No more hooded/ double lid eyes?

9.12.11

Cautand ceva pe ebay am dat de un produs ciudat - double eyelid stickers/ tape - si uitandu-ma la poze ca in descriere nu spunea ce sunt si la ce folosesc, mi-am dat seama ca sunt niste stickere invizibile care se lipesc pe pleoape si astfel se creaza iluzia de pliu pentru ochii de tip asiatic (care din pacate nu se intalnesc doar la asiatici).


Nu stiu cat de bine functioneaza si daca isi fac treaba cum trebuie (am citit niste reviewuri pe net, insa nu mi-am format o parere clara), dar daca va confruntati cu pleoape cazute si pana acum n-ati putut face nimic, poate merita o incercare acest produs - am vazut oferte de la 1 dolar 100 bucati.

Stiati ca exista asa ceva? Ce parere aveti?

5 comentarii

  1. Saracele asiatice, ele sufera mult pentru forma ochilor lor. Mie imi suna ciudat produsul asta, dar poate pentru ele e de ajutor. Cine stie?!

    RăspundețiȘtergere
  2. cand am citit postarea ta, mi-am adus aminte ca Wayne Goss a facut acum ceva timp un review pentru stickere de felul asta, dar se numeau altfel
    m-am chinuit sa-mi aduc aminte cum se numeau si in final le-am gasit.
    uite:
    http://www.youtube.com/watch?v=a5MpKPpmUWc&list=UUCvoAe__WFYMNAEN-C-CtYA&feature=plcp
    ...e un review negativ.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt de cand lumea...modelele asiatice de obicei ajung la operatie estetice si nu mai folosesc aceste stickere...dar populatia de rand cumpara frecvent:)...mai ales asiativele din europa

    RăspundețiȘtergere
  4. Este un produs care chiar ajuta.Una dintre bloggeritele pe care le urmaresc de ceva timp,foloseste cred ca in fiecare zi si se vede diferenta.Peste aceste stickere se poate aplica fard de ochi deci poti sa iti continui activitatile de infrumusetare linistita.Ceva,ceva tot se observa pe pleoapa dar depinde si unde este plasat acel sticker.

    RăspundețiȘtergere
  5. probabil arata si ciudat cand ti le lipesti:))))

    RăspundețiȘtergere