Concert de Craciun Stefan Banica

17.12.11

Este al patrulea an in care ma duc la concertul de Craciun organizat de Stefan Banica la Sala Palatului. M-am dus prima data in anul in care a murit tata intr-o incercare disperata de a o scoate pe mama din casa si a o face sa reactioneze la ceva. Si dupa luni bune in care era ca teleghidata, a reusit sa se desprinda de tot si sa traiasca momentul. Si mi-am promis mie ca o sa fac din asta o traditie si o s-o duc in fiecare an la concert. Pana acum am reusit sa ma tin de cuvant.

Stiu ca multi spun despre Stefan Banica ca e arogant si nesuferit si multe alte lucruri mai mult sau mai putin adevarate, insa ceea ce vad eu in sala aia este un om care stie sa faca spectacol. In fiecare an am vazut cum a ridicat o sala in picioare si a facut o mare de oameni sa cante si sa danseze cu el. Oameni de varste diferite, din medii diferite, oameni care pentru 2 ore cat stau in sala aia uita de toate problemele lor si se bucura si traiesc cu intensitate fiecare clipa. Si cred ca de asta avem nevoie toti.

Anul asta sala a fost extra plina (daca pot spune asa) si au fost o gramada de oameni care au stat in picioare numai ca sa vada spectacolul. A cantat in duet cu Madalina Lefter (care a fost invitata si anul trecut si a ridicat sala in picioare), cu Andra (un moment superb - au cantat Time of My Life din Dirty Dancing si am vazut o gramada de cupluri care s-au tinut de mana si se uitau altfel unul la altul) si cu o cantareata de muzica gospel al carei nume nu l-am retinut si impreuna cu care a zbuduit sala (a cantat si muzica populara sa ii arate ca se aseamana cu muzica gospel). Niste momente pline de energie care nu pot sa te lase rece.

Bineinteles ca nu se putea sa nu cheltui niste bani la targul de la intrare. Nu eram eu daca nu cumparam ceva. Mi-am luat 3 feluri de ceai (Firefly, Seductive Orange si Gran's Spicy Cake) de la o firma care are magazin on-line de ceaiuri si accesorii pentru ceai - o sa revin cu detalii dupa ce le incerc si-mi fac o impresie, acolo eram total debusolata de atatea arome care te faceau sa visezi departe - si niste prajituri/ fursecuri de la o doamna care era din Budapesta - sau cel putin asa scria pe bannerul ei - scumpe, dar bune. Si cu greu am rezistat sa nu-mi iau o geanta.

A fost o seara frumoasa si as repeta oricand experienta (va las cu un videoclip scurt in care am incercat sa va arat atmosfera din sala).

10 comentarii

  1. si eu imi doresc foarte mult sa ajung la unul din concertele de Craciun ale lui Stefan Banica Jr., dar niciodata nu prind bilete sau cand gasesc cateva nu reusesc sa mai gasesc persoane care sa mearga la concert. eu nu sunt din Bucuresti si din cauza asta mi-e frica sa vin singura. Supeeerb!!!! cred ca ai avut o seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma trezisem si eu acum cateva zile ca vreau la concertul lui de Craciun, dar evident ca nu mi-a trecut prin cap ca biletele s-au epuizat probabil de mult timp.
    Tu ti le-ai luat cu mult timp inainte?

    Sunt tare curioasa ce ceaiuri si despre ce brand e vorba pentru ca si eu am tot achizitionat ceaiuri in ultima perioada si tot nu-mi sunt suficiente.

    RăspundețiȘtergere
  3. salut. de curand mi-am facut un blog in care vreau sa-mi impartasesc opiniile despre produsele testate. te-ar interesa un link exchange?
    http://my-beautyland.blogspot.com/ blogul e inca la inceput, nu am foarte multe postari dar poate iti va face placere. mersi

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am fost aseara, mi-a placut enorm! :) Cantareata de gospel se numea Nicky McCole, ceva de genul asta. Pe el oricum il admir si m-a incantat si interventia Andrei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Katyna, din octombrie le-am luat si chiar si atunci cu greu am gasit niste locuri mai bunicele. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Michellinne, da, aseara am fost, nu te-am vazut :)) (acolo am mai gasit locuri cand m-am trezit eu, de obicei si eu pe mijloc in sectorul A luam). Ai dreptate cu ce zici. Te pup, o noapte frumaosa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Damn it, cat ma oftic ca n-am fost pe faza...la anul imi cumpar biletele cum apar!!

    RăspundețiȘtergere
  8. E frumos ca vrei sa faci din asta o traditie. :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumos!! Am fost intr-un singur an, de atunci nu am mai avut cu cine sa ma duc, dar imi doresc enorm de mult sa merg in fiecare an, mereu ma uit dupa bilete si imi doresc, dar pur si simplu, nu gasesc cu cine sa merg.. Iar singura, n-ar mai avea farmec :( Ma bucur ca te-ai simtit bine, intr-adevar concertul lui e minunat in preajma Craciunului :D

    RăspundețiȘtergere