Diamond Peeling la SlimArt

19.4.13

Sambata am fost la clinica SlimArt din Floreasca pentru un tratament Diamond Peeling si eram chiar curioasa cum o sa fie dupa ce-am citit impresiile trimise de Andreea (cea care a castigat un tratament la giveawayul de la inceputul lunii martie) - puteti citi experienta ei aici.

Inainte de a va povesti cum a fost vreau sa va spun ca eu nu am probleme majore cu tenul: am cateva semne de la niste cosuri recente, cateva zone mai vascularizate in jurul nasului, pe barbie si pe maxilar si niste riduri de expresie sub ochi. In rest nu am alte riduri sau zone uscate/ grase (tenul meu este normal de ceva vreme). Tratamentul se adapteaza in functie de ten si de nevoile sale, cea care s-a ocupat de mine a fost Cristina si mi-a explicat pas cu pas ce face.

Primul pas a fost o demachiere ca la carte a tenului, dupa care a urmat dermabraziunea cu diamante (a durat cam 15 minute timp in care pe langa senzatia pe care o simt cand imi fac eu un gomaj acasa am simtit si o usoara aspirare a celulelor moarte). A fost un procedeu bland (in zona ochilor s-a folosit o alta intensitate pentru a nu agresa pielea) si la final am vazut ce a iesit dupa fata mea - destul de multa mizerie tinand cont ca inainte mi se curatase tenul, deci chiar curata in profunzime.

A urmat un peeling usor pentru a indeparta toate urmele si mi s-a aplicat un serum cu rodie (toate produsele folosite au fost de la Anna Lotan - de abia astept sa incerc si eu cateva dintre produse, mi-a placut mult ce am vazut la tratament) pentru hidratare si regenerare (la acest pas s-au folosit ultrasunetele si chiar am avut senzatia ca produsele sunt "inghitite" de ten). 

Ar fi urmat un pas suplimentar - tonifierea - insa la mine nu a fost cazul, asa ca a urmat un masaj cu o crema hidratanta care a fost o placere. Tenul a fost curatat din nou si mi s-a aplicat o masca (peel-off) cu alge marine pentru 10 minute. Mi-a placut la nebunie senzatia - masca era usor mentolata (asta a fost senzatia mea, desi masca, asa cum am spus, era cu alge marine) si m-a relaxat total.

Dupa indepartarea mastii si o noua curatare mi s-a aplicat o crema hidratanta si mi s-a oferit o oglinda sa vad rezultatele. Tenul arata foarte curat si luminos, dar ceea ce mi-a placut si mai mult a fost ca aspectul general era unul uniform (nu se mai observau petele rosiatice in zonele vascularizate) si paream foarte odihnita.

Concluzia: mi-a placut la nebunie si daca bugetul imi va permite o sa ma mai duc (in cazul meu ar fi nevoie de o sedinta pe luna pentru intretinere, unde sunt probleme se recomanda efectuarea sedintelor la doua saptamani; tratamentul nu se efectueaza cand sunt probleme mari cu tenul - acnee activa, psoriazis sau alte probleme dermatologice).

Puteti vedea aici parerea unei alte cliente care a incercat Diamond Peeling.

Ati incercat Diamond Peeling? Cum vi s-a parut? Va tenteaza sa incercati?

8 comentarii

  1. Buna Camelia, si eu am fost la ei de mai multe ori, tot pt microdermabraziune si am fost foarte incantata. Se pot cumpara produse Anna Lotan direct de la ei?

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, ma bucur ca si tie ti-a placut. Da, nu au inca toate produsele - a fost si o oferta cu 50% reducere, am postat-o pe Facebook la momentul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-am nominalizat aici
    http://yarina26yarina.blogspot.ro/2013/04/versatile-blogger-award.html
    pup:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eram sigura ca-ti va placea!:) Si mie tot o data pe luna mi s-a recomandat sa merg. Acum banii mei sunt toti "investiti" in nunta, dar chiar inainte de marele eveniment, am sa merg sa-mi mai fac aceasta procedura. Chiar isi merita banii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deea, da, a fost placut si tenul meu a fost incantat.

    RăspundețiȘtergere
  6. M-ar tenta doar pentru senzatia pe care cred ca o ai cand cineva te tot cremuieste si mangaie pe fata :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna!Ai putea sa ne spui si cat a costat ? Nu am reusit sa vad pretul pe site-ul lor :( Pe mine m-ar tenta sa ma duc la sediul din Piata Lahovari ca mi-e mai comod sa ajung

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabriela, deja visezi?

    Roxana, eu am primit-o cadou, insa am mentionat in postarea cu povestea trimisa de Andreea ca pretul de lista este 45 euro, insa in clinica sunt diverse oferte - cel mai bine este sa suni si sa spui ce te intereseaza.

    RăspundețiȘtergere