concluzie si ca sa nu ma mai intind: imi place!

4 comentarii

  1. Interesant produsul, imi place in special ca recipientul e din plastic si nu din sticla (nu-mi plac recipientele din sticla) in schimb nu ma deranjeaza mirosul puternic de trandafiri, la fel si Moment de Bonheur care dupa parerea mea are un miros fresh, doar ca nu este unul din preferatele mele :) . Eu de maine sunt plecata o perioada asa ca profit acum sa iti doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi tie. Te pup si pe tine si pe Bella :) (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anamaria, multumesc frumos, sa ai si tu zile frumoase care sa-ti bucure sufletul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu auzisem de marca aceasta pana acum si nici de site. Am aruncat rapid o privire si poate ca e ciudat dar m-au atras in primul rand lumanarile parfumate. Am vazut una cu miros de pepene galben...iti dai seama cum miroase?

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela, da, m-am uitat si eu la ele, Alice wonders parca a scris de lumanari (daca nu ma insel)

    RăspundețiȘtergere