15% la Yankee Candle - INCHIS

14.12.11

Va povesteam mai devreme de tartele Yankee Candle si am o surpriza pentru voi: o reducere de 15% la prima comanda in magazinul din Bucur Obor (deci doar fetele din Bucuresti pot beneficia de aceasta oferta). Vor fi 3 norocoase si tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti ca va doriti reducerea si ce anume intentionati sa va cumparati.
 
Primele 3 persoane care vor comenta si vor indeplini cele 2 cerinte primesc reducerea. As vrea sa stiu daca va tenteaza mai mult astfel de giveawayuri rapide sau preferati sa procedez ca pana acum (giveaway intins pe 2-3 zile).

7 comentarii

  1. Super! Vreau si eu reducerea. Ce as incerca? Pai in primul rand Christmas Rose tart si Sparkling Cinnamon :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anda, astept un mail cu numele complet ca sa pot sa-ti dau detaliile. Sa-l folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu vreau reducerea :) ar fi multe de incercat pt k nu am folosit pana acum, dar as incepe cu aromele de iarna, white Christmas, sparkling snow, home sweet home...

    RăspundețiȘtergere
  4. karla, astept si de la tine mail cu numele complet ca sa iti pot da detaliile

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma inscriu si eu pana la urma, vreau sa trec saptamana viitoare pe acolo sa iau cate ceva pentru mine si mami de Craciun. Ambele adoram sa avem camerele frumos mirositoare. Tarte vreau neaparat, dar daca nu sunt prea scumpe cred ca voi lua si lumanari :D

    RăspundețiȘtergere
  6. aaahhh...ce l-am ratat pe asta!
    sunt amuzante giveawayurile mici, putinii participanti se simt speciali si apreciati de organizator. e ca si cum ai rasplati fidelitatea celor care "sunt pe faza" sau pe blogul tau exact atunci cand trebuie :)

    atunci cand "iti scapa" insa...e putin trist :))
    dar e doar vina mea! :)

    PS:eu nu particip la giveawayuri doar de dragul de a participa sau de a primi ceva gratuit. cand ma inscriu, ma inscriu pentru ca imi doresc cu adevarat produsele oferite sau conditiile giveawayului sunt atat de faine incat "intru in joc" :)

    RăspundețiȘtergere