Barry M 313 Dusky Mauve vs. Flormar 418 vs. Essence 73 Princess Prunella

7.12.11

Am facut pozele astea acum vreo saptamana, dar calitatea lor m-a facut sa nu le postez insa m-am gandit ca pana la urma important e sa vedeti diferentele dintre cele 3 oje si nu amatorismul meu in ceea ce priveste fotografia.


Dusky Mauve de la Barry M o am de la inceputul anului si desi este o culoare superba si mi-am dorit-o, cred ca am purtat-o de 2 ori. Nu rezista pe unghii mai mult de 2 zile (si asta cu indulgenta). 418 de la Flormar am luat-o pentru ca mi-a placut culoarea si nici nu m-am gandit ca seamana cu Dusky Mauve, insa cand am ajuns cu ea acasa am descoperit ca este aproape identica. Princess Prunella am primit-o de la Andreea si cand am vazut-o initial m-am gandit ca e foarte asemanatoare cu cele 2, insa sunt destul de diferite (nu pot sa vorbesc despre rezistenta ei ca nu am purtat-o inca).

Puteti vedea in pozele de mai jos (chiar daca sunt de o calitate indoielnica - dar nu pot scoate mai mult seara cand ajung eu acasa de la munca) cele 3 oje in ordinea din titlul postarii. Daca va doreati Dusky Mauve, puteti sa cumparati cu incredere 418 de la Flormar - rezista pe unghii cam 5 zile si este aproape identica (Dusky Mauve este o idee mai intensa si mai cremoasa). Intre cele 2 eu as alege oja de la Flormar fara sa stau pe ganduri (ultima poza este cu oja de la Flormar peste care am aplicat Seche Vite cu intarziere si a iesit dezastrul din imagine, a trebuit sa le refac).




6 comentarii

  1. Nici ojele Essence nu sunt prea rezistente si e in functie de culoarea aleasa! Si eu mi-am cumparat essence nuanta aia si inca nu am testat o.O am si pe dusky mauve si vorba ta,nu rezista aproape deloc :( Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie tot la Flormar imi zboara privirea...

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie tot Flormar imi sta pe unghii...am toate minunatiile si nu stau mai mult de 2 zile ( opi...mopi )...asa ca folosesc intens Flormar !

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place foarte mult Flormar 418, o am si eu!
    E dupe aproape perfect pentru Barry M - Dusky Mauve, care, la randul ei, este cel mai cunoscut dupe pentru Chanel - Paradoxal :)))
    stiai?
    mie foarte amuzant mi se pare asta. se aranjeaza firmele si preturile unul in spatele altuia ca-n povestea cu "Ridichea uriasa" :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, Monica, stiam. :)

    coco, eu am oje care rezista si pana la 7 zile (Nubar), OPI cam 5 zile rezista pe unghiile mele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bey, si eu am Flormar nr respectiv si imi place de mor. Am luat-o acum vreun an si ceva ca mi-a sarit in ochi pe stand. E mai misto ca Barry M. Si imi tine si 2 sapt pe unghii daca aplic top coat :D

    RăspundețiȘtergere