Chic Ville te inspira!

30.4.13

In ultima vreme tot am cautat idei pentru a mai schimba ceva prin casa fara costuri foarte mari si asa am dat si de siteul celor de la Chic Ville si mi-a placut mult ceea ce am vazut la ei. Au un magazin (fizic) - deschis in luna noiembrie - in centrul istoric din Cluj-Napoca si recent au lansat si magazinul on-line si, din ceea ce am citit, au in plan sa deschida mai multe magazine in toata tara.

Au foarte multe produse (de la mic mobilier pana la textile, vesela si diverse obiecte de decor) si gama este foarte variata, astfel incat se gaseste ceva pentru orice gust. Siteul este usor de accesat si-mi place aspectul lui care te duce cu gandul la o alta lume. Am vazut atat lucruri la preturi accesibile, cat si produse scumpe pentru alt tip de buget, lucruri frumoase ce pot fi oferite cadou sau lucruri ce te pot inspira sa schimbi ceva in propria casa.

Nu stiu sa va spun ce mi-a placut mai mult, m-am tot uitat la cutiile de depozitare (in special cele metalice - am o slabiciune pentru ele, vreau si eu una in care sa tin cookies), am vazut multe produse pentru Paste (atat obiecte de decor, cat si vesela - am vazut niste suporturi pentru oua care ar arata fantastic pe masa de Paste) si niste fete de perne atat de haioase incat radeam singura in fata monitorului. Am vazut de asemenea o gramada de lucruri interesante pentru copii - de la trusouri pentru botez pana la saci in forma de ursulet (pentru tinut hainele).



E genul de magazin in care mie imi place sa "intru" si sa ma pierd atunci cand vreau sa ma relaxez si sa uit de tot ce ma inconjoara. Stiati de magazin? Cum vi se pare conceptul? Lipseste ceva?

Eu tocmai am plasat o comanda pe site, asa ca o sa va arat in curand ce mi-am luat de la ei si o sa va spun cum mi se par produsele, insa pana atunci vreau sa va zic ca folosind codul "coltulcameliei" puteti obtine o reducere de 10% din totalul comenzii (pana la 31.05.2013) - gasiti aici produsele.

8 comentarii

  1. Fiind din Cluj, am intrat in magazin de cateva ori. Au o gramada de lucruri frumoase si nu stii la ce sa te uiti prima data.

    RăspundețiȘtergere
  2. Jade, atunci sunt curioasa sa ii vad cat mai repede si in Bucuresti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu știam de magazin.
    Foarte frumoase produsele din imagini !

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu incerc sa-mi inchipui care e atmosfera din magazin daca site-ul arata asa. Am ramas fara cuvinte, e un site atat de clad si imbietor. Si in plus lucrurile vandute arata minunat si sunt originale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am disparut o perioada lunga de timp si cand am revenit, am citit repede postarile tale frumoase si vii. Mi-am facut mult curaj ca sa spun acest lucru si in scris.
    Sa ai un 1 mai insorit si vesel! ^^

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai ce produse dragute au :X Ce ne faci tu, ne pui la cheltuit :))
    Te-am nominalizat aici: http://vovolyna.blogspot.ro/2013/05/the-versatile-blogger-award.html
    pup:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Am intrat acum pe site-ul lor si am vazut un bol iepuras din ceramica crem absolut superb (este cel din fotografiile pe care le-ai publicat si tu, cel cu fundita)! Minunate-s toate lucrușoarele!

    RăspundețiȘtergere
  8. Larisa, sa vedem daca se extind in tara sau nu ...

    Gabriela, asta mi-a placut si mie - ca sunt multe si foarte interesante.

    Andreea, multumesc la fel :)

    Beauty and more with V., va arat, voi trebuie sa rezistati :)

    aurora, se potriveste cu stilul tau :)

    RăspundețiȘtergere