Guest post: Silvia - pensule Nastelle

4.4.13

Astazi este randul Silviei sa ne spuna cateva cuvinte despre produsele castigate intr-una din cele 8 zile darnice din luna martie - ea a castigat 2 pensule si 2 perechi de gene. Produsele le gasiti aici.



Am decis ca e cazul sa revin cu o parere despre premiul primit:) Nu pot sa nu mai mentionez odata cat de incantata am fost de promptitudinea si seriozitatea sponsorului, produsele mi-au ajuns prin curier rapid in a doua zi lucratoare. 
De pensule sunt foarte incantata, cea pt blush este intradevar fantastica, inteleg de ce iti e indispensabila, iar cea de stippling a inceput sa-mi placa foarte tare. Aplica fondul de ten uniform, fara sa lase dare ca unele pensule, si ne impacam foarte bine. La prima utilizare m-am speriat putin pentru ca pierdea din firele mai scurte, dar am spalat-o si nu am mai avut absolut nicio problema cu ea.
Genele false imi plac mult pentru ca au un aspect foarte natural, inca nu le-am folosit pt ca nu am avut niciun eveniment mai special. Mi-ar fi placut sa aiba si adeziv, dar pana o sa am nevoie de ele, imi cumpar eu unul.
Tin sa inchei acesta mica prezentare prin a-ti multumi inca odata pentru acest premiu, care pentru mine cu siguranta imbina utilul cu placutul!

3 comentarii