Furtuna in sufletul meu ...

10.12.11

Azi a fost o zi grea pentru mine si mi-e sufletul incarcat de multe sentimente, dar nimic nu schimba ce-am simtit si ce voi simti toata viata pentru oamenii deosebiti care au fost in viata mea si care m-au format ca om si mi-au aratat ce inseamna sa ai suflet. Am amintiri pe care nu mi le poate lua nimeni, amintiri care imi hranesc sufletul si care imi arata drumul atunci cand ma pierd in nebunia care ne inconjoara.

Am avut o copilarie fericita si nu-mi amintesc sa-mi fi dorit ceva si sa nu am sub o forma sau alta, iar o imagine vie a copilariei mele o reprezinta bunicii mei. Stiu ca multi nu au avut parte de iubire neconditionata si oameni carora sa le pese cu adevarat, insa eu am primit darul asta de la viata si asta a definit omul care am devenit. M-am bucurat de fiecare clipa petrecuta cu bunicii mei si nu cred ca exista zi in care sa nu ma gandesc la ei desi sunt niste ani de cand nu mai sunt langa mine.

Unul din lucrurile care m-a daramat dupa moartea tatalui meu a fost ca intr-o zi voi avea un copil si nu se va putea bucura de iubirea bunicului lui si nu va reusi sa aiba o relatie atat de speciala cum am avut eu cu bunicul meu. Ca sa fiu mai exacta ma doare sufletul cand ma gandesc ca un copil al meu nu va simti nimic pentru tata pentru ca nu va avea sansa sa-l cunoasca (asa mi s-a intamplat si mie cu bunicul din partea mamei, a murit cand eu aveam 2 ani si nu am nici o amintire legata de el). Este o durere cu care traiesc in suflet si care nu se va vindeca niciodata.

Oamenii uita, viata merge mai departe, dar ceea ce ai in suflet nu pleaca nicaieri. Ramane acolo si chiar daca sunt momente cand crezi ca ai uitat si ca intensitatea sentimentelor nu mai e aceeasi, vine un moment cand amintirile se trezesc la viata si iti dai seama ca e ca si cum anii de fapt n-au trecut si sentimentele tale sunt la fel de puternice.

Traiti-va viata si profitati de fiecare moment bun sau rau cu care va intalniti (din fiecare puteti invata ceva daca aveti mintea si sufletul deschis) pentru ca oricat am vrea timpul nu se intoarce si toti suntem trecatori pe pamantul asta!

8 comentarii

  1. Imi place ce-ai scris aici si mult adevar e in vorbele tale. Si eu sunt un pic trista azi, pentru ca se implinesc 3 ani de cand s-a dus taticul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai impresionat cu cele scrise, ai atins corzi sensibile!
    Iti doresc sarbatori fericite!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-au dat lacrimile cand am citit randurile scrise de tine... Poate pentru ca ma regasesc in fiecare cuvant scris...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu strii cata dreptate,ai,Camelia!!!!!
    Iti multumesc mult pentruca ne-ai povestit experienta ta;si tatal meu a decedat si am trecut foarte greu acel moment,am crezut ca nu o sa ma mai pot uita la pozele lui niciodata,insa dupa o vreme destul de indelungata,am constatat ca pot face acest lucru si ii pot arata multe lucruri de-ale lui si fiicei mele!!!
    Iti doresc "sarbatori fericite" si sa fii fericita !

    RăspundețiȘtergere
  5. "Oamenii uita, viata merge mai departe, dar ceea ce ai in suflet nu pleaca nicaieri. Ramane acolo si chiar daca sunt momente cand crezi ca ai uitat si ca intensitatea sentimentelor nu mai e aceeasi, vine un moment cand amintirile se trezesc la viata si iti dai seama ca e ca si cum anii de fapt n-au trecut si sentimentele tale sunt la fel de puternice.".... Extrem de profund si real... Poate mult prea real... Cuvintele tale dovedesc faptul ca stii sa ramai OM, in ciuda junglei in care suntem toti nevoiti sa traim zi de zi. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu n-am avut parte nici de bunic si nici de tata dar mica fiind nu consteintizam lipsa lor si nu ma durea...dar mare e altceva...ma gandesc, ma intristez si ma intreb de nenumarate ori...de ce, cum si iar de ce?! :|

    RăspundețiȘtergere
  7. Esti o persoana cu un suflet mare, Camelia, te apreciez din suflet. Iti doresc Sarbatori Fericite si multa multa sanatate si putere sa mergi mai departe! Te pup!

    RăspundețiȘtergere