Prima impresie: Palette Mousse Color (110 Negru Albastrui)

29.12.11

Va spuneam acum cateva zile ca am primit vopseaua spuma de la Palette din cadrul campaniei organizata de Trender. Eu am parul foarte lung si negru, singurul motiv pentru care ma vopsesc sunt niste fire albe de par care ma chinuie de ceva vreme si ca sa fiu sincera imi plac reflexele albastrui in parul meu negru. De vreo 4 zile tot incerc sa ma vopsesc, insa din diverse cauze n-am reusit. 

 
Ieri seara am vazut pe Facebook o gramada de postari ale fetelor care s-au vopsit si spuneau ca le-a iesit o culoare prea inchisa (ceea ce stiam deja de la o prietena care si-a cumparat blond deschis si s-a trezit satena), insa in cazul meu nu existau riscuri de dezastru major (negru pe negru = negru) si chiar aveam nevoie sa ma vopsesc, asa ca n-am mai stat pe ganduri.



Faza cu shake & color mi-a adus ceva probleme deoarece chiar daca recipientul era inchis bine, m-am trezit cu stropi de vopsea pe mine si pe haine. Ce nu mi-a placut a fost mirosul (initial cand a venit coletul si am deschis cutia, mirosul mi s-a parut chiar interesant, insa acum m-a deranjat de-a dreptul) si nici amestecul final nu mi s-a parut foarte atragator, dar nu au fost probleme.


Aplicarea mi s-a parut usoara, nu mi-a curs vopseaua din par (cum am patit cu alte tipuri de vopsea), nu m-a mancat scalpul (citisem despre asta si am avut ceva emotii in privinta asta), nu am patat nimic si nici pe mine (adica am reusit sa ma "pictez" putin, dar s-a curatat usor cu apa calda). Nu mi-au placut manusile desi initial am fost incantata ca erau din material moale si un pic elastic, nu foaie de plastic batos, nu au fost foarte rezistente si aveau si un miros ciudat. In poza de mai jos puteti vedea cum s-a transformat pe par intr-o culoarea foarte inchisa si dupa vreo 10-15 minute de la aplicare deja stiam ca voi avea un par negru inchis pentru ca vedeam cum se transforma vopseaua.


Cand m-am spalat pe par am observat 2 lucruri, unul bun si unul care nu m-a incantat. Ala bun e faptul ca nu mi-a cazut par aproape deloc (cu Syoss am avut ceva problema ultima data), iar cel rau e ca parul meu era foarte aspru (nu exagerez daca spun sarma), insa m-am gandit ca se va rezolva problema cu balsamul din pachet. Si s-a rezolvat partial, parul nu e asa matasos cum m-am obisnuit sa fie dupa vopsire, insa nici aspru nu mai e. Ce nu-mi place insa este mirosul. Daca alte dati cand m-am vopsit cu alta vopsea, 2-3 zile parul meu a mirosit superb, acum miroase ciudat ... nu neaparat urat, doar ca nu ma incanta.

Rezultatul final: par negru taciune cu reflexe albastre foarte misto, firele albe acoperite 100% (ceea ce pentru mine e un vis implinit) si nici un dezastru major in casa (pete, nervi, alte alea).

Ramane de vazut cat va rezista pe par, daca va curge la spalarile urmatoare si in cat timp isi vor face aparitia firele albe de par, insa pana acum ma bucur ca am participat la campania asta si am testat vopseaua. Nu cred ca v-as recomanda s-o incercati daca vreti nuante deschise, insa pentru un par brunet mi-a placut ce a facut, mi-a placut cel mai mult din tot ce-am incercat in ultimul an si jumatate. O sa revin cu impresii si o concluzie dupa cateva saptamani.

Va las cu o poza before/ after care cred ca este destul de concludenta pentru schimbarea pe care a suferit-o parul meu in mai putin de 1 ora. Ce parere aveti?

29 de comentarii

  1. Ce sampon bun imi poti recomanda?Ce te-a impresionat pe tine in mod deosebit?

    RăspundețiȘtergere
  2. dedeea, depinde de ce tip de par ai si ce astepti de la un sampon; sunt multe care mi-au placut si pe care le-as folosi oricand cu placere

    RăspundețiȘtergere
  3. diferenta e mica. o sa ma vopsesc si eu cu negru albastrui, sper sa se observe!

    RăspundețiȘtergere
  4. ptiu ce par frumos ai! eu din cauza firelor albe am ramas la blond. oricum ultimele 2 dati nici macar n-a prins vopseaua pe acele portiuni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anca si eu am patit-o ultimele dati. Sa vad cat rezista acum :))

    RăspundețiȘtergere
  6. O diferenta se vede in primul rand in intensitatea culorii si in stralucirea acestuia.
    Sa speram ca nuanta nu``fuge`` foarte repede.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut, Camelia,

    Am recunoscut poseta rosie din postarea anterioara - cred ca e de pe un blog pe care il urmaresc si eu, Juazz shop: http://juazzshop.blogspot.com/2011/12/red-chanel-like.html
    Stiu ca ai spus ca nu ai vrea sa dai detalii, dar ieri tocmai am plasat o comanda pentru mama mea, care a fost tare incantata de cateva posete de acolo, si ma gandesc serios sa o anulez (valoarea e destul de mare, peste 130 lei)... Nu am mai comandat de pe blogul acela pana acum, pentru ca de multe ori am observat defecte in fotografii, in conditiile in care produsele erau descrise ca "impecabile". Acum insa am un mare semn de intrebare si n-as vrea sa fie dezamagita mama (coletul va veni la ea, nu la mine)... Apreciez orice informatii imi poti da...

    Multumesc si sarbatori minunate in continuare!
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  8. Raluca, nu la calitatea gentii au fost probleme, ci la timpul de livrare (e cel mai simplu sa arunci vina pe posta cand de fapt tu ai intarziat). La asta se reduce tot, nu la alte probleme!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna,

    Imi place,place,place! :))

    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  10. Kisstyana, recunosc ca si mie imi place. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce par frumos si bogat ai, Camelia!

    Imi place rezultatul final, sper sa se si mentina un timp indelungat... mi se pare "suspect" acel miros neplacut de care tot amintesti in diferite faze ale vopsitului...

    Cu vopsele cu care am "lucrat", singurul moment in care mirosul era intens si neplacut, era acela cand amestecam ingredientele si care disparea usor pe masura ce aplicam produsul pe par...

    Repet, imi place rezultatul... pare sa-ti fi iesit chiar acel negru cu reflexe albastrui... si e bine ca nu ti-au cazut fire de par.

    RăspundețiȘtergere
  12. te-ai vopsit cu 2 cutii? si eu ma fac tot negru albastrui si ma gandeam sa incerc vopseaua asta...insa am parul mai lung dar nu chiar atat de bogat ca al tau...mie imi place foarte mult cum a iesit(intotdeauna apreciez reflexele albastrui) . Sper ca vei mai face un update, ma intereseaza daca va curge culoare si cam cat tine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce par lung si frumos ai...nu stiu de ce dar nu mi te imaginam cu un par atat de lung si bogat. ;))
    Eu zic ca a iesit bine vopsirea parului, din ce se poate observa in poza cu before/after. Nuanta e mult mai intensa si parul straluceste. Un alt plus e ca acopera firele albe.
    Ma bucur ca ai avut parte de o experienta frumoasa cu aceasta vopsea spuma.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte frumoasa culoarea.Iar de par ce sa mai zic...Chiar mi-am luat si eu ieri aceasta vopsea,dar saten deschis,dar dupa ce am citit la tine acum ma intreb daca nu trebuia sa iau ceva mai deschis,mi-e frica sa nu iese negru.Eu am slabit f mult(prietenii stiu de ce)si daca iese inchis...e de rau,ma face si mai palida.Intotdeauna mi-a iesit mult mai minchisa culoarea decat cea de pe cutie,dar mereu repet gresala...

    RăspundețiȘtergere
  15. Ai un par superb, ce n-as da sa-l pot indesa oarecum si pe al meu!
    Eu am avut mancarimi serioase ale scalpului, chiar si a doua zi de la vopsire, insa nu au dus la nimic grav. Am cam patat prosopul, de pe piele s-a dus destul de usor pentru ca m-am spalt de 2 ori in ziua respectiva. Si culoare chiar a iesit mai inchisa decat pe ambalaj, am vazut asta la mai multe fete. Dar de putine ori am putut spune ca am obtinut exact ce voiam, asa ca e destul de ok, sper totusi sa nu se decoloreze prea tare la spalat.
    Imi plac tare mult reflezele albastrui, pacat ca am un ten foarte alb, altfel as fi incercat si eu de mult.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu vad diferenta foarte mare, doar culoarea e mai intensa in poza de dupa.. :D Imi place si ai un par superb! Te pup, sarbatori fericite in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ah, inteleg, multumesc mult - mi-am facut tot felul de ganduri pentru ca nu as vrea sa fie dezamagita mama (probabil ti-e cunoscut sentimentul cand preferi sa fii tu cel care sufera in locul unei persoane dragi). Din pacate mi s-a mai intamplat si cu alte bloguri sa intarzie produsele nepermis de mult - si de la Galeria Mixtstil si de la Madame de vintage mi-au venit lucrurile dupa o luna (noroc ca nu au cerut plata in avans in cont bancar, cum am vazut ca se practica mai nou, cred ca m-as fi infuriat cumplit sa astept o luna cu banii dati in avans...) Insa asta e, produsele per total sunt bune si la bani semnificativ mai putini decat in magazin.
    Iata cum m-am intins la vorba :) Sincer, mi-ar placea o postare despre blogurile de la care ai comandat - desi imi dau seama ca parerile sunt pur subiective... :)

    Multumesc inca o data si numai bine,
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  18. Raluca, eu am platit in avans, d-aia m-am si suparat. ) Nu prea comand de pe bloguri din Romania tocmai din acest motiv.

    Un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  19. Da, se vede diferenta de intensitate a culorii si luciul...dar asta reiese cam dupa orice vopsire daca nu ma insel.

    Ai parul exact ca al mamei mele, si ea avea o mica obsesie cu negru albastrui si seamana izbitor de tare cu al ei ;)). Imi place si mie nuanta dar nu-mi permit asemenea dezastru...sunt preaaa ALBA si blonda naturala pe deasupra, ar insemna mutilare pentru mine :)).
    Sunt curioasa cat isi mentine acest luciu...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma bucur ca tie ti-a placut, poate ca e intr-adevar mult mai potrivita pentru fetele brunete sau cu par saten inchis. Si mie mi-a acoperit firele albe foarte bine, pacat ca nu in culoarea care trebuia.
    Ai un par foarte frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Cu intarziere ce-i drept, iti urez sa-ti fie de bine! Nu stiu de ce am crezut mereu ca ai parul de lungime medie, si mi te imaginam satena nicidecum bruneta, si nicicum creata.
    Dar ai un par superb (am o mare slabiciune pentru parul cret sau ondulat) :*

    RăspundețiȘtergere
  22. Te felicit pentru un asa par frumos si bogat!

    RăspundețiȘtergere
  23. Da, ai un par superb! Fiica-mea vine maine sa o vopsesc cu Palette Mousse Color si aveam o retinere, caci are un par aspru, negru taciune si cu fire razlete albe. Ma temeam ca nu va prinde pe firele albe, ca parul se va aspri prea tare, ca nu va fi cu reflexe albastrui.
    Cu expicatiile si pozele tale, mi-ai spulberat temerile, caci ai atins toate indoielile mele.
    Multumesc,iar tu sa ramai cu acest par superb "forever"! <3

    RăspundețiȘtergere
  24. e cu amoniac,sau fara ?:D

    RăspundețiȘtergere
  25. Ai un par foarte frumos, daca m-as vopsi un ciocolatiu inchis, crezi ca ar iesi culoarea dorita, sau alt gen de culoare? :) :3

    RăspundețiȘtergere
  26. McKenzie, nu stiu - depinde ce culoare ai acum.

    RăspundețiȘtergere