Winter ramble

20.12.11

Am niste postari in minte, dar nu prea am chef sa scriu despre cosmetice, asa ca am preferat sa ... ramble. Mai am 2 zile de munca si intru in concediu, insa joi si vineri mai am de alergat, asa ca practic saptamana mea de odihna va fi saptamana viitoare. O astept si am nevoie de ea, trebuie sa ma incarc cu energie pentru anul ce vine - imi doresc sa schimb multe lucruri si sa repar unele care nu merg asa cum imi doresc eu.

N-am planuri, nu-mi place sa fac planuri (ultima data cand am planuit ceva nu s-a intamplat si mi s-a intamplat si ceva ce m-a bagat in spital, asa ca "nu, merci") si nici nu-mi doresc nimic in mod special, incerc doar sa ma bucur un pic de liniste. E primul an - dupa multi de zbucium - cand simt ca am acceptat lucrurile asa cum sunt chiar daca ma doare si ca pot sa-mi continui viata fara sa ma simt sugrumata de durere. Mi-a luat mult sa ajung aici, insa cred ca am ajuns unde trebuie.

Singurul lucru care mi-e clar pentru perioada urmatoare este ca voi face prajituri. Am in cap cateva chestii delicioase si am de gand sa le pun in practica (mi-am luat si tavi de briose pentru asta) si intentionez sa revin in bucatarie si in saptamanile urmatoare (pentru ca am lipsit cu desavarsire in ultimele luni).

In rest ... vreau sa stau cu Bella (catelul asta sta singur si 12 ore pe zi si niciodata nu se vaita, se mai revolta cateodata - ca acum cand mi-a facut o gaura in perete, dar prea rar ca sa o cert - si se bucura la fel de tare de cate ori ajung acasa), sa dorm, sa petrec ceva timp cu oamenii de care nu am avut mult timp anul asta si sa-mi pun ordine in ganduri.

Voi aveti planuri?

12 comentarii

  1. Vorba ta, singurul lucru care imi e clar in perioada urmatoare - vreau sa fac racituri (sau piftie, cum se zice in Bucuresti) pentru prima data in viata :) In rest, vedem.

    Iti urez multa odihna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ami, si gatitul asta tot terapie e. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Si eu m-am dat pe copt briose de ceva vreme. Vreau sa vad si pozele cu prajituri. Ce zici, se poate? :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Uofff, mai Camelia...daca as avea puterea de a lua cu mana durerea celor care se chinuie, n-as sta pe ganduri si as lua-o pe a ta cu totul...Imi pare tare rau ca nu ti se intampla doar lucruri bune, asa cum meriti, insa sper ca anul care vine sa iti aduca numai si numai bucurii, multa liniste si iubire. Si sa nu iti pierzi speranta, te rog eu mult. Good things come to those who wait...si in principiu cand te astepti mai putin. Bucura-te de Sarbatori, odihneste-te...si o sa fie bine. Te pup si te imbratisez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Just_Me, daca nu iese un dezastru, in mod sigur :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Alexandra, ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce am, dar asta nu ma face sa uit ce-am pierdut. Nu-mi pierd speranta, n-as mai fi eu daca s-ar intampla asta. Si eu iti doresc sa ai un an frumos care sa-ti aduca numai zambete.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am in plan sa petrec ceva timp in bucatarie. Sper sa iasa retetele :P Sunt curioasa - pe langa briose ce vrei sa mai faci? Si de unde iei retetele (de pe net?)?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cristina. vreau sa mai fac prajiturele cu glazura verde si "globuri" din Smarties si cookies cu fulgi de ciocolata si altele cu fulgi de ovaz si mai am in cap un chec in glazura de caramel :)) Si vreau sa incerc o reteta noua de american pancakes.

    Unele le am de ceva vreme, dar n-am apucat sa le incerc, iar reteta de briose (cu banane si fulgi de ciocolata - ca asta vreau sa incerc) am luat-o de la un tip de pe youtube. :))

    Sa vedem daca duc ceva pana la capat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa iti tihneasca si sa te bucuri de liniste si de odihna. Iti doresc sa-ti fie bine, din tot sufletul meu. Cat despre planuri, te inteleg. Eu nu ma rog decat sa scap de problemele de sanatate si toti cei din jurul meu sa fie bine. In rest, liniste si tihna.

    RăspundețiȘtergere
  10. Macnetize, sper sa se rezolve totul asa cum iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Linistea, ahhh linistea! Cat de mult tanjesc si eu la ea! Si la fel ca si tine, ma gandesc si eu la amarata asta de catelusa a mea care, de zece ani aproape, sta mai mult singura si mi se rupe inima. Vreau sa stau cu ea doua saptamani 24 din 24 si s-o imbuib numai cu bunatati si sa ma joc cu ea si s-o pup pana o s-ajunga sa nu ma mai suporte :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu mai am niciun plan,mama este foarte grav bolnava si ca totul sa iasa cat mai prost cu putinta mi s-a ars masina de spalat,topindu-mi si covorasele din baie
    Eu va doresc ca macar voi sa aveti parte de sanatatte ,liniste si fericire,sentimente de care eu anul asta nu prea am avut parte

    RăspundețiȘtergere