Alerta: MUFE pe StrawberryNET

28.12.11

Ma uitam mai devreme pe siteul celor de la StrawberryNET si am avut o surpriza mai mult decat placuta cand am vazut produsele Make Up For Ever disponibile pe site. Nu stiu care sunt preturile in magazinele de la noi  (daca le stiti va rog sa ne spuneti in comentarii pentru a ne face o idee) - eu tot ce-am de la MUFE am luat online si din ce-am vazut pe site nu au momentan foarte multe produse, insa tinand cont de politica celor de la StrawberryNET si de ofertele lor, sunt singura ca vor aparea ocazii de a prinde un produs bun la un pret mai mult decat rezonabil.

Produsele le puteti vedea aici. Eu as fi tentata sa incerc: Smoky Lash Extra Black Mascara si Uplight Face Luminizer Gel. Pe voi va tenteaza ceva din produsele de pe site?

9 comentarii

  1. Eu am devenit extrem de indragostita de Make Up For Ever in ultima perioada! :) Din ce am vazut pe strawberry, preturile lor se apropie de cele din magazin insa cu discountul de pro, asa ca eu zic ca e avantajos pentru neprofesionisti sa le cumpere online. Daca esti make-up artist, ajungi cam la aceiasi bani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut mai demult ca au inclus MUFE in oferta, dar daca nu au si Mat Velvet+, tot degeaba pt mine. :)) E singurul care ma intereaza de la ei. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai mi-am comandat Dermablend Leg and Body Cover redus 60% (a fost doar 31.5 Ron), am zis ca e prea buna oferta sa o ratez. Sa speram ca am nimerit nuanta.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte interesanta oferta, irezistibila chiar :))M-ar tenta sa incerc gloss-ul Lab shine

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine ma tenteaza de la ei blush-urile alea lichide si niste aqua creams (sau ceva de genul). Am avut rimelul si mi-a placut, insa nu l-as mai cumpara a doua oara. Mi s-a parut ca se usuca foarte repede :)

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu sunt indragostita de MUFE... la unele produse se apropie de discountul pro, clar nu la toate :)
    daca va incanta si pe voi eu va pot cumpara de la noi cu discountul meu de pro ...cand merg sa imi cumpar pt mine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. In Sephora un produs Uplight Face Luminizer Gel costa 150 lei si mi s-a parut destul de mult. Sunt de incredere cei de la Strawberry?As cump. de la ei dk este o dif. considerabila.

    RăspundețiȘtergere