My gifts to me (Christmas edition)

28.12.11

Eu mereu imi cumpar si singura cadouri de Craciun indiferent cate primesc. O fac de ani multi si o s-o fac si in continuare. Imi place s-o fac si e placut intotdeauna sa te rasfeti. Anul asta am fost cuminte si nu mi-am luat decat 3 lucruri (adica astea le-am considerat cadouri de Craciun, restul nu intra aici). 

Mi-am luat setul de oje Nubar Night Sky dupa care imi alunecau ochii de mai bine de o luna (3 oje full size: Midnight Matte, Twillinght Matte si Sunset Matte si top coatul Diamond) - am dat 28 de dolari pe el pe ebay.com si mi-a ajuns in 13 zile de cand l-am platit, un set cu 3 produse pentru par cret de la Macadamia Oil (Rejuvenating Shampoo, Reviving Curl Cream si Healing Oil Spray) - luat de pe www.feelunique.com cu 16 lire si ceva, a fost prima mea comanda la ei  - in mod sigur o sa mai cumpar de la ei si pe viitor - si am avut un cupon de 10% reducere, a venit super repede si o geanta rosie (luata de pe un blog, experienta mi-a lasat un gust amar si prefer sa nu dau detalii) care nu e de nici un fel stilul meu, dar care imi place si pe care in mod sigur o sa am ocazia sa o port.




5 comentarii

  1. Ma omori cu ojele:P Si eu planui o comanda de oje, dar sa vedem cum sunt apele zilele astea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, si ce daca sunt cadouri de la tine pentru tine, si eu fac la fel, daca nu ne rasfata altii, nu inseamna ca nu trebuie s-o facem nici noi! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti cu placere! Abia astept review la produsele Macadamia. Chiar zilele trecute am vazut un review pe youtube si ma bate un gand :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere