Guest post: Andreea - Diamond Peeling la SlimArt

3.4.13

Astazi puteti citi impresiile Andreei despre tratamentul Diamond Peeling (gasiti aici mai multe informatii - pretul unei sedinte este 45 euro) castigat la inceputul lunii martie in seria celor 8 giveawayuri. Si cat de curand o sa cititi si impresiile mele ca am si eu o programare saptamana viitoare.

Tocmai m-am intors de la SlimArt, unde am beneficiat de sedinta de peeling cu diamante castigata pe blogul tau. Sunt foarte, foarte incantata si peste doua saptamani am sa merg iar pentru o noua procedura!

Dar sa-ti povestesc.

In primul rand, am fost impresionata inca de la primire, pentru ca m-au felicitat pentru premiul castigat. :) 

Doamna care s-a ocupat de mine este o profesionista si chiar se pricepe sa-si rasfete clientele. Imi pare rau ca nu i-am retinut numele, stiu doar ca era din Republica Moldova. (nota mea: Vera este cea care s-a ocupat de Andreea)

Sedinta a inceput cu o curatare a tenului, gatului si decolteului, asa cum este normal. Apoi a urmat peeling-ul, timp de 15 minute. Ma asteptam sa fie cumva neplacut, eu ma gandisem ca poate diamantele respective vor fi prea dure pentru tenul meu. Nici gand! N-am simtit nimic neplacut, ba chiar a fost relaxant. Se simte la fel ca atunci cand folosesti un exfoliant acasa, singura diferenta fiind ca simti si o usoara aspirare (celulele moarte sunt aspirate in acelasi timp in care tenul e curatat). Pentru zona din jurul ochilor a fost utilizata o intensitate mai scazuta, ca pielea sa nu aiba de suferit, Dupa peeling, a urmat o noua curatare, cu apa de trandafiri, mi s-a aplicat un serum cu vitamine, pentru hidratare si regenerare, si am beneficiat si de un tratament cu ultrasunete. Tot pentru hidratare a fost aplicat si ulei de argan cu ambra. A fost absolut divin! Uleiul acela mirosea exceptional!

Si acum a venit partea cea mai frumoasa, masajul! Habar nu am cat a durat (oricum, eu aproape adormisem acolo, deci a durat ceva), dar a fost foarte, foarte relaxant! Doamna respectiva are niste maini de aur!

Dupa masaj a urmat o noua curatare a pielii, apoi mi s-a aplicat pe ten o masca hranitoare, cu castan indian, iar pe gat si decolteu una cu pantenol. Au fost lasate sa actioneze timp de 10 minute.

In final, pielea a fost curatata, din nou, cu apa de trandafiri si hidratata cu o crema mai grasa.

Rezultatul: o piele incredibil de fina si de luminoasa! 

Tocmai pentru ca mi-a placut atat de mult, am sa merg la alte cateva sedinte, pana voi avea tenul perfect uniformizat.

Mi-a placut foarte mult, procedura a fost ideala pentru mine, asta spre disperarea sotului meu, care m-a asteptat in masina mai mult de o ora si jumatate.:))

Chiar le recomand si altor persoane sa mearga, vor vedea rezultate inca de la prima sedinta. Si-n plus, fiecare dintre noi merita cateva clipe de rasfat.
Tie tin sa-ti multumesc inca o data pentru premiu, din suflet!

Un comentariu

  1. Sigur iti va placea si tie, cel putin la fel de mult cat mi-a placut mie!
    Sa ne spui si parerea ta!

    RăspundețiȘtergere