Dezamagire: MAC Popster Tinted Lip Conditioner

2.12.11

Balsamul de buze colorat de la MAC (SPF 15) a fost editie limitata si lansat cu colectia Hello Kitty; l-am luat atunci insa l-am desigilat acum 2 saptamani gandindu-ma ca la ce laude a primit la vremea respectiva (mai ales cealalta nuanta din colectie) va fi ideal pentru vremea asta rece cand buzele devin foarte uscate. M-am gandit la o combinatie de hidratare si culoare subtila, dar nu s-a intamplat. Nu pot decat sa spun de bine despre culoare si cum se intinde pe buze, in rest ...




De ce l-am clasificat ca o dezamagire? 2 motive simple: usuca buzele ca naiba (primele 2 ore a fost ok, dupa care mi-am simtit buzele uscate si aratau oribil) si are un gust prea puternic de vanilie (desi nu obisnuiesc sa "mananc" ce am pe buze, cumva am simtit glossul asta in gura - suna cam aiurea, dar asa s-a intamplat).

Ma asteptam la cu totul altceva de la produsul asta (am mai avut acum ceva vreme un alt balsam de buze intr-un borcan cum sunt Paint Pot-urile si acela a fost foarte bun), dar a fost o mare dezamagire.

4 comentarii

  1. Sa stii ca mie si rujurile MAC imi usuca buzele. Initial am crezut ca mi se pare si m-am tratat cu balsam, creme grase etc, iar apoi am incercat din nou rujul MAC si la fel. Mi se cojeau buzele ca pielea arsa de soare, neprotejata cu spf 50 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Zuzele, cele cu finish Satin usuca rau buzele, eu nu le suport. Cremesheen-urile si cele Amplified nu au aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, imi place maxim blogul tau si il urmaresc cu placere in fiecare zi. Sunt si eu pasionata de makeup, skincare, beauty. Eu am de vanzare THE MAKEUP MANUAL al lui BOBBY BROWN. Daca esti interesata sau poate una din cititoarele blogului tau, imi pot trimite un mail la ralluca_2005@yahoo.com. Merci mult, pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, dar culoarea e minunata, m-ar interesa sa-l cumpar, poate il bagi la un blogsale.
    Merci!

    RăspundețiȘtergere