Shopping din dulap: L'Occitane Almond Shower Oil

5.12.11

Am descoperit din nou in dulapul meu un produs care imi place la nebunie si pe care probabil il voi cumpara in viitor (varianta travel size am primit-o cadou intr-un set cu mai multe produse L'Occitane; am scris intr-o postare mai veche despre balsamul cu uleiuri esentiale de lavanda, arbore de ceai si muscata si am descoperit in setul asta si lotiunea de corp cu aceleasi uleiuri - de abia astept s-o folosesc). Am citit ca este unul dintre cele mai bine vandute produse de la L'Occitane si inteleg pe deplin de ce.

 
Trebuie sa spun de la inceput ca nu-mi plac uleiurile in general, nu-mi plac exfoliantele cu ulei (gen cele de la Sabon) si urasc senzatia lasata de genul asta de produse pe corp. De aceea am fost sceptica cand am vazut "shower oil" pe sticla. Si nici nu ma dau in vant dupa migdale, desi mirosul produselor pentru ingrijirea corpului pe baza de migdale imi place. Dar cuvintele "cleansing and soothing" m-au facut curioasa.

Uleiul de dus miroase superb, face spuma exact cat trebuie, lasa pielea hidratata (eu n-am simtit nici o nevoie sa folosesc vreun produs hidratant dupa ce-am iesit de la dus) fara acea pelicula enervanta de grasime care pe mine ma face sa nu folosesc un produs oricat de bun ar fi. Mirosul pe piele se mentine ore intregi, iar senzatia de hidratare nu este doar pe moment (cum am intalnit la alte produse).

Un castigator din punctul meu de vedere!

5 comentarii

  1. nu-ti plac uleiurile ? eu sunt fan...acum , probabil si pentru faptul ca am pielea foarte uscata si intra imediat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai idee cat costa full size?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am testat un ulei pentru corp L'Occitane. Senzatia de dupa aplicare mi-a placut enorm de mult, mai ales in zonele cu piele uscata. Cu prima ocazie, l-as folosi din nou.

    Si acest ulei de dus imi face cu ochiul.;) Trebuie sa fie f. bun. Multumim pt prezentare. :*

    RăspundețiȘtergere