Pensule - organizare?

24.4.13

Ieri v-am povestit de pensula de la Real Techniques si astazi vreau sa va arat cum imi tin eu pensulele. Nu mi-au placut niciodata suporturile din sticla cu pietre/ bile pentru ca eu mereu sunt grabita si dau peste lucruri, asa ca galetile (mini galeti de fapt) de metal mi s-au parut perfecte pentru asta. Am mai multe colorate (verde, portocaliu, roz) prin casa, luate acum multa vreme dintr-un magazin, insa nici una nu era suficient de mare pentru pensulele pe care le folosesc cel mai des si le tineam in doua mai mici si mi se parea ca ocupa prea mult spatiu. Asa ca am cautat o solutie


... si am gasit-o. Galeata de mai sus este din metal si are maner (foarte util cand vreau sa spal pensulele - plec direct cu galeata la baie) si n-a fost decat 9 ron. Sa va spun unde am gasit-o? La 1banut ... v-am spus ca intru des la ei pentru ca sunt in drumul meu spre posta.

Voi cum va tineti pensulele?

7 comentarii

  1. Si eu mi le tin intr-o galetusa doar ca a mea e de ceramica. E draguta si pictata cu floarea soarelui. Adevarul e ca as avea nevoie de una mai mare si sper sa gasesc curand. Intrebare: tu iti tii pensulele in brush guard in permanenta? Sau doar pana se usuca?

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela, unele dintre ele, da (cele de fata in special pentru ca nu suport sa le vad firele rasfirate) :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu le tin in ghivece de metal dantelate de la Ikea. Sunt tare dragute:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca un motiv pentru a ajunge caaat mai repede la 1Banut :) E foarte faina galetusa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana, stiu ghivecele alea - arata foarte bine.

    Georgiana, pana ajungi tu ... se face o lista :)

    Cecilia, da, e vesela si haioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte dragut "suportul" tau pentru pensule si ieftin ! :-D

    RăspundețiȘtergere