bareMinerals well-rested

6.4.13

Am asteptat mult timp sa fie iar disponibil acest produs pe StrawberryNET.com (n-am gasiti nicaieri o alta varianta mai accesibila ca pret) si n-am ezitat sa-l cumpar si l-am tot incercat in ultimele saptamani. 

Daca nu stiti ce este cu el, este o pudra special conceputa pentru zona de sub ochi (are pigment galben si se presupune ca ajuta la mascarea cearcanelor si ca lumineaza zona mai bine decat alte produse). Eu am folosit pana acum Secret Brightening de la Laura Mercier si in trecut am mai incercat o pudra d-asta galbena de la Lily Lolo, dar n-a fost chip sa ma inteleg cu ea (mi s-a parut prea pigmentata si oricum o aplicam se vedea nenatural).


Primele mele incercari de a folosi aceasta pudra n-au fost tocmai reusite si am fost putin dezamagita. Am incercat sa aplic pudra cu pensula 34 de la Nastelle (pe care o folosesc pentru pudra de la Laura Mercier), cu o pensula de blending si cu o pensula subtire pentru fond de ten de la Stila. Nici una n-a aplicat produsul asa cum imi doream si nu-mi placea deloc aspectul final.

Asta pana am primit pensulele Real Techniques si am vazut una din pensulele din setul Core Collection (il gasiti aici) - Pointed Foundation Brush, care este foarte mica pentru a fi folosita pentru fond de ten, dar este perfecta pentru a aplica pudra sub ochi. Si de atunci am folosit zilnic aceasta pudra de la bareMinerals si a inceput sa-mi placa.


Imi place ambalajul pentru ca nu se iroseste deloc produs si de cate ori inchid cutia se sigileaza tot si n-am surpriza sa zboare pudra in toate partile cand o deschid iar. Pudra in sine este foarte fina si nu este atat de galbena pe cat ma asteptam eu (de aceea arata si natural cand se aplica), fixeaza corectorul si lumineaza zona destul de bine.

Eu nu prea am riduri fine in aceasta zona (am 2 riduri de expresie de foarte mult timp si sunt obisnuita sa nu le incarc) si nici nu am pielea uscata, deci nu am avut probleme sa se fixeze in riduri sau sa aiba un aspect prafos, insa pe un ten uscat cu zona de sub ochi mai uscata s-ar putea sa nu arate asa de bine.

Imi place si nu regret ca am dat banii pe ea, insa nici nu pot sa va spun ca este minunata si trebuie neaparat s-o aveti. Este o pudra buna, dar nu fantastica.

5 comentarii

  1. Nu am incercat bareMinerals desi de mult am pus ochii pe ele:) stiu ca sunt foarte bune:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Era bine daca puneai o poza demonstrativa, eu am probleme cu cearcanele :(( Oricum din descrierea ta nu cred ca merita neaparat sa o cumpar.
    pup :*
    http://vovolyna.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmm interesanta idee, sa folosim o pudra speciala pentru zona ochilor. Daca o gasesc la strawberry la oferta sigur o iau si eu. e tentanta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am incercat nimic de la bareminerals, dar am auzit ca au produse bune ce merita incercate. Pudra aceasta arata bine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Macy, eu am incercat si fondul de ten acum ceva vreme, insa nu m-a impresionat.

    Beauty and more with V., am mai explicat ca nu am un aparat care sa ma ajute sa fac asemenea poze astfel incat sa vedeti si diferente.

    Gabriela, eu intotdeauna am folosit, si cea de la Laura Mercier e foarte buna (are niste particule care capteaza lumina)

    bambina, eu n-am incercat decat pudra asta si fondul de ten de la ei.

    RăspundețiȘtergere