Giveaway Craciun

17.12.11

Am stat si m-am gandit o gramada cum sa organizez giveawayul asta si ce sa contina si pana la urma am ajuns la o varianta care mie imi place. Sper ca si voua o sa va placa si o sa participati la el. N-o sa arat efectiv premiul ci doar o sa va ofer o imagine si niste informatii care sa va ajute sa va faceti o idee despre ce este inauntru. M-am gandit sa termin acest giveaway pe 24 decembrie, asadar cea care va castiga isi va primi premiul inainte de Revelion si ce va primi va fi un mini kit care sa o ajute sa arate perfect in noaptea dintre ani.


Punguta de mai sus este premiul si inauntru sunt cateva variante mini ale unor produse care mie imi plac si care cred ca o vor ajuta pe cea care va castiga sa fie mai sigura pe sine in noapte dintre ani sau in orice alta noapte va dori ea. Printre bunatatile din punguta vor fi masca Sisley, mini quad Lancome, mini fond de ten Clarins, mini creme Estee Lauder, produse de la TRESemme, OPI, Juicy Couture si alte surprize.

Intrucat cred ca traim intr-o perioada agitata si uitam sa ne bucuram de lucrurile simple si uitam sa facem ceea ce alta data ne facea atata placere, vreau sa inchideti ochii si sa fiti pentru cateva clipe din nou un copil care ii scrie nerabdator lui Mos Craciun si pune in cuvintele alea toate sperantele sale.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa? Simplu: sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-i scrieti Mosului o scrisoare (intrucat Craciunul e pe 25 - va trebui sa aiba minim 25 de cuvinte - si sa arate a scrisoare) in care sa-i spuneti ce va doriti voi anul asta. 

Vor participa toate comentariile (care respecta cele 3 cerinte - minim 25 de cuvinte, sa aiba continutul unei scrisori si sa ii transmita lui Mos Craciun ce va doriti voi cu adevarat anul asta) lasate pana pe 23 decembrie ora 24:00 (nu este o conditie sa urmariti oficial blogul, insa daca nu am cum sa va identific trebuie sa lasati o adresa de mail la sfarsitul comentariului). Voi descalifica orice comentariu care nu respecta cele 3 cerinte si voi anunta castigatoarea pe 24 seara (o voi alege eu in functie de starea pe care mi-o va transmite comentariul lasat - care poate fi lung cat o zi de post, daca asta simtiti sa scrieti in momentul ala), iar castigatoarea va avea la dispozitie 48 de ore sa ma contacteze cu datele de livrare intrucat vreau sa ii ajunga premiul pana de Revelion.

Astept cu interes participarile voastre!

40 de comentarii

  1. Draga Mos Craciun…
    Anul acesta nu o sa iti cer nimic material ,dar pentru ca mi-am dat slinta sa fiu cea mai cuminte ,vreau o mana de ajutor din partea ta :pui si tu o vorba buna la Doamne-Doamne sa ne faca un cadou in anul ce vine?Ne dorim un pui de ingeras … Promit ca o sa fiu cuminte si in anii urmatori !Cu drag ,a ta (GFC) allesandra…

    RăspundețiȘtergere
  2. 17 decembrie 2011

    Dragă Moşule,

    Eu te cunosc doar din poveştile spuse de bunicul când eram mică cât un ghemotoc, dar de atunci am început să te iubesc necondiţionat. Acum am ajuns mare, dar refuz să cred că nu exişti. Dacă nu ai exista în sufletul meu şi al tuturor, parcă spiritul Crăciunului ar păli şi nu ar fi decât o sărbătoare banală şi plictisitoare din calendar..Nu ştiu cum faci, dar tu, bătrânelul cel vesel şi darnic ai puterea de a aduce zâmbetul pe chipul oamenilor.
    Că veni vorba de daruri, eu nu îmi doresc nimic special anul acesta. Îmi doresc să ne aduci bucurie, fericire şi sănătate mie şi celor dragi, dar te rog gândeşte-te măcar anul ăsta la copiii nevoiaşi, care nu au avut norocul să se nască într-o familie înstărită şi fără grijile de mâine. Ei ce au? Sunt tot copii ca şi ceilalţi. Îi diferenţiază doar tristeţea de pe chipul lor când, în dimineaţa de Crăciun, ei nu primesc nimic, nici măcar o portocală de la tine. Te rog, Moşule, fă o magie şi treci şi pe la aceste suflete că au mai multă nevoie de dulciurile şi hăinuţele pe care tu le împarţi în Noaptea Magică. Cu siguranţă vor aprecia mai mult ca ceilalţi copii!

    Cu dragoste,
    Miruna

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Mos Craciun,

    a mai trecut un an de cand nu ti-am scris nimic, caci asa e de obicei, ne aducem aminte de acei importanti din viata noastra doar in anumite momente. Iti voi povesti pe scurt ce am facut anul care e aproape gata. In ianuarie am inceput sa capat incredere in mine si sa renunt la ultima parte din complexele care ma chinuiau. Februarie nu a venit cu nimic nou pentru mine, ci doar cu incapatanarea de a face o alta teza de licenta, desi scrisesem la cea initiala destul de mult. In martie am cules ghiocei si am reusit sa fac femeile din viata mea sa zambeasca, caci le-am daruit doua cuvinte din suflet. In aprilie m-am bucurat de primele fire de iarba si am calatorit in locuri dragi mie. Luna mai a fost decisiva pentru mine, am terminat teza de licenta de redactat, dar am plans nopti intregi, caci stii tu, Mosule, uneori chiar daca eu sunt cuminte, cei de la care te astepti mai putin te ranesc. Iunie a venit pe neasteptate si m-am bucurat de nota buna cu care am incheiat licenta si de ploaia frumoasa care m-a invaluit in cateva dintre zile. In iulie am inceput sa fac primii pasi catre un alt capitol din viata mea, un domeniu nou, in care am pasit cu dreptul. Luna august m-a prins prin munti bucurandu-ma din plin de aerul curat si de vremea racoroasa. In prima luna de toamna am reusit sa vad lumea de sus, sa urc pe un varf de munte si sa imi las pletele in bataia vantului. Octombrie mi-a adus zambetul pe buze, desi am mai imbatranit cu un an. In noiembrie am reusit sa ma bucur de lucrurile marunte din viata mea si m-a facut sa vreau o pisica doar a mea. In decembrie am fost cuminte, am daruit si am plecat acasa ca sa fac bradul. L-am impodobit cu globuri albastre, stelute rosii, beteala, bomboane si ingerasi.
    Am fost cuminte si as vrea sa imi aduci, din Laponia, un ren mic de plus, un glob de ciocolata si un calendar mare de tot cu pisici. Te voi astepta cu o cana de ceai fierbinte si cu niste Raffaello facuti de mine.
    Cu drag copilul mai mare, Andreea.

    Adresa de e-mail: andreea_r0ck@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Mos Craciun,
    Nu vreau sa ma laud cat de cuminte am fost,cate fapte bune am facut,si cat de multe persoane am ajutat...Din noimbrie am inceput si eu sa imi fac prietene in blogosfera si sa le citesc articolele interesante acestea fiind si sursa mea de inspiratie.Chiar daca am participat la multe giveaway-uri nu am castigat,si nu sunt suparata,imi inchipui atunci cand castigi radiezi de fericire,si abia astepti cu nerabdare sa primesti acel pachetel care iti lumineaza sufletelul.Eu imi doresc foarte mult sa incerc si eu macar o trusa Sleek,mi-am pus bani de-o parte dar i-am cheltuit (i-am luat cadou mamei mele,sorei mele si acum ca a venit tata trebuie sa ii iau si lui,pentru ca imi place de sarbatori bradul sa fie plin de cadouri)Chiar si pe blogul meu ti-am scris mosule ce trusa la reducere imi doresc,cu speranta ca intr-o zi o voi avea,si o sa creez si eu look-uri (dar pana atunci,nu v-oi face deoarece am cateva farduri numai de la avon)
    Sa stii ca te astept cuminte langa bradut.
    Iti las si adresa mea de email ca sa stie renul rudolf unde sa vii: adyna_bvm@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Mos Craciun,
    Chiar daca la 16 ani imi este destul de greu sa mai cred ca un batranel simpatic reuseste sa intre pe cosul casei mele si sa imi lase cadoul visat sub bradul care mirose ca o padure intreaga desi are doar cateva ramurele, eu inca te pastrez in amintirea copilariei mele,in amintirea Craciunului petrecut in ficare an la bunici,chiar si acum la 16 ani cand prietenii mei aleg cluburile ca locatie pentru noaptea de Craciun.Si cred ca Mos Craciun este deosebit prin povestea pe care o aduce,eu cred ca tu existi prin bucuria pe care o au cu totii caci oamenii mari se bucura sa redevina copii,sa simta mirosul cozonacilor,sa auda aievea trosnitul lemnelor in soba si sa priveasca cu ochii mintii ninsoarea linistita de afara.Anul acesta nu imi doresc mai mult decat un Craciun de vis alaturi de familie dar ce imi doresc de la tine este...nelipsita zapada caci altfel imaginea copilariilor mele nu va fi completa,nu voi construi acelasi om de zapada pe care il fac impreuna cu fratele meu in acelasi loc si in aceeasi zi in fiecare an dar arata mereu diferit,nu ne vom mai bate cu bulgari in noaptea de Colindete(23 decembrie),si nu vom mai cobori cu saniuta din varful dealului ca in fiecare an.Deci, Mosule, eu cred ca am fost destul de cuminte incat vacanta asta sa imi faci bucuria de a cerne peste pamant acest praf,magic,inghetat care aduce atata bucurie...zapada.
    Imi multumesc anticipat si stiu ca vei tine cont de scrisoarea mea ca in fiecare an.
    Cu dragoste,
    Dana
    (Ene Daniela;just.danutza@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Mos Craciun!
    Prajituri nu ti-am facut, lapte nu am avut timp sa cumpar dar indraznesc totusi sa iti las o dorinta, nu e mare, nu e nici mica, e doar ceea ce imi doresc! Craciunul ar fi mai frumos daca el ar fi langa mine! Primesc cu drag orice altceva si voi incerca a rasplati bunatatea ta indiferent de daruri!
    Mosule, recunosc, n-am fost cea mai cuminte anul asta dar mi-am propus pentru anul viitor sa incerc a deveni mai buna si sa las rautatile din mine sa taca!
    Sa ai spor iti doresc, in a imparti bucurii la toti din lume, chiar si cei mai rai dintre noi, merita o mica bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  7. patul meu 17.12.2011

    Draga Mos Craciun,


    Timpul trece atat de repede incat atunci cand am datat scrisoare nu-mi venea a crede ca mai sunt cateva zile si se sfarseste si acest an....2011!
    In ultimii ani imi fac cate o lista cu ce imi doresc de la anul viitor, cu ceea ce voi schimba sau voi obtine. Prin acest concurs, mi-am decalat cu cateva zile intocmirea listei.
    Ceea ce-mi doresc mai mult este ca anul viitor sa-mi aduca liniste sufleteasca, stabilitate emotionala si familiala...sanatate siiii.....o familie a mea! Poate Mos Craciun in drumul sau va reusi sa deschida o usa a viitorului! Am incredere ca cele mai bune lucrurile ti se intampla cand nu te astepti, dar mai ales atunci cand esti pregatit pentru ele! Dumnezeu, Mos Craciun, destinul, viata ...pot sa aduca schimbarea, cadoul potrivit de care avem nevoie si poate chiar nici noi nu stim ca ne este necesar!
    Iti multumesc draga Mos Craciun in avans, sa stii ca am fost ascultatoare si am incercat sa fiu cat de intelegatoare si iubitoare poate fi un suflet de copil in trup de femeie!
    Cu mult drag si nerabdare, Puiu.

    e-mail: vallenttina82@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga mosule,

    M-ai vizitat negresit in fiecare an, inca de cand eram mica, chiar daca am fost mai mult sau mai putin cuminte, si, mereu mi-ai adus darurile care mi le doream, chiar daca stiu ca de multe ori ti-a fost greu...
    Iti scriu aceasta scrisoare nu pentru a-ti cere cadouri, cum obisnuiam, ci sa-ti multumesc pentru toate darurile care mi-au completat aceasta viata singuratica care toti o avem pe acest pamant: o familie iubitoare ca nici una pe lumea aceasta, un iubit parca rupt din basme si niste prieteni la fel de pretiosi ca cele mai de pret briliante.
    Cu timpul m-ai facut sa inteleg cu adevarat valoarea lor, ca ei sunt adevaratele daruri cu care m-ai binecuvantat. Lucrurile materiale sunt egale cu zero cand le compari cu ei...
    O vorba de-a lor imi tine de cald mai mult decat orice haina si ma poate intari mai mult decat orice altceva pe aceasta lume...
    Ziceam la inceput ca nu vreau sa-ti cer nimic, insa m-am razgandit, si sper sa nu te superi... tot ce-mi doresc este sa le aduci lor, parintilor mei, bunicilor, iubitului si prietenilor multa sanatate. Asta este cel mai important lucru, fiindca, in rest, impreuna le putem face si depasi pe toate, iar fara ei cred ca pur si simplu as claca, din toate punctele de vedere...
    Iti multumesc pentru ca m-ai facut una din fetitele tale preferate si pentru ca m-ai incununat cu cele mai de pret daruri pe care le-ar putea primi vreodata o persoana!

    Te pup si te astept cu drag si in acest an!

    Adelina

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mos Craciun,
    Eu de Craciunul acesta imi doresc un singur lucru sa imi aduci o scara destul de inalta sa ajung la tata acolo in cer si sa il imbratisez.Nu vreau banii,nu vreau dulciuri,vreau ca in seara de ajun sa fie tata in casa cu mine si mama si sa fim din nou o familie ca anul trecut.Stiu ca te vei stradui sa imi oferi acest lucru pentru ca perioada sarbatorilor este una magica si minunile se pot implinii.Insa daca nu vei putea sa faci aceasta minune,nu o sa ma supar pentru ca stiu ca ai incercat.Iti voi cere in schimb sa ii dai sanatate mamai mele,sa fie langa mine mult timp de acum incolo si te mai rog sa ii spui tatei daca il vezi,ca mie tare dor de el,il iubesc si va fi mereu in inima mea orice s-ar intampla.Sper ca am fost cuminte pentru a-mi implini dorintele.
    Cu drag Larisa


    GFC:Muneca Chucky
    Nume:Petcu Elena Larisa
    mail:scrumdevise7@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Mos Craciun!
    Desi cand am fost mica nu prea am crezut in existenta ta,sigur ca fiind bun si darnic,m-ai iertat pentru asta!
    Tu stii ca sunt foarte trista deoarece mama este grav bolnava,la spital,operata si batrana,te rog mult mai da-i o sansa sa traiasca pentruca din orgoliu sau poate din alta cauza,nu am avut posibilitatea sa ii spun ca desi am avut unele probleme,eu o iubesc foarte mult!
    Te rog mult, fa asta pentru mine si iti voi fi foarte recunoscatoare
    Cu dragoste pentru tot ceea ce faci,Mariana

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Mos Craciun,
    Anul acesta imi doresc sa fiu mai frumoasa, mai increzatoare in fortele proprii si mai inteleapta in a lua decizii. N-ar strica nici putina ambitie si niste noroc pentru a invata materia pentru admitere si a intra la facultatea pe care imi doresc s-o urmez.
    Cu drag,
    Oana
    P.S. Poti adauga pe lista si premiile de la acest concurs.

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Mos Craciun,

    Anul aceste poate nu am fost chiar cuminte, dar asa cum sigur stii, am avut circumstante atenuante:p
    Pentru ca sigur stii ca din toate sarbatorile de peste an, Craciunul e preferatul meu, sper ca acest an, sa reusesc sa am Craciunul perfect. In primul rand vreau sa construiesc o casa din turta dulce special pentru Craciun si sa o impart cu prietenii. As vrea sa ma impac cu prietenii cu care m-am cam certat de-a lungul anului. Vreau o cina romantica cu iubitul meu. Vreau multe cadouri de la cei dragi si Vreau sa fac si multe cadouri pentru toata lumea. Vreau sa stau langa brad si sa savurez o ciocolata calda, cu persoanale dragi si mai ales vreau ca anul acesta pisica sa nu`mi mai sparga globurile!!!
    Toate astea mi le doresc de Craciun!

    Cu drag, Catalina

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Mos Craciun,

    Au trecut prea multi ani de cand ti-am scris ultima oara, insa tu nu m-ai uitat niciodata. Parca mi-ai citit gandurile si ai avut grija mereu sa primesc ce aveam mai mare nevoie. Sti ca niciodata nu ti-am cerut lucruri materiale asa ca nici anul asta n-o sa fac o exceptie. Cel mai mult imi doresc de la tine putina putere sa trec peste momentele grele care ma apasa acum. Sper ca am fost destul de cuminte anul asta si iti multumesc din suflet ca ai mereu grija de mine.

    Cu mult drag,
    Maddy

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Mos Craciun,

    Te iubesc de prima data cand te-am vazut,raman fermecata la fiecare poveste despre tine,in sufletul meu exista o particica pe care o vei ocupa pentru totdeauna.Imi doresc multe dar nu am sa profit de bunatatea ta si am sa-ti cer doar sa fim sanatosi,eu si familia mea si daca poti sa presari un praf de bunatate si iubire asupra acestui popor care pe zi ce trece se cufunda tot mai adanc in intuneric.
    Multumesc ca ai citit aceste randuri si iti doresc sa traiesti o eternitate pentru a bucura multi oameni ,chiar si prin simpla ta prezenta.

    Pupici dulci si o salut cu drag si pe Doamna Craciun!

    Fana ta nr.1,
    Andreea<3

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Mos Craciun,

    Cand eram mica si incercam sa o conving pe mama sa ma lase sa dorm pe canapeaua din sufragerie ca sa te pot vedea cand pui cadourile sub brad nu imi imaginam ca o sa vina clipa asta. Clipa cand voi astepta dimineata de Craciun cu deschis de cadouri pentru a vedea bucuria din ochii copilului meu. Mos Craciun, nu stiu daca tu ai copii, dar stiu ca ii iubesti pe toti copiii din lume asa ca banuiesc ca ma intelegi. Nu imi doresc anul asta nimic pentru mine. Imi doresc doar un pic din magia ta pentru a i-o oferi piticei cu ochi mari care imi spune maaaamaa cu o voce de pisica alintata.
    Vreau sa imi pui in suflet toata vraja pe care o simteam cand eram copil, ca sa o pot imparti cu micuta mea. Sa ma ajuti sa imi fie bradul mai stralucitor ca in alti ani si prajiturelele mai bune. Sa imi dai increderea ca o sa fie bine mereu acum ca suntem toti.
    Mos Craciun, daca poti cumva pune-ne multa sanatate si fericire sub brad. Restul o sa le rezolvam noi trei in anul care vine.

    Mosule, e primul an cand eu sunt Mosul cuiva care incepe sa inteleaga povestea ta si iti cer binecuvantarea de a face de acum fiecare Craciun magic si plin de amintire si traditie.

    Cu drag,
    Diana

    email:diana_otoiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga Mos Craciun,

    Stiu ca uneori vreau prea multe insa anul acesta chiar nu mi-as dori mai nimic pentru ca inteleg eforturile depuse de parintii mei anul acesta pentru mine. Sper sa pui o vorba buna acolo sus pentru ca in final sa aflu si eu un diagnostic corect. Stii doar ca asta ma framanta de mult timp :( .Macar daca iau pastile sa le iau pe cele potrivite.
    De asemenea multe lucruri materiale nu as vrea. Dulciuri nu vreau pentru ca m-am cam ingrasat in ultima vreme ;)). Totusi de mult visez sa cumpar un lipstain dar nu le-as mai cere bani alor mei pentru ca realizez cati au cheltuit pe medicamente si analize. Hainute cine nu si-ar dori? Insa daca nu se poate nu e nimic inteleg ca poate sunt alte prioritati :P.
    Te pup si te astept! Chiar si cu o portocala drept cadou , conteaza doar ca te-ai gandit si la mine si ca am fost suficient de cuminte pentru a o merita.
    A ta copila,
    Manu
    manolica.girgel@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  17. 18 dec 2011
    Draga Mos Craciun,

    De multi ani nu ti-a mai scris insa acum o fac din nou.
    Stiu ca in fiecare an iti cer multe lucruri:d dar consider ca le merit(sunt f modesta:)))In fiecare an ti-am cerut haine, cosmetice, bijuterii, telefoane, insa anul acesta vreau ceva diferit.Imi doresc foarte mult o pereche de lentile de contact albastre:x, in fiecare zi caut alte culori ,aproape ca ma obsedeaza sub acesta.
    Sper ca anul acesta sa nu ma ocolesti:).Te astept cu prajiturele si laptic:*
    Cu drag ,
    Andreea
    Email:cristinica_95[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga Mosule,

    Singurul lucru care mi-l doresc in acest an de Craciun este sa pot oferi eu ceva, celor dragi, sa le pot darui o mana de zambet, un sac de fericire, 10 tone de sanatate, dar poate aceste lucruri nu le voi putea indeplini nici eu, nici tu, dar totusi, Dumnezeu ar putea sa faca acest lucru...
    Cu drag,
    Odette

    GFC: odette_daraban
    email: odette_daraban@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga Mos Craciun,

    In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru ca nu m-ai uitat niciodata si pentru ca in fiecare dimineata de Craciun gaseam sub brad cadourile mult dorite.
    Acum vreau sa iti spun ca pentru acest an nu prea stiu ce sa-ti cer...sunt foarte fericita ca ii am pe cei dragi alaturi si ca suntem cu totii bine.
    Mereu ma cuprinde nostalgia cand se apropie luna cadourilor. Ador sa vad brazi impodobiti, sa aud si sa cant colinde si mai ales ador atmosfera acestei sarbatori.
    Oricum eu te astept cu bucurie si, daca tot trebuie sa cer ceva, atunci as vrea sa aduci multa zapada, caci Craciunul nu are aceeasi frumusete fara zapada!:*

    Cu drag,
    Adina
    simonik_sweet96@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Draga Mos Craciun,

    Stiu ca ti-am cerut mai demult sa-mi aduci bagheta ta magica, dar in acest an nu iti cer decat sa o indrepti asupra mea si sa dai drumul stelutelor magice... Nu o sa iti cer hainute, nici alte lucrusoare, pentru ca am parinti care slava Domnului inca pot sa aiba grija de mine, dar iti cer sa ma ajuti sa am putere de munca, pentru ca stii ca dupa vacanta incepe sesiunea. Pe langa asta, as mai vrea putina alinare, pentru zilele in care ma cuprinde dorul de casa si nu ar strica nici sa faci zilele ceva mai lungi, sa apuc sa dorm si eu ca un om normal.
    Ah, sa nu uit. Stiu ca am fost cuminte anul acesta, de aceea cred ca merit si putina (de preferat mai multa) zapada, mai ales in seara de Craciun, asa, ca sa fiu sigura ca ai trecut pe la mine! In rest, cat timp o sa am bunicii langa mine, Craciunul o sa fie magic!

    Te astept, Mosule, si mi-e dor de tine!
    Cu drag, Anna
    anam.2xco@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Draga Mosule,

    Nu ti-am mai scris de anul trecut,iar pentru asta imi cer iertare.M-am gandit sa-ti scriu pentru ca zapada nu am vazut-o de mult timp.Sper ca esti bine.Anul acesta vreau sa imi deplinesti o singura dorinta.
    Imi doresc foarte mult,ca in ziua de Craciun oamenii sa fie mai buni,mai sufletisti, mai veseli,sa daruiasca si sa iubeasca mult.Eu imi doresc ca cei dragi mie sa fie sanatosi,sa nu se schimbe niciodata,iar varul meu pe care nu l-am vazut de 8ani sa se intoarca acasa.Imi este tare dor de el si ii simt lipsa in fiecare zi.
    Sa stii ca am fost cuminte.Ti-am promis anul trecut ca ii voi asculta pe ai mei.Si m-am tinut de promisiune.In prezent,sunt buna prietena cu mama si tata.
    Poate sunt lucruri banale pentru altii,dar eu asta imi doresc.
    PS: de Craciun sa stii ca ai prajiturele cu ciocolata si paharul cu lapte langa bradul meu de Craciun pe care l-am impodobit cu parintii mei.Sper sa-ti placa,Mosule.

    Cu drag,
    Silvia


    email: nelly_honey2000@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Draga Mos Craciun:)

    Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atit de multa vreme, poate de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare. Iti scriu insa acum, cind vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai rea si mai bolnavicioasa. Datorita acestui fapt, te rog sa aduci cate un sac de bunatate oamenilor rai si cate un sac de sanatate fiecarui om bolnav.

    Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer. Dragoste ti-am cerut cindva. Si mi-ai adus. Ma tem ca sa ti-o cer din nou. Ti-as cere sufletul geaman mie, sufletul pereche. Dar cine stie daca ochii dumitale batrini si obositi de lumina cruda a zapezilor cu care te lupti an de an ca sa ne aduci tuturor bucurie nu se vor insela din cauza furtunilor de ceata argintie? Eu vreau sa iti pot scrie si peste cativa ani…


    Ti-as cere liniste si pace sufleteasca, dar stiu ca sunt atitia oameni zbuciumati si atitia copii batrini inainte de vreme care au nevoie de asta, incit nu indraznesc sa le vreau pentru mine. De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa-mi fie iarasi limpede, iar ochii, ochii mei te rog mai fa-i macar o data sa straluceasca asa cum straluceau cand ne-am intilnit prima oara…

    Apoi daca vrei, adu-mi un brad fermecat te rog, pe care sa il impodobesc cu vise in care zambetele nu se pierd, iar lacrimile, prizoniere fara glas, nu mai stralucesc, dar nu mai dor! Un brad pe care sa asez imbratisari fara sfarsit care nu dor cand bratele trebuie sa se desclesteze. Da asta vreau!

    Printre cadourile rasturnate sub brad nici nu ma uit deoarece stiu ca mi-ai pastrat deja ceea ce este al meu.

    Te astept… fie ca vii sau nu.

    PS: Hornul cel vechi al castelului de clestar in care stau sa stii ca l-am curatat. Atat cat am putut. Atunci, in acea zi, nu era nimeni acolo ca sa ma ajute.

    Cu multa drag Dya!!!
    girl_fashion82@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Draga Mosule,

    Anul acesta nu am excelat la cumintenie insa nici prostii prea mari nu am facut, am invatat bine, mi-am luat toate examenele si parintii sunt multumiti de mine asa ca eu consider ca merit ce-mi doresc: in primul rand vreau sa ma bucur de toti apropriatii mei inca un an si sa ii stiu sanatosi si fericiti, mai vreau si acest premiu, dulciuri nu vreau decat pt diabetici (ca altele nu mai am voie :(( ), si mai vreau chef de invatat (in cantitati industriale, adica mai multe borcane) sa nu ma mai lupt cu lenea la anul, punctajul maxim la examenul ce va veni, si mai vreau si capacitatea de a vedea numai partile bune chiar si cand am esecuri si sa pot zambi si sa ma bucur de orice lucru marunt. Eu consider ca cerintele mele sunt modeste :) asa ca vreau se ne vedem langa brad iar tu sa ai cadourile mult dorite cu tine. Multumesc anticipat Mosule!


    Cu drag,
    Ramona

    RăspundețiȘtergere
  24. Draga Mosule,

    Intotdeauna ai fost nespus de generos si indiferent de situatie, ai reusit sa imi aduci tot ce mi-am dorit. Am cuminte anul acesta, sper ca ai observat. Imi doresc sa aduci multa sanatate tuturor celor dragi, si bineinteles, si mie, clipe de bucurie si putin noroc!In rest, nu am pretentii.
    Te astept cu mult drag,
    XOXO,
    Mihaela Goia


    silaghimihaela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Draga Mosule,
    In fiecare an ai fost bun cu mine si mi-ai adus mereu ce ti-am cerut. Sper ca si anul asta sa tii seama de dorintele mele si sa ne-aduci un sac de sanatate sa ne putem bucura toti de spiritul Craciunului si de timpul petrecut cu familia.
    Si, Mosule, in speranta ca nu-ti cer prea mult...poate pana la anul vorbesti cu Barza si ne faceti un cadou impreuna.
    ps: Sa te-mbraci bine, la Siret ninge rau!
    ps2: n-avem semineu sa poti veni pe horn, dar te asteptam cu drag la usa :)
    Cu drag,
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  26. Draga Mosule,

    Uite ca ne intalnim din nou in acest an...Iti multumesc ca mi-ai fost alaturi inca din 1990, mereu pe data de 25 decembrie, m-ai calauzit si ai avut grija ca fiecare dorinta sa se indeplineasca.
    Mosule, acum in prag de sarbatori nu iti cer ceva material, nu mai vreau cosmetice, haine sau alte lucruri care isi pierd valoarea in timp. Sincer, imi doresc doar o clipa cu bunul meu prieten Poiana, sa pot sa imi iau ramas bun si sa ii spun cat de mult ne lipseste (atat familiei lui cat si noua, colegilor de facultate). Vreau sa fie ultimul Craciun impreuna, sa ne bucuram la o cana de vin fiert si sa povestim despre ceea ce s-a intamplat in lipsa lui.
    Mosule, stiu ca iti cer imposibilul, dar aceasta este cea mai mare dorinta a mea de Sarbatori...Ma bucur doar ca am putut sa ti-o impartasesc si sper ca si de data aceasta sa ai grija de mine si sa imi transmiti un gand bun!
    Te astept cu mult drag,
    A ta prietena, Alexandra


    ada_calin17@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Draga Mos Craciun,

    Noi doi nu prea ne-am conversat de-a lungul anilor, pentru ca stiam ca indiferent de vreme sau de vremuri, tu vei lasa un semn sub brad.

    Si semnul tau venea si inca vine,in pragul serii, niciodata dimineata, pentru ca-ti plac copiii care adorm cu zambetul pe buze.

    Daca pana acum nu ti-am cerut ceva anume, acum poate ca a venit momentul sa-ndraznesc.
    Adu, te rog, in tolba ta putin praf de sanatate pentru o inima slabita si un picior aproape inutil, acolo la casuta verde unde m-ai vizitat in primii ani de viata,...la bunica mea.
    Si-apoi iti garantez ca seara-n miez de noapte, vei revedea un zambet sincer de copil, ba nu...mai multe.

    De fapt, adu mai mult din praful magic, ca mai sunt si alte inimi mari, cu alte case verzi.
    Iar daca ti-a mai ramas putin loc in tolba ta, as vrea un parfum cu iz de copilarie, si un fular pufos, dar alb il vreau!
    Ah, dar daca tot iti scriu, si poate stii, mi-aduci si quad Lancome...de care o fi?

    Mosule.. daca sunt prea multe cadouri, adu-mi doar praful ala magic!

    Cu drag, un alt copil.

    RăspundețiȘtergere
  28. Draga Mosule,
    Imi pare rau ca in ultimii ani nu ti-am mai scris. Anul acesta nu stiu cat de cuminte am fost sau nu, dar pentru anul viitor as vrea sa-ti cer liniste sufleteasca. Atat, liniste sufleteasca, sa ma pot ocupa de familie asa cum trebuie si sa ma pot bucura de lucrurile mici si frumoase pe care ni le ofera viata.

    Cu drag, al tau etern copil

    RăspundețiȘtergere
  29. Draga Mos Craciun,

    Eu nu vreau sa-ti cer decat un singur lucru: as vrea sa mai fiu copil macar cateva ore intr-un ajun de Craciun. Sa simt cu adevarat magia sarbatorii, sa stau cu obrajii lipiti de geam, cu ochii pe dealul ce se vede de la fereastra mea, cautand sa-ti vad sania trasa de reni. Sa simt ca lesin de emotie, ca atunci la serbarea de la gradinita, cand eu ti-am cantat o colinda si tu ma tineai de mana. Sa stau pe jos, in fata bradului si sa invart gluburile pana la epuizare, fascinata de culorile si sclipirile lor. Mai da-mi, macar pentru cateva clipe, inocenta, speranta si bunatatea unui suflet de copil. Atat te rog, Mosule...


    Cu drag, Alina lui Brumarel





    alinaluibrumarel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Draga Mosule,

    Stiu ca nu ne-am mai vazut sau scris de mult, imi cer scuze de absenta si iti iert faptul ca m-ai ignorat in ultima vreme.
    Cu ocazia acestui Craciun care vine nu vreau sa iti cer case, masini si vile (ma gandesc sa nu iti doboare sania), iti cer decat o clipa de liniste, linistea aceea dupa care tanjim toti si pe care putin o mai gasesc.

    Cu drag si cu speranta ca ne vom revedea,
    Raluca

    raluk_n_m@yahoo.com

    PS: Superba ideea:)

    RăspundețiȘtergere
  31. Draga Mos Craciun,
    Sunt o beauty fanatic si o cosmetic-victim. Noi doi nu ne-am mai vazut de pe vremea cand eram cat juma' de brad si ma ridica tata in brate ca sa pun varful in brad. Acum sunt fericita ca o ridic eu pe fiica mea sa puna ingerasul in varf. Am o mandrete de fetita si am s-o cresc in spiritul frumosului si am sa-i fac cunoscuta toata lumea make-up si cosmetice pentru ca sunt pasiunea mea. De altfel imi place ca atunci cand iesim la plimbare lumea sa ne remarce pe amandoua, nu doar pe ea pentru candoarea si inocenta ei... Te astept draga Mosule, daca nu la mine, macar la fetita mea... ar fi foarte cool... primul ei kit de frumusete..
    Madalina
    madalina_adam@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Draga Mos Craciun,nu stiu cum sa incep nu am mai trimis o scrisoare catre tine cam de mult,Tot ce am facut timp de 7 ani pana acum a fost sa scriu in locul fetitei mele catre tine,deoarece ea nu stia sa scrie.Acum fetita mea este la scoala si a invatat sa iti scrie singura,si de aceea acum am timp sa iti scriu si eu.
    As vrea sa iti multumesc pentru surprizele ce le-ai facut fetitelor mele timp de 7 ani,chiar daca un an a fost mai sarac sau un an mai bogat,eu oricum iti multumesc pentru tot ce ai facut.Cadouri eu nu imi doresc cine stie ce doar multa sanatate familiei mele si darnic cu fetitele mele.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  33. Draga Mos Craciun,
    Nu ti-am mai scris de mult timp sa te rog sa-mi trimiti un cadou!Nu imi doresc cadouri scumpe si nici sofisticate imi doresc doar sanatate pentru mine si familia mea si tuturor fiintelor de pe pamant!Si as mai avea o dorinta vreau sa-mi dai posibilitatea sa ma mai intalnesc o data cu bunelu meu care a plecat prea devreme dintre noi!Imi e asa dor de el de nu pot descrie in cuvinte! Iti multumesc Mos Craciun ca in fiecare an ai venit la mine chiar daca nu ti-am scris!

    Cu drag,
    Aniela
    GFG:Doca Aniela
    E-mail:tess_aniela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. 22 Decembrie 2011


    Draga Mosule,

    Mai sunt cateva zile pana vii asa ca sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile : bradul l-am impodobit, toata casa miroase a scortisoara, trebuie doar sa mai coc prajiturelele si sa te astept cuminte. Ca o mica sugestie, poate ar fi bine pentru amandoi sa trimiti putina zapada chiar de azi, tie sa iti fie usor sa vii cu sania iar eu sa ma bucur de iarna din plin. In rest, stii de ani buni ca sunt pe lista copiilor cuminti asa ca nu o sa ma dezamagesti cand o sa auzi ce iti cer. Imi doresc fericire pentru cei din jurul meu, sanatate si mai multa frumusete interioara. Sa fim mai buni nu doar de sarbatori ci tot anul!
    Inchei aici aceasta scrisoare, stiu ca esti foarte ocupat cu multe lucruri asa ca te astept cu mare drag sambata seara.

    P.S. Am sa port la petrecerea de Craciun, rochita rosie pe care mi-ai adus-o anul trecut :)

    Geanina

    geanina_boidache@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Draga Mos Craciun,

    Stiu ca anul asta nu prea am avut prea multe realizari si stii si tu la fel de bine ca mine,ca ma refer la realizarile acelea morale,spirituale si nu cele materiale.Mi-as dori uneori sa pot sa opresc timpul in loc sau sa il intoc in urma cu cativa ani,asa ca daca mi-ai putea indeplini dorinta asta ar fi de vis!Bineinteles ca eu voi astepta cuminte,daca nu e posibil anul asta,poate la anul.. dar eu voi astepta candva sa se indeplineasca!

    Mi-as dori foarte tare sa o revad pe bunica,dar e prea departe de mine,prea departe sa ii pot spune cat de mult am iubit-o si cat de dor imi e de ea.Te rog ai grija de sufletul ei si poate cumva imi aduci cateva bucate din cele care le gatea ea.Imi amintesc si acum mirosul acela parfumat al gutuilor coapte.Cine mai ascundea in prag de Sarbatori toate dulciurile in sifonier,printre haine ca sa nu le mancam pe toate intr-o singura zi eu si sora mea? Apoi le scotea pe toate una cate una,spre delicul meu si al surorii mele. Imi e dor de ochii ei verzi si calzi,de bunatatea din cuvintele ei,de faptul ca imi dadea sentimentul de "cald" si siguranta.

    Numai bunicul traieste,asa ca mi-as dori mult sa ai grija de el,de inima lui cam slabita.

    Te rog ai grija si de mama,uneori o simt mai debusolata decat mine,prea najutorata. Da-i sanatate si putere pentru viata asta dura.Tatalui meu da-i mai multa intelepciune si sanatate.

    Nu sper in minuni,decat doar atunci cand se infaptuiesc,dar sper ca anul viitor va fi mai bun decat acesta si ca vom fi cu totii sanatosi si mai fericiti decat acum.

    Iar pentru mine imi doresc sanatate (anul trecut nu a fost tocmai ok din punctul asta de vedere),putere pentru noul an ce va veni,un alt loc pentru ca asta actual ma demoralizeaza si ..tot ce mai poti pune tu in tolba ta,lucruri spirituale sau materiale de care crezi tu ca as avea eu nevoie!

    Acum ascult George Michael - Last Christmas si te astept cu bradutul impodobit asa cum ti-ar place tie sa il vezi.


    Cu drag,al tau copil mai mare,

    Andreea


    P.S: Ah Mosule,ma scuzi,am uitat sa iti urez si dumitale Sarbatori Fericite!

    RăspundețiȘtergere
  36. Moşule dragă,

    Înainte de orice, îţi spun să nu te apleci spre sertarul cu dosare: nu o să găseşti numele meu acolo, nu o să descoperi o hârtie de caiet dictando acoperită de un scris şcolăresc chinuit, cu litere terorizate să nu atingă liniuţa de deasupra şi atente să nu le tremure contururile. Nu o să găseşti vreo listă interminabilă de jucării, nici vreo declaraţie solemnă a cuminţeniei de care am dat dovadă pe tot parcursul anului.

    Căci da, vezi bine, e prima dată când îţi scriu. M-ai auzit recitând poezii, dar cum să mă mai ţii minte? Îmi închipui că milioane de fetiţe grăsunele, ştirbe, cu părul tuns castron ţi-au stat în poală şi ţi-au dedicat aceleaşi versuri care probabil că au devenit aşa de monotone ca un ticăit de ceas. Odată mi-am pus o dorinţă când era lună nouă. Dar se vede că nu am nimerit lungimea de undă sau chiar că am cam exagerat când am crezut că luna îţi serveşte drept staţie de emisie. Trebuia să-mi fi dat seama că nu ai gusturi aşa de extravagante...

    Ai aţipit cumva? Nu cred că e cel mai captivant lucru să citeşti o scrisoare despre scrisori nescrise. Dar mi-e greu, căci şi dorinţele mele adevărate au rămas mereu nespuse. Şi ştiu că şi ţie ţi-e greu. Căci oamenii tot anul jonglează cu dorinţe: îşi fac rugăciunile seara, fac sugestii “subtile” celor apropiaţi, vânează stele căzătoare, îşi fac planuri, le amână, le schimbă, le anulează. Apoi se apropie Crăciunul şi toate dorinţele uitate sau abandonate răsar parcă de nicăieri şi cer o a doua şansă. Ce n-am avut bani să cumpărăm îi cerem Moşului, ce nu depinde de noi îi cerem Moşului, ce depinde de noi dar ne e frică să ne asumăm răspunderea îi cerem lui, ce am pierdut şi nu putem recupera - Moşul să ne aducă înapoi!

    Aş putea şi eu spune că vreau un laptop, că îmi doresc ca cei dragi mie să fie sănătoşi, că vreau să scriu cea mai bună licenţă de care sunt capabilă, că visez la alegeri pe care mi-a fost teamă să le fac.
    Dar ţi-aş cere prea mult. Ţi-aş cere ce nu-mi poţi da, pentru că nu intră în “fişa postului” tău; sau ţi-aş cere să îmi arăţi scurtături prin viaţă, adică să mă ajuţi să trişez. Şi n-ai face asta: nici n-ar trebui.
    Eu îţi cer doar atât: să rămâi. Nu ştiu exact unde - nu contează. Cu spiriduşi sau fără, cu dosare pline de scrisori sau fără - nici asta nu e important. Îţi cer să rămâi ca noi să putem în continuare spera. “O, vai!”, vei spune, “am citit până aici doar ca să ajung la clişeul prăfuit cu speranţa care nu trebuie lăsată să moară”.

    Cam aşa e, îmi pare rău - dar e adevărat! Şi ar trebui să te mândreşti cu asta! Căci iată, tot scriind despre ce nu am dreptul să-ţi cer, mi-am dat seama ce contează cu adevărat pentru mine: ce priorităţi am, pe ce trebuie să mă concentrez, de ce îmi pasă cu adevărat. Uneori, avem senzaţia că ne-am intrat prea bine în rolul de oameni raţionali şi că ne-am “triat” visele până la golirea listei. Dar dacă tu exişti, putem şti că, măcar o dată pe an, există un rol alternativ pe care îl putem îmbrăca şi care ne aduce înapoi speranţa. Devenind noi înşine propriul Moş Crăciun, reînvăţăm ce înseamnă încrederea în noi. Devenind Moş Crăciun pentru alţii, reînvăţăm ce înseamnă generozitatea.

    Îşi cer să rămâi, ca noi să nu uităm aceste lucruri.

    Cu mult drag,
    Ana

    RăspundețiȘtergere
  37. Draga Mos Craciun,

    Stii bine ca relatia noastra e una speciala.
    Tu esti cel care a vegheat mereu asupra mea, adica sa o spunem pe sleau, cand eram mica si nazdravana, parintii nu obisnuiau sa ma ameninte cu Baba Cloanta, ci imi spuneau mereu ca spiridusii tai sunt cu ochii pe mine.
    Ma simt atat de bine in preajma ta, incat imi creez atmonsfera de sarbatoare, cu o luna inainte ca tu sa apari. Si acum am pozele cu tine, din anii trecuti la vedere! Si cum sa nu ma simt bine tocmai in preajma ta, tu care: m-ai vazut de atatea ori dormind, cand eram micuta si nu apucam sa te surprind deloc, oricat de mult imi doream. Si eram nemachiata, nerujata, nearanjata si tot mi-ai adus ce am cerut!
    Apoi, m-ai vazut stirba, cand eram la gradinita, exact la serbare. Si sa stii ca atunci am plans mult, mosule, credeam ca nu o sa mai vii, ca eu eram urata si te-ai fi speriat de mine, dar tot ai venit!
    Si nici macar in scoala primara nu m-ai uitat, nici cand, de emotie, in fata clasei si in bratele tale am uitat versurile poeziei. Dar tu tot ai venit...
    Nu stiu daca sunt eu nascuta in zodia norocului, ori mi se potriveste zicala cum ca "Dar din dar se face rai!", dar stiu ca nici anul acesta nu o sa ma ocolesti.

    Nu vreau lucruri scumpe sau mari, ci imi doresc macar ceva, orice, sa stiu ca nu m-ai uitat si ca si tu iti doresti ca relatia noastra sa continue!

    Luiza Olteanu
    oluiza89@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Dragă Moş Crăciun,

    Asta e prima mea scrisoare către tine (dacă nu o pui la socoteală pe cea pe care ţi-am scris-o luna trecută pentru Matei). Ştiu că eşti curios ce-mi veni mie să mă apuc tocmai acum să-ţi scriu. Stai să vezi. Pe unul din blogurile dragi mie se desfăşoară un concurs cu un premiu tentant. Camelia, bloggeriţa care organizează concursul, a avut ideea genială de a condiţiona participarea de compunerea unei scrisori către tine. M-am tot gândit mult ce să scriu s-o impresionez, pentru că aşa cum îţi spuneam, premiul e tentant. Pe urmă am citit celelalte scrisori şi la unele mi-au dat lacrimile, scrisori frumoase, Moşule, cum eu n-aş putea niciodată scrie. Şi atunci am zis că nu mai particip, dă-l încolo de premiu, că oricum am destule farduri şi probabil sunt destule fete care ar folosi mult mai bine premiul. Dar m-am tot gândit în sinea mea ce mi-aş dori eu de fapt cu adevărat.
    Aş vrea să-mi dai un semn să ştiu că acum un an jumate am luat decizia corectă, dar asta va trebui s-o aflu singură şi să-mi asum consecinţele, nu? Bine, atunci ai putea să mă împrieteneşti la loc cu părinţii mei, Moşule, că tot vine Crăciunul? Probabil că nici asta nu ţine de tine, nu? Ştiu, doar ţi-am spus că m-am tot gândit zilele astea la ce să-ţi cer, şi uite aşa mi-am dat seama de multe... M-am gândit să-ţi cer putere, şi răbdare, şi curaj, şi tot gândindu-mă mi-am dat seama că astea le am deja în mine, trebuie doar să scotocesc foarte adânc, să-mi iau inima-n dinţi şi să-mi rezolv problemele, pentru că dacă nu fac nimic se adâncesc, nu se rezolvă de la sine.
    Aşa că, Moşule, te rog adu-i ceva frumos Cameliei şi mulţumeşte-i din partea mea, pentru că a avut ideea asta genială şi m-a făcut să-mi analizez foarte sincer viaţa, şi aşa mi-am dat seama de nişte lucruri foarte importante şi poate chiar am găsit nişte soluţii.

    Cu drag, Maria

    PS – Moşule, te rog dacă poţi fă ceva cu impostorii ăia în costume chinezeşti de unică folosinţă, care apar prin oraş şi prin supermarketuri încă din noiembrie, pentru că aş vrea să simtă şi copilul meu bucuria amestecată cu teamă pe care o simţeam eu atunci când eram mică şi te vedeam o singură dată în an, în ajunul Crăciunului, şi aveai bocancii plini de zăpadă, şi nasul roşu de la frig, cojocul din blană de oaie şi căciula de blană întoarsă pe dos, şi mă mai şi dojeneai dar găseai şi vorbe bune, şi în curte erau colindători Moşule, şi în casă mirosea a brad şi câteodată şi a portocale ...

    RăspundețiȘtergere
  39. Draga mosule,
    In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru faptul ca an de an m-ai onorat cu prezenta, si sper ca anul asta nu ma vei uita. Am sa fiu scurta si la obiect, asa cum iti place tie : imi doresc un telefon, stii tu mai bine de care, si daca il merit...te rooooog sa treci si pe la mine.
    Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere