Oferta saptamanii (11)

29.4.13

Cei de la StrawberryNET.com au introdus pe site o noua categorie - Reducerea Zilei (6 produse zilnic la pret special) si m-am tot uitat pe siteul lor in ultima vreme si am observat ca pentru clientii noi ofera la o comanda de 25 de dolari 2 cadouri: un fard crema de la Calvin Klein si o mascara pentru volum de la Fusion Beauty. Pe site sunt o gramada de oferte bune, pe mine m-au tentat niste blushuri de la Korres si un set de la NARS.

Cei de la feelunique.com ofera o reducere de 15% la o comanda de minim 40 lire (codul TREATU15 este valabil pana maine seara). Eu nu am cumparat de 40 lire, am luat ceva cu o valoare mult mai mica, insa in momentul in care am intrat pe site am beneficiat de o reducere de 10% (un cod automat care s-a aplicat in cosul de cumparaturi) asa ca o afacere tot am facut.

Si cei de la HQhair au niste coduri de reducere (APR5 - 5 lire reducere la cumparaturi de 40 lire / APR10 - 10 lire reducere la cumparaturi de 65 lire / APR15 - 15 lire reducere la cumparaturi de 90 lire) - ca de obicei sunt produse de la anumite firme (NARS, OPI, Kerastase, Maroccanoil, Redken) care nu fac parte din promotiile astea, insa sunt cateva oferte tentante pe site.

Nu stiu daca stiti siteul celor de la SchneiderOutlet (eu am dat de el recent cand cautam pentru o prietena un sacou de piele), dar au produse de la S.Oliver, Mango, Cache-Cache, Stradivarius, Bershka si multe altele, iar in perioada asta au o promotie cu 50% reducere la orice produs de pe site.

Daca sunteti in cautare de carti am vazut ca cei de la Elefant promoveaza targul de Paste si anunta reduceri de pana la 70%. N-am apucat sa ma uit pe site, dar o sa-mi fac timp zilele astea, poate imi fac singura un cadou.

2 comentarii

  1. Chiar zilele trecute am observat ca strawberry au oferte zilnice la 6 produse. Am si facut o comanda: tigi - small talk, un spray cu sare pentru par pentru ca muream de curiozitate sa vad ce efecte are si Too Faced - Lockdown Ultimate Creaseless Cream Eyeshadow (Jailbait). Aveau preturi ok si am decis sa incerc :D

    Multumesc pentru SchneiderOutlet. Nu stiam magazinul si am gasit acolo o rochita care mi-a mers la inima. Pacat ca aveau doar marimea 40. Dar ii mai pandesc eu, poate mai gasesc ceva.

    La elefant chiar sunt o gramada de carti in oferta dar mi-am facut plinul pe luna asta. Mi-am luat seria "a song of ice and fire" si acum sunt chitita pe citit :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela, sprayul ala cu sare ma tenteaza si pe mine, sa le folosesti cu placere. Si eu vazusem ceva interesant la ei dar tot asa cu marimile a fost problema :)

    RăspundețiȘtergere