Best of 2011: Make-up

21.12.11

Continui traditia inceputa anul trecut si incep seria postarilor cu cele mai bune produse pe care le-am folosit anul asta. Ma asteptam sa fie un pic mai greu sa aleg produsele pentru categoria asta, insa n-a fost deloc asa. Mana mea s-a intins singura dupa produsele care imi plac si care ajung sa fie folosite cel mai des si a iesit ce vedeti in poza de mai jos. Nu cred ca sunt surprize majore, am vorbit de toate in diverse momente pe blog.


Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder - ramane in continuare in topul preferatelor (si da, este acelasi recipient de anul trecut - pare ca nu se va termina in veci) si nu cred ca trebuie sa mai spun multe despre ea, am laudat-o de atatea ori ca sigur stiti ce poate sa faca

MAC Warmed Mineralize Skinfinish - il folosesc de mai bine de 2 ani si cred ca e produsul dupa care intind mana cel mai des cand e vorba de produse pentru obraji (ce aiurea suna traducerea pentru cheek products); mai nou il aplic cu 187 de la MAC si e perfect

Chanel Mat Lumiere - e fondul de ten la care apelez cand vreau sa merg la sigur; nu imi place mai mult decat Dior Nude (care din pacate are o problema grava daca nu e folosit intr-un timp scurt - se blocheaza pompa si trebuie scoasa, dupa care in mod ciudat fondul de ten se branzeste - nu am explicatii, e o constatare), insa imi place destul de mult cat sa-l consider cel mai bun din ce am incercat anul asta

Dior Amber Diamond Shimmer Powder - nu este iluminatorul meu preferat si nu il folosesc zilnic (la inceputul anului preferam Refined MSF de la MAC, iar acum Beige Shimmerbrick de la Bobbi Brown), insa este cel care imi aduce complimente de cate ori il folosesc si mereu ma intreb cum naiba imi vad altii tenul atat de luminos ca eu nu observ asta in oglinda, dar clar el e cauza

NARS Luxor Multiple - la cat am tanjit dupa produsul asta, trebuia sa intre in top; este singurul iluminator cu tenta roz pe care il am in afara de cel stick de la Shiseido si imi place insa trebuie sa recunosc ca nu as plati pretul intreg pentru el

rujurile Revlon (atat Super Lustrous cat si Colorburst) - imi plac culorile, imi place textura, nu usuca buzele, pretul este mai mult decat rezonabil (15-20 ron pe okazii sau ebay), probabil singurele pe care le voi cumpara dupa ce termin ce am (asta nu se va intampla curand)

glossurile Revlon Super Lustrous (in poza este Pink Whisper, insa imi plac la fel de mult si Peach Petal si Life's a Peach) - cred ca produsele pentru buze de la Revlon sunt cele mai bune din tot ce produc ei si tinand cont de pret, n-am nimic de reprosat (poate doar ca nu am mai multe nuante - doar daca n-as avea atatea glossuri de la MAC) si in mod sigur o sa vedeti si alte nuante la mine

Benefit Eye Bright - nu-l folosesc des, insa intotdeauna cand sunt obosita si am cearcane pronuntate, isi face loc si ma ajuta sa maschez un pic petele negre de sub ochi (de asemenea imi place sa-l folosesc in coltul extern al ochiului spre spranceana - mi se pare ca ridica ochiul)

Shu Uemura Lash Curler - reuseste sa-mi "deschida ochii" chiar si cand nu folosesc mascara; cred ca este produsul care e folosit invariabil in fiecare dimineata

Astor Big&Beautiful False Lash Look Volume Mascara - l-am primit spre testare de la cei de la Astor (am scris de el aici) si imi place la nebunie (l-am terminat de mult, dar am pastrat tubul special pentru postarea asta) si in mod sigur il voi cumpara in viitor pentru ca este exact ce caut eu pentru un look de zi

Pensula F35 de la Sigma - pensula mea preferata pentru iluminator pudra, nu sunt atasata de nici o alta pensula (nici macar de 224 de la MAC) cum sunt de asta; "ia" exact cantitatea potrivita si aplica perfect produsul; e iubire si atat

Ceva surprinzator in topul asta?

29 de comentarii

  1. Se pare ca anul 2011 a fost unul "iluminat" la tine. Ai vorbit mult despre iluminatoare in aceasta postare. :D
    Frumoase produse. Din pacate doar pudra Laura Mercier o am si eu(cumparata din cauza ta :P); imi place si mie foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rujurile revlon sunt cele mai buneee!! Am doar 2 dar sunte fenomenale..


    http://marinaa-thinkpink.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Just_Me, anul asta am renuntat la o gramada de iluminatoare (cred ca am avut o obsesie anul trecut si acum m-am vindecat) :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!Si eu sunt de aceesi parere cu fondul de ten Dior-Nude.M-a dezamagit complet!
    As vrea sa fac si eu rost de iluminatorul de la Nars.
    http://darlyst.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  5. DarLyst, pe mine nu m-a dezamagit - este cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat, doar ca apare problema de care am vorbit (asta nu ma va impiedica sa-l cumpar cand voi vedea o oferta buna, ca nu as plati pretul full pentru el)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu ti-am spus ca te lagndesti la Camelia cat ai spune Laura Mercier. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Mascara asta de la Astor ti-a placut mai mult decat False Lash Effect de la Max Factor? Mie imi place mult MF, dar Astor e mai accesibila ca pret, si daca efectele sunt aproximativ aceleasi, as lua-o cand termin MF.
    F35 e in wishlist, imi trebuie o pensula buna pt. contur.

    RăspundețiȘtergere
  8. Camelia, cu HOLY GRAIL-ul
    NARS Sheer Glow Foundation cum ramane?:) Mai e HG or ba?:) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Coconut, mie personal imi place mai mult Astor desi nu le-as pune in aceeasi gama. Insa depinde de ce gene ai - ale mele sunt lungute si sunt destul de ok si ca desime, eu mai degraba am nevoie de definire si ceva volum. False Lash mi se pare destul de greu de folosit (datorita pensulei) si parca dupa ceva vreme nu-mi mai place cum arata pe gene.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ada, Sheer Glow nu e produs descoperit sau iubit in 2011 - ramane pe lista (si am mereu o sticla de rezerva), insa tot mai mult imi place Dior Nude (in zilele cand nu-mi place Sheer Glow) :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt complet de acord cu doua produse - Iluminatorul si pensula, fix asa le folosesc si eu :) Restul, chiar nu le'am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ami niciodata nu e prea tarziu sa le incerci :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Iluminatorul si pensula pt el sunt pe lista mea de cumparaturi. Desi, sa fiu sincera nu stiu inca la ce mi-ar folosi un iluminator, dar daca toata lumea il lauda, tzup si eu, nu?
    Neaparat cel de la Dior - mi se pare cam scump si poate ca nu o sa ma ajute prea mult - oare toate femeile au nevoie de iluminator?
    Pudra de la LM am cumparat-o la recomandarea ta, nu stiu sa zic daca e buna sau rea pentru ca este prima mea pudra :)
    In rest, as vrea sa incerc si eu un gloss/ruj de la Revlon.
    Si o intrebare oarecum off-topic: care e cel mai rezistent gloss pe care l-ai incercat? Urasc senzatia de ceva lipicios pe buze, mi se aduna in cute inestetice si caut unul care sa straluceasca dar sa nu-l simt pe buze lipicios.

    RăspundețiȘtergere
  14. Gabriela, da, din punctul meu de vedere, iluminatorul este absolut necesar, lumineaza si cel mai tern ten si da fetii o prospestime si o senzatie de fata odihnita care greu pot fi "mascate" altfel si nu, nu ai nevoie de cel de la Dior (eu l-am luat cu 50% reducere de pe strawberry, altfel nu as fi platit pretul intreg pe el).

    Despre pudra - poti sa-ti dai seama daca iti e sau nu folositoare daca iti fixeaza machiajul asa cum trebuie si il face sa reziste mai mult, asta e scopul ei, nu face alte minuni.

    Glossurile si rujurile de la Revlon sunt de incercat. Nu pot sa-ti spun care e cel mai rezistent gloss de buze pe care l-am incercat, la mine toate rezista cam la fel (3-4 ore) si am incercat MAC, Dior, Clarins, Clinique, Lancome, Revlon, Smashbox, NARS, Stila, Sally Hansen, Sleek, L'Oreal, Bourjois, Victoria's Secret, Helena Rubinstein, Givenchy, Calvin Klein - chiar cred ca este o chestie de preferinta personala.

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi doresc foarte mult pudra LM! Si mai ales daca te tine atat de mult timp...Este clar pe wishlist-ul de anul viitor! :D Ai avut si varianta pressed? E vreo diferenta daca o pudra e loose sau pressed? Sau pe care o preferi tu? :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Sheila, nu am avut decat pulbere, nu stiu cum e cealalta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am facut un search la tine pe blog si nu am gasit un articol dedicat highlighterelor - mi-ai putea face cateva recomandari? As vrea sa-mi iau un cadou de Craciun compus din cateva lucrusoare pt sufletelul meu (mama a capitulat si mi-a zis sa-mi cumpar singura cadoul ca ea nu stie ce sa-mi ia): highlighter, pensula, eyeliner lichid si o trusa farduri cu multe culori verzi si mov :) pe care inca nu am gasit-o.
    P.S. Am comandat si eu OPI Natural Nail base coat, iti zic impresii dupa.

    RăspundețiȘtergere
  18. Gabriela, ar trebui intai sa-mi spui daca preferi un highlighter pudra sau unul crema si in ce categorie de pret ne incadram. Si in functie de subtonurile tenului tau, daca iti doresti ceva auriu sau roz (ca astea sunt cele 2 directii in ceea ce priveste iluminatoarele).

    Mie imi plac: shimmerbrickurile de la Bobbi Brown - Beige e preferatul meu (costa mult insa te tin o eternitate si pot fi folosite si ca fard de ochi), unele MSF-uri de la MAC (cele care ofera glow, nu cele care iti umplu fata de sclipici), cream colour base de la MAC (Pearl il folosesc des, Shell e iar foare bune pentru cineva prefera roz), pigmentii de la MAC (gen Vanilla) pot fi folositi cu succes pentru iluminat si sunt cateva nuante si la NYX care sunt la fel de reusite. High Beam si Moon Beam de la Benefit sunt foarte apreciate - eu le-am incercat insa aveam prea multe produse asemanatoare ca sa mi se para deosebite (stiu ca si Sleek are un produs de genul asta - Glisten Me - mai rezonabil la pret).

    RăspundețiȘtergere
  19. Camelia, multumesc pentru raspuns! Si ma bucur cand reusesc sa intru ca citesc postarile tale despre make-up - de la tine am invatat cel mai mult despre machiaj!

    Am cumparat de pe ebay 2 mini High-beam dar nu-s entuziasmata - mi se par greu de blenduit uniform peste fondul de ten. De accea as prefera unul pudra.
    Am shimmer brick rose de Bobbi brown - luat la sugestia ta :) - am primit complimente cu el, desi eu personal gasesc ca efectul lui e foarte discret si in multe dimineti chiar uit sa-l aplic.
    Categorie de pret - pana in 100 de lei e rezonabil? Prefer un produs de calitate in general, dar daca unul ieftin e la fel de bun, cu atat mai bine.
    Nu stiu ce subton are tenul meu - pare destul de palid fara machiaj cu iritatii rosii, de accea port mai mereu fond de ten. Cred ca mi-ar sta bine cu ceva argintiu/auriu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Gabriela, da-mi un mail te rog si zi-mi daca preferi sa iei ceva din magazin (sa fie disponibil la noi si sa-l poti testa inainte) sau ceva mai bun online - poate vreo oferta si zilele astea iti trimit niste variante - ce mi-as cumpara eu acum daca n-as mai avea nici unul din produsele pe care le folosesc acum.

    RăspundețiȘtergere
  21. Of, nu cred ca s-a salvat comentariul anterior asa ca reiau :

    Eu am o problema cu MSF-urile de la MAC si anume : oricat am incercat sa gasesc unul care sa nu imi umple fata de sclipici, nu am reusit :(. Asta si pentru ca le iau online si nu am cum sa le testez, iar din swatch-uri si review-uri rareori inteleg anume care dintre ele ar putea sa dea acel glow sanatos pe care il caut eu...
    Asadar...daca m-ai putea sfatui, am observat la tine ca apreciezi tot acest gen de stralucire discreta si cum stiu ca ai mai multa experienta cu MAC, am zis ca as putea totusi sa intreb :).

    RăspundețiȘtergere
  22. claudia, eu am avut multe MSF de la MAC si le-am vandut din acelasi motiv sau pentru ca nuantele nu mi se potriveau. Nu stiu ce este disponibil acum sau aparut in ultimele colectii, insa Refined si Perfect Topping (asta e mai roz decat primul) - din colectia Sugarsweet - au cu totul alta textura decat cele pe care le stii tu, sunt mai cremoase si dau acel glow de care tot zic eu. Si daca nu ma insel (si nu cred) Comfort si By Candlelight au avut aceeasi textura, unul din astea 4 le-as recomanda si in mod sigur MAC le va scoate din nou (se repeta periodic produsele bune in colectiile lor) - cred ca exista sanse sa le mai gasesti si online, dar nu merita sa dai mai mult decat trebuie doar pentru ca sunt limited edition. Daca le vad pe undeva, iti dau un mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc Camelia :)! Am gasit intr-adevar multe din editii limitate online, insa preturile lor erau cel putin exagerate...am inteles ca Lightscapades ar mai avea textura aceea creamy pe care o caut eu, insa imi pare o idee prea albicios din poze, ori eu vreau exact inversul fetei bolnavicioase!
    Daca le zaresti, chiar te rog, e-mail me, pentru ca in Bucuresti nu ajung prea curand si in mod sigur cand ajung nu am timp sa colind Baneasa :).

    RăspundețiȘtergere
  24. Pudra Laura Mercier asteptam sa fie in top,la fel si alte produse pe care stiam ca le apreciezi. Suprinzator pentru mine in acest top a fost Astor Big&Beautiful False Lash Look Volume Mascara,deci trebuie sa il am! Am ratat din pacate postarea cu el,dar am citit-o acum.M-ai convins asa ca maine sau astazi s-ar putea sa dau o fuga sa il cumpar.Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  25. Camelia, clestele de la Shu Uemura e cel mai bun dupa parerea ta?

    RăspundețiȘtergere
  26. Agnes, eu inainte am avut de la Revlon si am fost multumita si de ala. Deci nu prea am cu ce sa compar, insa l-as cumpara din nou si cred ca asta spune cat de mult imi place.

    RăspundețiȘtergere