Cuvinte si iar cuvinte

9.4.13

Am avut o zi aiurea ... nu ma simt nici foarte bine, am inceput ziua cu probleme la munca si nici nu am chef, recunosc ... desi m-am straduit. Ca sa-mi mai treaca i-am comandat Bellei o zgarda noua (luna viitoare e ziua ei) de pe ebay si mi-am luat si mie ceva ... femeie, n-am ce sa zic altceva in apararea mea.

Am o "comanda" de la nepota'miu ca il vrea pe Scooby-Doo la petrecerea de ziua lui de la gradinita (asa ca am cautat o firma cu animatori pentru petreceri de copii) si mai trebuie sa ma gandesc si la un cadou inspirat si stau prost cu ideile. Mai lucrez la asta ...

Si pentru ca tot am "umblat" pe diverse siteuri am vazut ca pe Asos a inceput curatenia de primavara si am stat ceva pe site, doar poftind. Nu va mai zic ce am vazut ca oricum n-am fonduri disponibile in acest moment si ma stresez inutil. Cei de la BeautySpell au niste promotii inclusiv la produse CHI - 20% la achizitionarea a minim 2 produse (am incercat faimosul Silk Infusion si chiar imi place, trebuie sa va povestesc despre el), la fardurile Parisax - pana la 50%, la produsele Alterna 15% si au si colectia Orly Mash Up pentru vara 2013.

Clar nu sunt apta de scris azi, aveam in gand ceva ... dar nu ... mi-am facut o cana de ceai si trebuie sa raspund la niste mailuri. Sa aveti o seara linistita (sau mai putin linistita, dupa cum va pofteste inima). In caz ca va intrebari de cana e cea pe care v-am aratat-o acum ceva vreme (luata de aici).


12 comentarii

  1. o seara frumoasa.cana este super :).fug si eu sa imi fac un ceai

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt in pana de idei cand trbeuie sa le iau cadou celor mici...parca la fetite mai am de unde alege, dar la baietei, ma tot repet cu masinute si Scooby Doo (si verisorii mei tot fani de ai lui sunt)...
    Pupici!Asteapta soarele si o sa vezi ca o sa fie mai bine :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaaiiii, cat de draguta e caanaa!!!:D

    Hmm, cat de mandra va fi Bella!:)

    Ce varsta are nepotul tau?

    Eu (ii spuneam si Aurorei) nu-mi dau voie nici macar sa intru pe Asos; am fost azi in oras sa rezolv treburi si...n-am fost cuminte, am fost mana sparta cand chiar nu era cazul!
    Mi-am luat si ciocolata calda alba, pe prima o beau in cinstea ta!:)

    Sa ai o seara linisita, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ai o seara frumoasa, Camelia!
    Vor veni si ideile.. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare sincer rau ca ai avut o zi aiurea, dar stiu ca tu esti o persoana cu o gandire pozitiva si vei trece peste aceasta zi . Sper sa ii faci o poza Bellei cu noua lesa :) . Si eu am tot auzit de faimosul Silk infusion, abia astept sa ii faci un review, sunt tare curioasa de el. Cat despre cadouri la copii, am si eu un nepotel are 3 anisori si recent i-am cumparat o tableta magnetica pentru desenat, stiu ca va fi foarte incantat de ea :). Te pup si sper ca maine sa o zi mai frumoasa. (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. Catalina Sora, a fost ok, multumesc, ce ceai preferi? :)

    Ana, inca imi storc mintea, stiu ce si-ar dori, dar nu gasesc :))

    ilda, face 7 ani - petrecere mare. Ti-a placut ciocolata? :)

    Deea, multumesc, o zi frumoasa si tie :)

    AlexantZa, ideile exista, eu nu functionez cum trebuie.

    Gabriela, a fost bunicel, ma asteptam sa-mi placa mai mult, mai devreme am baut unul de pe iHerb dar nici asta nu m-a impresionat, n-am gasit inca un ceai care sa ma fascineze.

    Anamaria, intre timp m-a pocnit o criza de rinichi, asa ca nu pot sa zic ca ma simt foarte bine, dar trec ele toate :)

    RăspundețiȘtergere
  7. De pe iherb eu mi-am luat de la st. dalfour, organic, ceai verde cu mango. E cel mai bun ceai pe care l-am baut :D

    RăspundețiȘtergere
  8. F. dragalasa cana, cu mesaj special si linistitor!:)

    RăspundețiȘtergere