Giveaway: weekend in 2 la Straja

4.1.13

Cum va spuneam zilele trecute castigatoarea anuntata anterior pentru acest giveaway nu m-a contactat desi au trecut mai bine de 2 saptamani de cand am publicat pe blog cine a castigat si multe dintre voi mi-ati trimis mesaje private ca va pare rau ca n-ati apucat sa participati, asa ca am decis sa acord altcuiva sansa sa se bucure de un weekend departe de Bucuresti la o cabana situata la 150 metri de partie intr-unul din locurile frumoase din Romania. 

Concursul este organizat impreuna cu Cabana Zeni prin blogul de calatorii Enciclopedia calatorului independent si premiul este un weekend pentru 2 persoane (doar cazare, cabana are bucatarie utilata in caz ca va intereseaza) la Cabana Zeni din localitatea Straja (langa Lupeni, Hunedoara - gasiti aici detaliile referitoare la locatie) la inceputul acestui an (ianuarie/ februarie/ martie - voi discuta detaliile cu castigatoarea direct).


Ce trebuie sa faceti pentru a participa?

1. sa urmariti blogul prin GFC (in cazul in care doriti o sansa suplimentara la acest giveaway puteti sa dati share pe Facebook si sa-mi lasati linkul in comentariul vostru)

2. sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti cu cine veti pleca in caz ca veti castiga si de ce ati ales persoana respectiva

Aveti timp pana pe 07.01 sa va inscrieti si in 9.01 voi anunta cine castiga weekendul si vom stabili impreuna perioada pentru a discuta cu cei de la cabana daca se poate sau nu.

37 de comentarii

  1. Buna!
    Te urmaresc GFC Catallina Oprea
    Share Fb https://www.facebook.com/catalina.2609/posts/317498721702409
    Daca voi castiga voi merge impreuna cu prietenul meu:). Multumim

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai fost la Straja pana acum si daca ar fi sa plec, normal ca as pleca cu sotul meu deoarece nu am mai avut o vacanta doar in doi de curand si ar fi ideal un moment de relaxare doar intre noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Cred ca as pleca cu prietenul meu, mai ales ca se apropie aniversarea noastra de 5 ani :D.

    GFC: Ana Maria Raducanu;
    FB Share: https://www.facebook.com/macadamia.pampampam/posts/122986837868432

    RăspundețiȘtergere
  4. Data trecuta am ratat inscrierea pentru ca in perioada respectiva a fost micuta bolnavioara si nu mi-a ars de nimic...mi-a parut foarte rau ca nu am putut participa, chiar daca sansele sunt mici , macar exista o speranta..o sansa!

    Daca as castiga(desi e putin probabil...de unde atata noroc pe capul meu) as merge impreuna cu familia mea.A trecut foarte mult timp de cand nu am mai fost la munte...atat de mult incat nici nu imi mai amintesc exact..Cu siguranta ar fi un moment unic, de neuitat ..ar fi o rasplata si o relaxare mult asteptata.. ar fi prima noastra iesire la munte impreuna cu micuta iar acest lucru ar face momentul unic...pentru ca nimic nu este mai frumos si mai deosebit decat sa fii impreuna cu cei pe care ii iubesti ...indiferent de locul unde te aflii, indiferent de moment...totul devine magic daca ii ai alaturi de tine pe cei dragi!Deja incep sa visez...ca plec de acasa..ca privesc pe geam alaturi de micuta mea..ca ne bucuram de fiecare casa intalnita, de fiecare peisaj.. vom cunoaste oameni noi, chipuri blande..iar fetita mea va spune ”mami ..uite ce mos (frumos) este! Iar noi vom face poze...multe poze...iar peste ani ne vom aminti de prima noastra iesire la munte, de cea mai frumoasa vacanta , traita datorita Cameliei!

    gfc-raluca
    share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=541039415909358&id=181065751963886

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca as castiga l-as lua bineinteles pe sot cu mine; a trecut ceva vreme de cand nu am avut cateva zile doar in doi. Mult succes tuturor si un an plin cu sanatate, bucurii si dorinte implinite!

    RăspundețiȘtergere
  6. GFC: Sadie
    Fb: https://www.facebook.com/adina.mbmb/posts/328447703928045
    Mi-ar placea tare mult sa castig, as merge impreuna cu sotul meu, pe care nu l-am ales de azi, de ieri si nu numai pentru a ma insoti in weekend. :) Chiar ne-ar prinde bine un moment de respiro, odihna si relaxare in doi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Te urmaresc prin GFC cu Cristiana Kiki.
    Am dat share pe FB https://www.facebook.com/cristiana.vasadi/posts/520789971287381
    Daca as castiga l-as lua cu mine pe prietenul meu. Ar fi mega dragut, mai ales ca nu am fost la munte impreuna niciodata. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Acsinte Lorena Isabela4 ianuarie 2013 la 18:39

    GFC: lorena
    FB: Acsinte Lorena Isabela
    Share: https://www.facebook.com/lorenaisabela.acsinte/posts/489234334453048
    Daca as castiga as merge impreuna cu iubitul meu, marea am vizitat-o impreuna de cateva ori dar muntele inca nu

    RăspundețiȘtergere
  9. share:http://www.facebook.com/gorea.vlad.3

    Buna. Eu daca as castiga mas duce inpreuna cu prietena mea pentru ca un weekend inpreuna la o cabana langa o partie mise pare ceva special si ideal. O excursie care lasa in urma o amintire foarte placuta. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. mult succes tuturor ! mi-as dori si eu sa particip dar e prea departe de mine si plus nu am cu cine sa merg. oricum foarte dragut din partea
    Cameliei sa reorganizeze acest concurs !

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna!GFC:Casia
    Prietenul meu este cel ales in cazul in care voi castiga.Il aleg pe el pentru ca pe 15 ianuarie implinim 6 ani de relatie!♥

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca as castiga, as pleca impreuna cu al meu prieten (desi tocmai mi-a dat oficial voie sa merg cu cine am chef) pentru ca el este omul cu care imi place sa impart toate impresiile (fie vesele, fie superficiale, fie triste, fie copilaroase, fie amare etc) date de experientele din viata de zi cu zi

    RăspundețiȘtergere
  13. GFC: Alexys
    Share: https://www.facebook.com/alexandra.cenuse/posts/195967180542282
    Buna! Daca voi castiga, voi merge cu prietenul meu la cabana. Ar fi o vacanta binevenita si binemeritata, avand in vedere ca peste 2 saptamani incepem sesiunea si terminam dupa o luna. Am putea merge si inainte, si dupa sesiune, tot ne convine vacanta prelungita.
    Multumim pentru giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  14. eu as pleca cu iubitul meu.. niciunul nu a avut vacanta anul trecut si poate fi mai bun decat un week-end in 2 rupti de oras

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim pentru a doua sansa sa concuram la acest concurs.
    Gfc:jane(janeta_20072001)
    FB:Janeta Janet
    share: https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/411495435597914
    I-as face fetei mele un cadou nu am fost nici eu la Straja dar i-as da aceasta posibilitate fetei mele sa mearga cu logodnicul ei si mai ales ca in februarie este ziua ei ar fi o frumoasa surpriza si in acelasi timp si un cadou minunat:).

    RăspundețiȘtergere
  16. gfc:marylena4you
    share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/319421854830463
    As pleca cu sotul meu , fara copii sa ne relaxam si sa uitam de griji si sa ne bucuram de acest peisaj minunat
    multumim pt concurs si bafta tuturor,se vede din poze ca este minunat acest loc

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte frumos giveawayul, ceva special. Bineinteles ca daca as fi fericita castigatoare, as merge impreuna cu prietenul meu si pentru ca peste vreo luna si ceva e ziua mea si in aceeasi zi sarbatorim 4 ani si 8 luni de cand suntem impreuna. Ce ar putea fi mai frumos decat un weekend in doi.
    Prin GFC te urmaresc cu numele de adinas
    Am dat share si pe Facebook ca sa afle si ceilalti de acest concurs,pt ca mie una mi se pare unul foarte minunat (https://www.facebook.com/bub1ta/posts/329813380466100)
    Bafta in continuare in tot ceea ce faci si cat mai multe postari.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna, Camelia, in primul rand vreau sa iti urez un An Nou fericit si plin de bucurii, nu apucasem sa iti urez asta.

    E foarte frumos gestul tau, multumim si numai pentru sansa acestui concurs reloaded la care, marturisesc, mi-ar fi placut sa particip de prima data.

    Ar fi mult prea frumos sa castig, dar, daca voi avea imensul noroc sa fie asa, l-as alege pe sotul meu sa vina cu mine intr-un week-end de relaxare, saracul de el munceste foarte mult si anul trecut n-am avut parte de vacanta pentru ca a trebuit sa renuntam la ea ca sa ne ducem sa vedem pentru ultima data pe cineva drag pe care l-am si pierdut.

    Asta ar fi felul meu de a-i arata sotului meu ca ii multumesc pentru sprijinul pe care mi l-a acordat si pentru toate eforturile pe care le depune pentru noi.

    GFC: Alexandra Ungureanu

    Multumesc mult, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. GFC: Andreea Apostol
    share: https://www.facebook.com/portrait.black.3/posts/404638989613675

    Daca as castiga, desi nu prea sunt norocoasa, l-as lua pe prietenul meu cu care sunt de 6 ani, pentru ca a trecut ceva timp de cand am mers impreuna la munte mai mult de cateva ore,si mai ales asa departe de Moldova. Bineineles ca l-am ales pentru ca este o persoana foarte speciala pentru mine si, sper eu, barbatul cu care sa imi petrec tot restul vietii si merita putina liniste si relaxare, pentru ca acasa nu este totul roz si cu serviciul sunt probleme..
    Multumesc pentru sansa acordata!

    RăspundețiȘtergere
  21. am mai fost in straja acum cativa ani si e superb :)

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  22. GFC: Adelina Tomescu
    Share: https://www.facebook.com/adelina.tomescu/posts/137910416367867

    Daca as fi atat de norocoasa incat sa castic, l-as lua categoric pe iubitul meu. Inseamna mult pentru mine, mi-a schimbat viata total. Suntem impreuna de 2 ani si jumatate (aniversati chiar ieri, in 4) si a aparut in viata mea atunci cand eram intr-o depresie adanca din care nu mai aveam puterea sa ies. A fost alaturi de mine si mi-a oferit tot sprijinul de care aveam nevoie pentru a-mi reveni si a avea o viata normala. As vrea sa il iau cu mine fiindca el e indragostit de munte si pana acum nu am reusit sa avem o mini-vacanta doar pentru noi. Multumesc pentru sansa.

    RăspundețiȘtergere
  23. nu prea am eu noroc,dar incerc
    gfc:nastya paun
    fb:Pauna Oana
    share:https://www.facebook.com/ONUTZAA/posts/112982682209210
    As pleca cu prietenul cu care sunt certata,poate ne-am impaca.Imi doresc acest lucru pentru ca nu am fost niciodata la munte si visam la asta de mult timp.
    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  24. GFC: Adela Ioana
    As merge impreuna cu iubitul meu, pentru a sarbatori aniversarea relatiei noastre.

    RăspundețiȘtergere
  25. Gfc:Anna Maria
    share:http://www.facebook.com/anna.maria.7370013/posts/333419373438320
    Daca as castiga as merge impreuna cu iubitul meu deoarece ne-am dorit foarte mult sa ajungem anul acesta la munte.

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna Camelia. Te urmaresc prin GFC cu numele Ral Diaconescu
    Initial nu m-am inscris la concursul tau pentru ca am tot fost in ultimele luni la munte, iar la Straja am fost acum 4 ani si m-am gandit sa las sansa altei persoane care nu a vizitat statiunea. Este superba. Am petrecut acolo 3 zile de vis.
    Astazi de dimineata cand am deschis mailul si am vazut ca acest concurs este inca in desfasurare, mi-a venit o idee geniala. Daca voi castiga vreau sa le fac o surpriza parintilor mei si sa ii trimit pe ei la munte. Tati lucreaza de ani buni in alt oras, iar mami sta singura toata saptamana acasa. Asa ca un week-end la munte (intr-un loc in care ei nu au mai fost) cred ca este o surpriza minunata.

    RăspundețiȘtergere
  27. GFC :Dudas Adina ; share:https://www.facebook.com/adina.dudas/posts/556980484331151 ;As merge cu sotul meu daca as castiga, deoarece sarbatorim 20 ani de casnicie,si cred ca ar fi un cadou minunat ! Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  28. gfc, fb: magda gheorghe
    share: https://www.facebook.com/magda.gheorghe.1/posts/470888776281157
    Daca as castiga aceasta excursie, desigur ca as plea cu sotul si baietelul nostru de 8 luni. Ar fi o calatorie placuta pentru toti trei: pentru cel mic in primul rand, pentru ca are nevoie de aer curat (chiar ceva mai rece, nu strica sa se caleasca putin), pentru sot sa se mai relaxeze , iar pentru mine sa ma mai odihnesc si sa ma deconectez de trebuirile si grijile cotidiene. Iar daca nu castig, nu-i nimic, ma bucur pentru cei care vor castiga, oricine ar fi... Cu toti avem nevoie de putina liniste si relaxare. Va doresc pe aceasta cale un an nou fericit, in care toate visele sa vi se implineasca!

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna!
    La multi ani!un an asa cum iti doresti!
    1.GFC:Lumi
    Share:https://www.facebook.com/ionescu.luminita.9/posts/105921199583667
    2.Daca castig,plec cu sotul meu in acest week-end la Straja.I-as face o surpriza placuta lui,si de ce nu si mie.Sper ca norocul sa-mi surada mie,dar daca nu,voi calatori cu gandul....

    RăspundețiȘtergere
  30. GFC: Oana
    share: https://www.facebook.com/kittyqtza/posts/452994474749162

    Daca as castiga un weekend la Straja, as merge impreuna cu logodnicul meu. De ce? Pentru ca el este persoana care s-ar bucura cel mai mult, pentru ca el mi-a fost alaturi atat in momentele frumoase, dar mai ales in cele dificile, pentru ca ma iubeste si ma accepta asa cum sunt, si nu in ultimul rand pentru ca acesta ar fi unul dintre cele mai frumoase moduri de a-i spune si a-i arata, la randul meu, cat de mult il iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  31. gfc: Calin Andreea Daniela
    share: http://www.facebook.com/calin.andreeadaniela/posts/113146478859450
    Sincer, nu particip pentru mine, ci pentru a le face o surpriza parintilor mei dragi care in curand vor aniversa 29 de ani de casatorie. In acest fel vreau sa le arat cat ii apreciez, cat ii iubesc si sa le inseninez zilele.Ma consider o norocoasa din acest punct de vedere, am niste parinti minunati, demni de toata admiratia, care emana numai veselie in jurul lor. Ii apreciez fiindca intotdeauna ne-au calauzit pe drumul cel bun, neimpunandu-ne ceva anume, ci doar explicandu-ne de ce nu ar fi bine sa facem acel lucru sau sustinandu-ne atunci cand au considerat ca decizia noastra este cea buna. De cand eram mici ne-a implicat in proiectele lor, indiferent ca era vorba despre renovarea casei, achizitia unei masini sau orice altceva, au tinut cont de parerea noastra, desi eram niste tanci, dandu-ne incredere in noi si pregatindu-ne pentru viitoarele decizi importante in viata.
    Intotdeauna i-am admirat, nu doar pentru frumusetea lor, ci pentru ca emana caldura, intelegere si dupa atatia ani de casnicie se iubesc de parca ar fi proaspat casatoriti. Au pornit de la zero si au reusit sa-si realizeze usor, usor visele. Am un fratior cu Sindrom Down si s-au lovit de ignoranta oamenilor in ceea ce-l priveste, insa nu au renuntat la lupta pentru el, intotdeauna au incercat sa reduca efectele acestei boli crunte si au luptat mult pentru el si nu doar pentru el, ci si pentru mine si sora mea, sa avem de toate si sa ne faca fericiti. Nimic nu-i face mai fericiti decat prezenta si fericirea noastra. In fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit niste parinti minunati, care ne-au daruit iubire, protectie si afectiune.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna, Camelia

    La multi ani! Iti multumesc pentru sansa oferita de a participa la acest concurs. Mi-ar placea sa castig, ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea, sunt nascuta pe 9 ianuarie, ziua anuntarii castigatorului. Persoana speciala pe care as lua-o cu mine este sora mea, stam departe una de cealalta si ar fi minunat sa petrecem 2 zile impreuna.

    Te urmaresc prin gfc cu laura_3 (Staicu Ionela Manuela)

    RăspundețiȘtergere
  33. gfc: handmade jeww
    share: http://www.facebook.com/ann.lincon.5/posts/268034736656053
    Mi-a luat mult timp sa fac aceasta retrospectiva si acum ma simt cumva...eliberata.

    Sunt adultera. Dar nu in mod oficial, caci nu fidelitatea conjugala am incalcat-o ci pe cea principiala. Eu care incheiam orice relatie daca “pofteam” la altceva (considerand ca e o pierdere de timp sa stau cu cineva care nu-mi poate capta toata atentia), am comis-o. Si n-as renunta la nici unul. Si mi-e foarte bine atunci cand nu-mi e foarte rau. Si ma simt intreaga cand primesc de la fiecare cate o jumatate.
    Lumea poate spune ca e vesnicul cliseu al femeii ancorate intr-o relatie care se desfasoara usor, care nu cere tribut nopti de neliniste dar nici nu creeaza scantei si care descopera brusc amantul perfect ce-i spulbera deja plictisitoarea rutina. Mi-as jigni iubitul daca as numi “amant perfect” un alt barbat care nu-mi cunoaste labirintul trupului asa cum o face el, care nu-mi poate pastra interesul ore in sir la povesti legate de razboaiele lumii si care n-ar putea sa recunoasca in fata prietenilor ca o viata in 2 ar putea fi un ideal.
    Imi iubesc iubitul si sper ca peste ani sa-l pot numi tatal copiilor mei (daca va mai avea rabdarea sa vada si cea mai buna versiune a mea-tin totusi cu dintii de cliseul care spune ca pentru a lasa un om sa vada tot ce-I mai bun din tine, intai arata-i tot ce-i mai rau, iar dupa vei sti daca merita). Relatia noastra e ideala, certurile din nimicuri o perfectioneaza, iar brainstorming-ul de idei contradictorii o desavarseste.
    Iar aici intervine “dar-ul” acela enervant. Dar nu exista acea privire(si nu ma refer la atractia fizica). Privirea care fie e o nebuloasa, fie e o speranta. Amanuntul acela imposibil de descifrat care te face sa-l vezi ca pe un esential. Iar “amantul” detine o pereche de ochi care-mi deviaza circulatia sangelui. Si buze pe care nu si le oboseste rostind diverse, parca intentionat pentru a compune eu romane in gand.
    “Relatia” noastra n-a depasit granita catorva ore consecutive petrecute impreuna, a unei sticle de vin si muzici ambientale consumate in patul meu dublu. Oare ce-ar raspunde unei invitatii la munte? Si-ar obosi buzele cu un “da” imbucurator sau cu un “nu” dezamagitor? Oare stim sa legam o conversatie cu ajutorul cuvintelor si nu prin unduirea trupurilor? Oare atatea zeci de ore petrecute impreuna ar fi o povara sau o revelatie? Nu stiu, dar tare as vrea sa stiu…
    Privirea lui e fie o nebuloasa, fie o speranta. Eu am ales sa vad speranta.

    RăspundețiȘtergere
  34. GFC: Marian Barbu
    Gmail: accesinterzis@gmail.com
    Facebook: Marian Barbu
    Share: https://www.facebook.com/marian.barbu.106/posts/142371539251562

    Eu daca as castiga acest weekend la cabana Straja as merge cu Diana.

    Pe Diana am intalnit-o recent la aniversarea onomastica a unui coleg de munca. De la primul contact vizual m-a impresionat aliura ei. Parul ei negru cazand pe umeri, silueta ei de felina gata sa sara la gatul meu. Dar mai ales sclipirea din privirea ei care ma facea sa tresar pana in adancul fiintei mele, pana in bazele azotate ale acidului dezoxiribonucleic al fiecarei celule din mine. Parea ca nu este de pe aceasta planeta. Ca este un soi de alien.

    Prin felul in care se implica in conversatie, prin modul in care apasa pe cuvinte atunci cand transmitea o idee, prin mimica fetei, prin zambetul in spatele caruia nu stiam precis ce se ascunde, reusea sa creeze in mine un amestec ciudat de atractie fizica si teama aruncandu-ma cateodata intr-o stare cvasipsihedelica.

    Ca toti oamenii, am si eu fetisurile mele. Dorinta de a iesi din banal, monotonie, stereotipuri se manifesta si in mine. Intotdeauna am tinut ascuns in spatele mintii mele, in haurile subconstientului, dorinta de a avea o escapada cu o femeie pe care am cunoscut-o recent. Sa plec cu o femeie in necunoscut. Sa experimentez ceva spontan, indraznet. Ceva opus pragmatismului societatii in care traiesc zi de zi.

    De aceea, am fost placut surprins cand am gasit pe plaiurile infinite ale internetului acest concurs.

    RăspundețiȘtergere
  35. GFC:Poem
    Daca as castiga acest sejur, as vrea sa-l daruiesc nasilor mei.Nasul,de profesie preot,isi serbeaza ziua de nastere saptamana aceasta si cred ca s-ar bucura foarte mult de acest cadou.

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna,

    GFC: Ank_0805
    Share: https://www.facebook.com/?ref=logo#!/anca.marcu.p/posts/467773793270294

    Super acest giveaway si in ton cu anotimpul! Daca voi castiga imi doresc sa merg la Straja cu iubitul meu. Imi place tare mult muntele, iar la Straja nu am fost niciodata, deci as fi incantate sa merg!

    La multi ani si un an plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  37. GFC: Andreea Mihai

    La Straja as merge, evident, cu prietenul meu. E persoana care e alaturi de mine, indiferent de situatie, si as vrea sa fie fericit cat timp este langa mine, de aceea prefer o experienta pozitiva, cum ar fi un weekend in doi, o plecare undeva departe, care sa ne ajute sa avem cat mai multe amintiri frumoase.

    RăspundețiȘtergere