Giveaway altfel

9.12.11

Intrucat am primit ceva intrebari legate de etichetele si decoratiunile de ieri am decis sa ofer uneia dintre voi un "cadou" pentru a face mai frumoase cadourile pe care intentionati sa le dati de Craciun celor dragi. Asadar una dintre voi poate castiga un pachet format din 25 de etichete embosate, 15 etichete cu figurine 3D si 20 carlige colorate pentru a putea crea 20 de cadouri (arata minunat cand se combina 2 etichete de culori si marime diferite si se personalizeaza cu un mesaj scris din inima - carligele va vor ajuta sa le prindeti usor de orice obiect/ punga sau sa le puneti chiar in brad). Poza prezinta doar unele din modelele create, veti primi un pachet asemanator - le voi alege intamplator.


Lasati un comentariu la aceasta postare (anonimii - adresa de mail la sfarsitul comentariului pentru a putea fi identificati) si spuneti-mi cum ati folosi voi aceste etichete si ce idei v-au venit cand le-ati vazut. Vor participa comentariile lasate pana sambata 10.12 ora 24:00 si duminica pe 11 voi anunta castigatoarea care va avea la dispozitie 48 de ore sa ma contacteze cu numele si adresa de livrare.

Sper sa va placa acest giveaway si sa va ajute sa faceti cuiva o bucurie!

15 comentarii

  1. Mi le doream de la postul anterior, ba chiar am cautat pe net o masina de embosare! Insa momentan investitia imi depaseste bugetul! Le-as folosi cu cel mai mare drag pentru cadourile de Craciun caci voi avea multe de daruit anul acesta! Numai familia inseamna 14 persoane, plus prietenii care sunt cam tot pe atat! Deci ar fi mai mult decat binevenite! Mi-ar placea enorm sa le castig eu, le-as valorifica cu cel mai mare drag, cu sentimente scrise de mana in interiorul lor ca sa adaug culorii de pe coperta un rand calduros ornat cu suflet!
    Multumesc!
    Laura
    corinne_dr@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm... le-as pune la mine in micutul meu birou de la primul meu loc de munca. e foarte sumbru si as inveselii atmosfera.

    garow_me@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am pus ochii pe ele tot din prima postare. Sunt asa de draguteee! Si cum eu m-am apucat sa fac cutiute de cadouri origami, ma gandesc ca s-ar potrivi de minune cu aceste etichete. Mi le si inchipui. Anul asta am zis ca merg pe homemade si handmade. :D So.....ar fi super daca le-as castiga. Te pup si multumesc pentru aceasta sansa!♥

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu le-as pune pe cadourile pe care deja le-am impachetat. Mereu cumpar cadourile din timp si le impachetez ca sa ma asigur ca am pentru fiecare membru din familie in parte. Insa doar le-am impachetat in hartie de cadou dar fara a pune o eticheta personalizata sau vreo felicitare, alegand sa fac micile etichete din aceasi hartie de impachetat ca cea de pe cadouri si am scris eu pe ele numele....si sincer, nu arata prea bine.
    Tocmai de aceea giveaway-ul tau ar fi tocmai bun pentru a personaliza cadourile de anul acesta:)
    Sper sa fiu norocoasa:)
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce draguțe sunt :), câteva din etichete le-as pune la cadouri iar restu le-as folosi ca decorațiuni.:)♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡
    E-mail:cris.raduly@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos din partea ta, Camelia :) multumim mult de tot!
    M-am tot gandit cum le-as folosi si cred ca stiu :D Le voi atasa cadourilor impachetate cu numele lor pe ele (catelusa mea cred ca le-ar adora, ea e in fiecare Craciun prima sub brad sa isi caute cadoul si iubeste tot ce e colorat si ii atrage atentia :D), iar apoi, dupa ce cadourile au fost impartite si desfacute, as face o ghirlanda din ele pe care mi-as atarna-o la geamul garsonierei in care stau acum, sa imi aduca aminte de persoanele dragi de acasa :) cred ca mi-ar inviora putin camera si ar pastra spiritul Craciunului in perioada stresiunii din Ianuarie ;))
    Oricum, mi se par atat de dragute, incat eu le-as recicla :D nu cred ca este vreo problema daca le-as folosi si la anul. Ar fi dragut sa devina o traditie ca in fiecare an sa fie etichetele astea pe cadouri si sa ramana avere de familie si nepotii mei sa le tot foloseasca, chiar daca se vor ingalbeni :))

    Multumim inca o data pentru efort si pentru ca te-ai gandit si la noi!
    Un sfarsit de saptamana cat mai placut!

    RăspundețiȘtergere
  7. eu le-as pune pe cadouri, dar mi-as tine cateva in coltul destinat Craciunului. In fiecare an pun pe o piesa de mobilier braduti, beteala, moshuleti, chestiute specifice!!
    Sunt foarte dragute! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma gandesc cam de o luna cum sa impachetez cadourile anul asta, dar nu stiam cum sa le personalizez, iar niste simple hartii pe care sa scrie numele mi se parea prea sec. Apoi am vazut postarea ta si de atunci tot am cautat si eu ceva asemanator, dar inca nu am gasit. Deci daca eu le-as castiga, le-as folosi pentru impachetat cadouri si mi-as "impodobi" caietele (imi place tot ce-i legat de papetarie - pixuri, caiete, hartii ... ) sau le-as folosi pe post de decoratiuni.

    Iti doresc un weekend placut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt foarte dragute etichetele. Le-asi folosi pentru a decora casa, a-si face din ele diferite decoratiuni de craciun pentru a crea o atmosfera cat mai placuta de sarbatoare.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu as decora casa cu ele. as impaceta cadourile...as crea o atmosfera mai placuta...sunt atat de speciale...
    email-magnetzica@yhoo

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi s-au parut minunate din momentul in care ai pus poza cu ele la postarea "Preview: Getting ready for Christmas" si m-am certat in sinea mea ca eu nu am idei si nici indemanarea sa fac astfel de lucruri. Bineinteles ca atunci cand le faci cu mana ta, satisfactia cu care dai cadourile la care le atasezi este imensa si aprecierea celor dragi este mult mai mare.
    Dar si asa, daca nu sunt facute de mana ta, se poate pune mult suflet intr-un mesaj scris de mana pe spatele lor. Eu asa fac intotdeauna cu felicitarile si biletelele cumparate.

    Daca as fi norocoasa castigatoare, as folosi o parte din ele la cadourile familiei si prietenilor apropiati, iar celelalte le-as agata de un mosulet de ciocolata si le-as face o surpriza colegilor de birou (celor mai apropiati, ca suntem vreo 40). Noi nu prea ne facem cadouri, dar ar fi pacat sa nu fie daruite minunatiile facute de tine si in care tu ai pus suflet, iar din acest motiv, indiferent ce cadou insotesc, sigur vor aduce un zambet pe buzele tuturor.

    Multumesc Camelia si iti doresc sa ai parte de sarbatori minunate alaturi de familie si prieteni.
    Craciunul sa iti aduca liniste, sanatate si multe bucurii! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna!
    Uaauu ce ma bucur ca faci si un GA, le-am vazut din postarea anterioara si oftam in fata calculatorului pentru ele.. Arata superb! Le-as darui tuturor prietenilor mei cu ocazia Craciunului pentru ca sunt sigura ca nu mai primesc de nicaieri cadouri hand-made <3
    Uff sper sa castig!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu le-as pune in cadouri si as scrie ep ele chestii amuzante:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Intotdeauna mi-a placut sa ambalez cadourile, dar in ultimul timp am apelat mai mereu la pungi din comert. Saptamana viitoare sigur ma voi duce prin oras sa cumpar hartie si panglica si voi adauga cu siguranta si o eticheta cu numele cadorisitului si un mesaj si partea mosului, chiar daca le voi scrie pe hartie simpla si nu voi putea folosi unele la fel de frumoase ca ale tale.

    RăspundețiȘtergere
  15. Intotdeauna am personalizat cadourile pentru cei dragi, fie cu cate o felicitare, fie cu cate o fundita, mereu am adaugat ceva.
    Imi plac foarte mult atat etichetele, cat si carligele pe care le oferi, imi si imaginez cum se vor bucura dragii mei de ele!
    Cel mai probabil as agata etichetele de pungutele de cadouri si as scrie ceva frumos pe ele, iar cei care le vor primi le vor agata in brad apoi. Ar putea fi chiar inceputul unei traditii. :)
    Mi-ar placea sa castig, dar de nu va fi sa fie, vreau sa stii ca m-ai inspirat sa recreez aceste lucruri mici, dar pline de farmec. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere