Impresii la cald

12.4.13

In ultima vreme am incercat cateva produse noi si cum sigur n-o sa am timp sa scriu despre toate curand, m-am gandit la o postare (cum sa ii zic? colectiva? suna cam aiurea, dar cam asta e) cu primele impresii in caz ca sunteti interesate de vreunul dintre ele.

O sa incep cu setul Plump Me Up de la VO5 pe care vi l-am aratat saptamana trecuta intr-o sesiune de cumparaturi. De abia asteptam sa le incerc si nu m-au dezamagit. Miros demential, curata parul foarte bine (dupa o singura samponare parul meu era curat si descurcat) si-l lasa matasos, lucios si usor de aranjat. Nici nu pot sa va zic cat de bine imi pare ca vor fi disponibile si la noi (cei de la cosmeticepenet deja au facut alta comanda si asteapta stocuri noi - asa ca daca sunteti interesate le veti putea achizitiona in curand).


Cei de la Makeup Shop m-au intrebat daca vreau sa incerc produsele L.A.Colors (le puteti vedea aici) pe care le-au adus de curand si am ales o paleta - Unforgettable (v-am aratat-o aseara pe Facebook) si blushul mineral de mai jos (nuanta Naturale). Paleta n-am incercat-o inca, culorile sunt foarte frumoase, dar metalizate (ca sa stiti in caz ca vreti sa va luati ceva), insa blushul l-am folosit azi dimineata si-mi place. Textura fina, pigmentatie ok (nu-mi plac blushurile prea pigmentate - prefer sa am control total asupra produsului pe care vreau sa-l folosesc) si o culoare perfecta pentru un machiaj cuminte de toata ziua, genul care nu cere si folosirea unui iluminator. Mi-a placut la prima folosire.

Si sa nu uit sa va spun: cei la Makeup Shop ofera o reducere de 24% (valoarea TVA-ului) pentru toate produsele NYX in perioada 12-14. In caz ca va tenteaza ceva, acum e momentul sa le luati.


Si nu in ultimul rand am primit spre testare doua produse de la Bioliv Fresh: serumul antiimbatranire cu efect de botox (nu ma astept la efectul de botox) si masca hidratanta cu efect de lifting (sper ca observati ca sunt hotarata cu liftingul asta) din gama cu ulei de trandafir bulgaresc. M-a speriat un pic mirosul puternic de trandafir cand le-am incercat (imi aminteste de Moment de Bonheur de la Yves Rocher, care mie nu-mi place), dar produsele imi plac. Serumul il folosesc de o saptamana si imi place textura lui, intra repede in piele. Masca am incercat-o aseara prima data (am aplicat-o in stras subtire 20 minute, dupa care am clatit cu apa calduta - nu m-a incantat partea cu clatitul) si mi-a lasat tenul hidratat. Surpriza a fost insa azi dimineata cand m-am uitat in oglinda: tenul meu era foarte luminos si uniform, ceea ce m-a incantat peste masura. Voi reveni cu impresii dupa ce le folosesc o perioada mai lunga de timp.


Voi ce-ati incercat nou in ultima vreme si v-a placut?

7 comentarii

  1. Am ochii foarte sensibili, si nu pot folosi orice tip de rimel,folosesc doar rimel bio. De curand am gasit un rimel foarte bun care nu este 100% bio, dar in compozitia lui are doar ingrediente naturale . Partea cea mai interesanta este ca miroase a ciocolata (nu mai stiu exact dar cred ca in una din postarile tale ziceai ca nu iti place mirosul de ciocolata in cosmetice) acest rimel miroase demential, iti vine sa-l mananci nu sa-l dai pe gene :) .Desi nu este bio nu am avut nicio problema cu el , asta pentru ca in compozitia lui nu exista substante chimice , parfum sau alte chestii de genul care dauneaza.Pretul este piperat, dar eu zic ca isi merita banii. Este vorba despre rimelul Dark Chocolate de la 100% percent pure cosmetics, eu il iubesc deja:).
    ps: foarte frumoase culorile de la paletuta care ai primit-o pentru testare,mi-am comandat-o si eu, si tot din gama lor si un ruj hidratant. Te pup, iti doresc un weekend frumos (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Gama asta cu trandafiri o am si eu pe toata: apa de trandafiri, masca, serum, creme. Mi-am cumparat-o la recomandarea cuiva. Sunt bune produsele, dar mi se pare ca unele dintre ele au un pret nejustificat de mare. In fine, modul in care se curata masca ma enerveaza si pe mine.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Anamaria, cosmeticele nu le-am incercat de la 100% Pure Cosmetics, insa cremele mi-au placut mult. Nu-mi place mirosul de cafea, ala de ciocolata imi place ... weekend placut si tie. :)

    Deea, e bine de stiut ca si celelalte produse sunt bune. Weekend placut :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim! :-* din astea prezentate de tine n-am incercat nimic :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmm ceea ce am incercat eu si m-a multumit pe deplin nu este un rodus cosmetic ci niste vitamine. Le-am luat de pe iherb si ma simt extrem de tonica si linistita de cand le folosesc. Astept sa vedem daca intr-o perioada mai lunga are efect si asupra parului si pielii. Sa folosesti cu placere toate minunatiile de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabriela, despre ce vitamine e vorba? :)

    RăspundețiȘtergere