Giveaway rapid de Craciun

22.12.11

Cei de la www.makeuponline.ro au decis sa faca o surpriza cititoarelor mele si mi-au trimis 3 produse pentru voi gandindu-se ca in mod sigur aveti ceva petreceri la care sa ajungeti in perioada urmatoare si nu v-ar strica un mic ajutor. Asadar avem 2 premii: o mascara One by One Volum' Express - Glam Black (primul premiu) si un gloss Glam Shine 6h - Plum Addiction si un eyeliner Infaillible - Shimmering Black (al doilea premiu). Pozele mele - ca de obicei - sunt oribile, asa ca uitati-va pe net daca vreti sa vedeti nuanta reala a glossului. 



Ca sa castigati tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti care dintre cele 2 premii va tenteaza mai mult si de ce si sa-mi spuneti ce produs de pe siteul celor de la makeuponline vi se pare un must-have (acel produs care va face sa-l recumparati).

Giveawayul este deschis 25 de ore (pana maine la ora 18:00) si in ajunul Craciunului (pe 24) voi anunta castigatoarele (voi folosi random si voi incerca sa tin cont de preferinte).

72 de comentarii

  1. Eu ma inscriu pentru rimel. De pe site-ul lor as recumpara tot timpul rimelurile Maybelline, am vazut ca au si oferta la Colossal Cat Eyes cu demachiant. Imi plac foarte mult rimelurile Maybelline, le folosesc de cativa ani si mi se par bune, plus ca au un pret accesibil.
    Multumesc. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. salutare! eu imi doresc f tare rimelul! Si de pe site tot rimelul l-as recumpara pentru ca imi place f mult.De curand mi s-a dus rimelul vechi si chiar ar pica bine! Acest rimel nu l-am avut dar l-am incercat la o prietena si imi place f tare! Era pe lista mea de must-have.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-aş dori mult primul premiu deoarece nu am avut ocazia să încerc această mascara:D

    Un must-have pentru mine ar fi această paletă:http://www.makeuponline.ro/farduri-de-pleoape/loreal-paris/color-appeal-quad-pro/ în nuanţa Brun Mordore, deoarece are culori neutre pentru machiajul zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu ma inscriu pentru gloss si pentru eyeliner...imi doresc glossul pentru ca l-am avut in trecut cumparat impreuna cu o revista si este superb:x....iar creionul de ochi nu strica niciodata mai ales pentru ca este negru:)...
    In ceea ce priveste produsul preferat...cu siguranta as recumpara fondul de ten Maybelline Affinitone...:X..il am si mi se pare unul dintre cele mai bune fonduri de ten pe care le am...

    RăspundețiȘtergere
  5. Super super!! Mie imi surade cel de-al doilea premiu pentru ca nuanta glossului e gorgeous, culoarea aceasta si un visiniu reprezinta nuantele pe care trebuie sa mi le achizitionez neaparat... cat despre dermatograf, imi place mult ca are acel buretel la capat, nu am incercat inca acest fel de eyeliner.
    Produsul de care nu ma despart niciodata este
    corectorul Maybelline Affinitone, nu plec nicaieri fara sa imi acoper cearcanele.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. salut:)! daca ar fi sa castig as alege rimelul (lipgloss nu folosesc,nici eyeliner, doar tus) .

    De pe site-ul lor as alege : http://www.makeuponline.ro/tus-pentru-ochi/loreal-paris/super-liner/ , pentru ca sunt o impatimita a tusului pentru ochi si a machiajului 'cat eyes', de aceea prefer sa investesc in produse de calitate precum cele de la Loreal Paris (persista mai mult si textura e mai buna).Un rimel fabulos merge la perfectie cu tusul :D.

    Sarbatori fericite iti doresc si cat mai multe postari!

    Patricia (hurducaspatricia@yahoo.com)
    www.leathershock.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna..as opta pentru rimel.de pe site-ul lor as cumpara si recumpara acest rimel http://www.makeuponline.ro/mascara/loreal-paris/volumissime/..

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu as vrea rimelul deoarece nu am folosit niciodata rimele Maybelline si sunt tare curioasa sa vad cum sunt.
    De pe site as recumpara Fondul de ten L'Oreal Paris Infaillible Brush deoarece l-am avut prin primavara anului acesta si mi-a placut fff mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hei ! Ca premiu aleg rimelul pentru ca cele de la Maybelline sunt preferatele mele!!

    De pe acest site ,as alege http://www.makeuponline.ro/pudre/maybelline/dream-matte/ pentru ca o vanez de mult timp !!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna! Pe mine m-ar tenta premiul 1.
    De pe site as alege acest fond de ten: http://www.makeuponline.ro/fond-de-ten/loreal-paris/infaillible/ pentru ca am avut ocazia sa il incerc si mi s-a parut super!

    RăspundețiȘtergere
  11. Super! Mie imi face cu ochiul rimelul (premiul 1), acesta fiind si produsul pe care l-as recumpara de pe site. Este singura marca de la care am cumparat de doua ori acelasi rimel - atat de mult mi-a placut :x.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna!
    Mi-as dori premiul 1, rimelul, deoarece ador rimelurile de la Maybelline, sunt extrem de bune!

    Produsul pe care l-as recumpara: http://www.makeuponline.ro/fond-de-ten/maybelline/affinitone/. Am avut acest fond de ten si a fost foarte bun :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna :). Eu mi-as dori sa castig primul premiu, adica rimelul ... nu l-am incercat pana acum. In schimb folosesc Mascara Maybelline Volume Express Colossal(http://www.makeuponline.ro/mascara/maybelline/volume-express-colossal/) este un must-have ptr mine, il folosesc cam de 2 ani consecutiv si sunt super multumita de el, intra-adevar confera volum genelor si nu le lipeste.

    RăspundețiȘtergere
  14. buna..eu clar aleg mascara one by one,deoarece este cea mai buna pe care am olosit-o vreodata si chiar ofera si volum si alungire,plus nuanta aceea de negru intens
    clar un must have dupa site ul lor ar fi acest mascara:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma tenteaza mai mult al doilea premiu, pentru ca-mi plac mult produsele pentru buze.

    De pe site cel mai mult imi place rujul de buze L'Oreal Paris Color Riche Lip Blush. L-am avut si este foarte rezistent.

    RăspundețiȘtergere
  16. .. lipglossul este genial! de cateva luni bune, tot incerc diverse glossuri si rujuri a caror culoare sa fie pruna. so, eu vreau prize no.2 :).
    iar in materie de ceva la care nu as putea renunta, este corectorul - l'oreal accord parfait touche magique <3

    RăspundețiȘtergere
  17. mama mama ce bine a pikat concursul acesta :)) chiar am pe lista un rimel, daca l-as cistiga as fi mai mult decit fericita :)) deci rimelul!!!!

    must have http://www.makeuponline.ro/creme-de-fata/loreal-paris/triple-active-ten-uscat/, fara crema nu poate fi vb de machiaj..si eu cum am ten uscat..asta as alege-o categoric

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna! ca si premiu as alege glossul plus eyelinerul pentru ca al meu e pe terminat si mi-ar fi de mare folos, iar de gloss am auzit numa lucruri bune si mi-ar face mare placere sa il incerc....cat despre produsele de pe site as alege mascara Maybelline Volum Colossal pe care o iubesc si fondul de ten Mat Morphose pe care lam incercat o data si zic eu ca e ok...
    Multumim pentru giveaway si Sarbatori Fericite!

    RăspundețiȘtergere
  19. Salut, eu mi-as dori al doilea premiu mai mult deoarece am avut deja gloss-ul si mi-a placut foarte mult.
    De pe site produsul meu preferat este Fardul de pleoape L'Oreal Paris Color Appeal Stras Reno, nuanta mi se pare foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna,
    Imi doresc foarte mult luciul de buze si eyeliner-ul.
    De multe ori arunc cate o privire pe site-ul lor...
    Si must have-ul meu este Mascara L'Oreal Paris Volumissime...este preferata mea si la mine in oras rar gasesc acest rimel :(Dupa sarbatori daca mai am bani:)) sigur mi-l comand.Dar si tusul de ochi imi face "ochi dulci "http://www.makeuponline.ro/mascara/loreal-paris/volumissime/
    Pupici :*
    Si pe blogul /facebook0ul tau sunt super giveaway-uri <3

    RăspundețiȘtergere
  21. As vrea sa incerc One by One Volum Express pentru ca am citit multe pareri pozitive si pentru ca am incredere in Maybelline in ceea ce priveste mascara si pentru ca produsul pe care l-as recumpara de pe site este mascara Colossal (pe care am avut-o de mai multe ori). Multumim pentru oportunitate si sarbatori fericite. Silvia (silvyaddd@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  22. Ma tenteaza al doilea premiu pentru ca pe primul deja il am :))
    Un produs must have de la ei de pe site pe care nu il am:
    http://www.makeuponline.ro/farduri-de-obraz/loreal-paris/accord-parfait-blush/
    L-am mai vazut pe diverse bloguri si pare foarte frumos.
    Cu siguranta o sa-l cumpar dupa ce termin blush-ul NYX pe care-l folosesc acum.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna! Ma tenteaza rimelul, am avut multe rimeluri Maybelline si nici unuia nu i-am gasit cusur si pe acesta nu l-am incercat inca. De pe site-ul makeuponline.ro as recumpara fondul de ten Maybeline Affinitone 24H, mi se pare genial, am si scris despre el.
    Altfel, multumim pentru surpriza frumoasa si sa ai sarbatori linistite, cu tihna si cu bunatati. :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Salutare!
    Prefer premiul al doilea, deoarece se pare ca am o "obsesie" in ultima vreme pentru glossuri, si imi doresc sa detin cateva de calitate! Imi place mult fardul de pleoape "L'oreal Paris Color Appeal Holographic", are nuante superbe!

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu ma inscriu pentru cel de-al doilea premiu (gloss+creion de ochi)pentru ca deja am rimelul si mi se pare super, insa nu am incercat niciodata glossul si nici creioanele din gama Infaillible. Din cate am vazut glossul are o culoare extrem de frumoasa iar creionul (dupa nume) mi se pare perfect pentru un machiaj mai sofisticat pt Revelion.
    Must-have-ul, cel putin pt nevoile tenului meu il reprezinta pudra Maybelline Dream Matte (matifieaza foarte bine tenul si nu il incarca asa cum fac unele pudre).

    RăspundețiȘtergere
  26. Ma tenteaza primul premiu pentru ca mi se termina mascara :). De pe site as cumpara corectorul asta http://www.makeuponline.ro/corectoare/loreal-paris/accord-parfait-touche-magique-pentru-imperfectiuni-si-cearcane/ pentru ca il folosesc si in prezent si este chiar un produs foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Mi-as dori primul premiu,adica rimelul.As cumpara din nou Fard de obraz Maybelline Affinitone pentru ca am avut unul primit cadou si mi-a placut la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  28. ma inscriu pentru primul premiu ,deoarece l-am incercat la o prietena , si mi se pare genial ,iar un must-have dupa site : http://www.makeuponline.ro/fond-de-ten/loreal-paris/mat-morphose-matifiant-in-forma-spuma/

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna,imi doresc glossul Glam Shine - Plum Addiction si eyelinerul Infaillible - Shimmering Black,eyelinerul Infaillible e cel care il folosesc de mai bine de 1 an si imi place tare mult, e rezistent si se aplica foarte usor.
    Produsul care l-as cumpara e Fard de pleoape L'Oreal Paris Color Appeal Trio Pro 409 Forever Rose,are niste culori superbe.http://www.makeuponline.ro/farduri-de-pleoape/loreal-paris/color-appeal-trio-pro/

    RăspundețiȘtergere
  30. gloss Glam Shine 6h - Plum Addiction si un eyeliner Infaillible - Shimmering Black este alegerea mea, iar car despre gloss am fost mereu extrem de incantata, e rezistent si placut, deci un must have

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu mi-as dori primul premiu-rimelul-pentru ca sunt fan rimeluri Maybelyne,eu ziua folosesc doar mascara si dermatograf.Produsul pe care eu l-am cumparat de cateva ori si l-as recumpara este tot un rimel cu periuta curbata http://www.makeuponline.ro/mascara/maybelline/volume-express-curved/.

    RăspundețiȘtergere
  32. buna!
    rimelul ma tenteaza si pe mine, pentru ca sunt fidela Maybelline lor si pana acum nu l-am incercat pe acesta :)
    cat despre must have de pe site, http://www.makeuponline.ro/tus-pentru-ochi/loreal-paris/liner-resist-tus-de-ochi-rezistent-la-apa/ e must re-buy :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Imi place rimelul. Nu am mai folosit rimel de mai mult de 3 ani si as vrea sa incerc unul si tot nu gasesc ceva care sa mi se potriveasca. Asta pare ok.

    Un produs must-have de pe site ar fi:
    http://www.makeuponline.ro/farduri-de-pleoape/loreal-paris/color-appeal-quad-pro/
    deoarece sunt adepta culorilor inchise, iar de acolo as alege marourile.

    RăspundețiȘtergere
  34. mi-as dori gloss-ul si eyeliner-ul...imi doresc glossul pentru ca iubesc nuanta asta si am auzit numai pareri bune despre el :D iar creionul de ochi e infailiblle :d
    Produsul preferat este Tusul pentru ochi L'Oreal Paris Super Liner Duo :)
    Multumim pentru giveaway si Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu mi-as dorii rimelul,sunt innebunita dupa rimelurile de la Maybelline, si in plus sunt singurele rimeluri la care nu fac alergie,nu-mi lacrimeaza ochii,nu se scurg, si nu ma trezesc peste zi cu dungi negre la ochi de parca as fii batuta, iar produsul care l-as recumpara cu cea mai mai placere ar fii http://www.makeuponline.ro/fond-de-ten/loreal-paris/mat-morphose-matifiant-in-forma-spuma/, fondul de ten Mat morphose datorita compozitiei spumoase si fine,cand il folosesc am impresia ca ma dau cu ceva material catifelat,si nu un fond de ten.

    RăspundețiȘtergere
  36. gloss-ul Glam Shine si eyeliner-ul ar fi premiul pe care l-as alege,imi plac tare mult glossurile l'oreal.De pe site-ul lor imi place http://www.makeuponline.ro/fond-de-ten/loreal-paris/mat-morphose-matifiant-in-forma-spuma/ pt ca se potriveste foarte bine tenului meu, deci e must-have-ul meu.:)

    RăspundețiȘtergere
  37. As fi incantata de premiul 1 pentru ca imi plac produsele Maybelline. Un must have pentru mine ar fi Fard de obraz L'Oreal Paris Accord Parfait Blush.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  38. Pe mine ma tenteaza foarte mult rimelul One By One de la Maybelline, nu l-am avut niciodata, dar am auzit pareri bune despre el si mi-as dori sa vad ce poate face din genele mele. In general folosesc rimel de la Maybelline si cred ca este produsul cu care ma inteleg cel mai bine si ma reprezinta intr-un fel. Totodata, de pe site as cumpara tot rimeluri de la Maybelline, pentru mine sunt un must must have, este produsul de machiaj principal pentru mine.

    mail: d89diana yahoo com

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna!Eu ma inscriu pentru rimel iar de pe site-ul lor as cumpara http://www.makeuponline.ro/mascara/loreal-paris/volumissime/ pentru ca este un produs genial. :D

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu as opta pentru gloss si eye liner,imi place nuanta glossului,in general glossurile L'oreal sunt foarte bune
    de pe site-ul lor as cumpara http://www.makeuponline.ro/mascara/loreal-paris/volumissime/ ,fiindca imi face niste gene luungi:)

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna! Imi doresc foarte mult glossul Glam Shine si eyelinerul Infaillible,deoarece imi place mult aceste produse si cu ele as realiza un machiaj rezistent,perfect pt. petrecerea de Revelion.
    Un must-have pt. mine este Pudra L'Oreal Paris Infaillible,pt.ca imi mentine tenul mat intreaga zi.

    RăspundețiȘtergere
  42. Heeey! eu as vrea premiul 2 fiindca eyelinerul meu este pe terminate :D Ce mi-as dori de pe site este "L'oreal Paris Color Appeal Holographic", mai am unul si este foarte frumos!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu ma inscriu pentru rimel pentru ca am auzit numai cuvinte de lauda despre el.De pe site-ul lor s cumpara http://www.makeuponline.ro/pudre/loreal-paris/infaillible-pudra-compacta-ultra-rezistenta/ .

    RăspundețiȘtergere
  44. rimelul trebuie sa ajunga la mine :D si ca must have eu zic Fond de ten L'Oreal Paris Mat Morphose - matifiant, in forma spuma
    pentru ca e prea tare si nici nu concep viata mea dara el. ceva gen it s too good to be true si nu glumesc.

    anca
    mail :anca_anca1@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna! Ma inscriu pt mascara deoarece am ochii mici si in plus port si ochlari de vedere pt miopie, deci ochii devin si mai mici...Asa ca mascara este must have pt mine, de aceea de pe site as alege tot o mascara http://www.makeuponline.ro/mascara/maybelline/volume-express-colossal-cat-eyes/

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna Camelia
    Imi doresc sa castig cel de-al doilea premiu pentru ca am am nevoie de cele doua produse. Am avut acum doi ani un gloss de la l'oreal care mi-a placut mult, iar un eyeliner de care sa ma declar multumita nu detin.
    Produsul pe care l-as recumpara este acest rimel de la Maybelline http://www.makeuponline.ro/mascara/maybelline/volume-express-colossal/, pe care il folosesc in prezent si care este foarte bun,incepand cu raportul calitate-pret.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna. Ma inscriu pt. premiul 2, deoarece ma intriga culoarea gloss-ului. Eu in general folosesc nuante mai deschise pe buze, insa in iarna aceasta am folosit mult rosu, visiniu, maroniu si mi-a placut. Iar dermatograful mi-l doresc deoarece sunt in cautarea unuia care sa reziste si poate ca acesta va fi the one.
    Produsul meu preferat de pe site este pudra dream matte, aceasta http://www.makeuponline.ro/pudre/maybelline/dream-matte/. Am cumparat-o si o sa o recumpar de fiecare data cand mi se termina,

    RăspundețiȘtergere
  48. inclin catre mascara, nu folosesc gloss, doar ruj :D
    iar produsul pe care l-as cumpara este : http://www.makeuponline.ro/farduri-de-pleoape/loreal-paris/color-appeal-quad-pro/ . culorile mi se potrivesc :D

    RăspundețiȘtergere
  49. Ma inscriu pentru rimel!Produsul pe care l-as recumpara este Glam Shine gloss mi-a placut la nebunie si e pe terminate acuma!

    RăspundețiȘtergere
  50. imi doresc mascara, sunt dependenta de acest produs si mereu vreu sa incerc altul. produsul pe care l-as recumpara este pudra l'oreal paris infaillible.

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna! Ma inscriu pentru primul premiu,rimelul One by One,pentru ca imi doresc sa il incerc demult si ar fi cadoul ideal pentru Craciun!
    De pe site,as alege tot un rimel, Maybelline Colossal,pentru ca da un volum absolut divin <3 http://www.makeuponline.ro/mascara/maybelline/volume-express-colossal/

    RăspundețiȘtergere
  52. mi-as dori primul premiu deoarece am tot auzit pareri pozitive despre rimelul one by one, dar nu am apucat sa-l incerc. de asemenea, un produs must have mi se pare acesta: http://www.makeuponline.ro/servetele-demachiante/loreal-paris/triple-active-ten-uscat-servetele/

    RăspundețiȘtergere
  53. Ma inscriu pentru mascara! Produsul pe care l-am recumparat de cateva ori a fost fondul de ten l oreal infaillible.

    RăspundețiȘtergere
  54. Eu ma inscriu pentru rimel, mereu mi-au placut produsele de gen de la Maybelline si s-a facut mare tam-tam la aparitia sa :)
    De pe site, as recumpara fondul de ten Dream Satin, tot de la Maybelline. Mi s-a parut catifelat, acoperirea e buna si rezistenta asemenea. Tenul nu mi-a lucit cand l-am purtat, ceea ce e un mare plus.
    Multumim, sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  55. Premiul pe care il aleg este mascara pentru ca sprancenele mele au nevoie de volum.
    Produsul pe care il aleg este - Ruj de buze L'Oreal Paris Color Riche Lip Blush - se potriveste perfect pentru atmosfera de Craciun. Face echipa buna cu mascara de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  56. Imi doresc premiul 2, gloss-ul e de vis, il are o verisoara si ii complimentez mereu buzele!

    Must have mi se pare fondul de ten, el imi pune mereu machiajul in valoare: http://www.makeuponline.ro/fond-de-ten/loreal-paris/infaillible-pinceau-rezistent-24h/

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu am incercat niciodata One by One, deci chiar as vrea sa vad cum e in comparatie cu my beloved Colossal. De fapt, Colossal mi se pare un must-have, un rimel foarte bun la un pret accesibil.

    RăspundețiȘtergere
  58. ma inscriu pt al doilea premiu-gloss si eye liner
    prudul care imi place http://www.makeuponline.ro/glossuri-de-buze/loreal-paris/glam-shine-6h-volumizer-gloss-de-buze-rezistent-cu-efect-volum/

    RăspundețiȘtergere
  59. Salut!Ma inscriu pt gloss,iar ce ma face sa`l aleg e curiozitatea.Iar produsul pe care l-am recumparat este http://www.makeuponline.ro/mascara/maybelline/volume-express-colossal/
    Sarbatori Fericite Camelia!
    Zeyya
    mail:o_scumpik_86@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Eu ma inscriu pentru mascara One by One Volum' Express - Glam Black pentru ca de un an jumate de cand am descoperit Mascara L'Oreal Paris Volume Collagene - 1000 Cils nu ma mai pot convinge sa incerc alt rimel. E inredibil acest rimel.
    Sarbatori Fericite!
    Raluca (raluk_n_m[at]yahoo[dot]com)

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna! Mi-as dori foarte mult al doilea premiu deoarece culoarea glossului e superba si chiar am nevoie de un dermatograf bun. Ce am cumparat de la ei si as recumpara este fdt mattemorphose, care imi place f mult.

    RăspundețiȘtergere
  62. Si eu as alege tot rimelul, gloss-ul nepotrivindu-mi-se ca nuanta. Rimelul e o noutate pentru mine. N-am avut ocazia sa-i testez periuta, asadar m-as bucura daca as avea ocazia s-o fac acum.

    Un must have mi se pare demachiant-ul bifazic L'Oreal Paris Dermo-Expertise Ochi si Buze.
    http://www.makeuponline.ro/demachiante/loreal-paris/dermo-expertise-ochi-si-buze/

    Demachierea e un pas important in ingrijirea tenului, iar daca nu o faci cu regularitate si cu un produs adecvat, tenul are de suferit in timp. Nu am incercat inca acest demachiant, insa fiind bifazic, sunt sigura ca inlatura orice urma de machiaj, oricat de rezistenta ar fi aceasta... Ca urmare, mi se pare un must have! Multumim, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna Camelia!

    Ma inscriu in concurs pentru gloss si eyeliner. Dupa cum spuneam si mai devreme, sunt in cautarea unui gloss care sa reziste pe buze si am auzit multe lucruri de bine despre glossurile L'oreal.

    Produsul pe care l-as cumpara iar http://www.makeuponline.ro/farduri-de-obraz/loreal-paris/accord-parfait-blush/ am mai avut mai demult un astfel de blush si era foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  64. Hey!
    Ma tenteaza Mascara One by One deoarece imi doresc sa o testez de cateva luni si am citit o multime de pareri bune despre acest rimel.
    Cu siguranta as recumpara Fondul de ten Maybelline Affinitone 24H fiindca mi-a placut foarte mult din toate punctele de vedere + pretul foarte accesibil.

    RăspundețiȘtergere
  65. Mi-ar place al doilea premiu asta pentru ca pana acum am folosit doar gloss-uri nude iar creionul ma atrage numele.
    Ca si produs pe care l-as recumpara ar fi l'oreal Telescopic, e rimelul meu preferat.

    RăspundețiȘtergere
  66. ma inscriu pentru rimel:) Produsul este Fard de obraz L'Oreal Paris Accord Parfait Blush.

    RăspundețiȘtergere
  67. Eu ma inscriu pentru Rimel :X Iar produsul pe cae l-as recumpara de la ei dupa site este: http://www.makeuponline.ro/fond-de-ten/loreal-paris/mat-morphose-matifiant-in-forma-spuma/
    Este cel mai bun fond de ten care existaa:X .. il iubesc:X

    RăspundețiȘtergere
  68. Ma inscriu pt al 2-lea premiu :)
    as cumpara : http://www.makeuponline.ro/fond-de-ten/maybelline/affinitone/

    RăspundețiȘtergere
  69. As alege glossul L'Oreal, e foarte fain, eu mai am unul, o nuanta de bej bronze si chiar mi-as dori aceasta nuanta roz-visiniu. Iar eyelinerul cred ca e f bun, mai am in acest gen cu buretel pt blenduit de la alta firma si ma descurc bine cu el.As cumpara de la ei farduri L'Oreal sunt preferatele mele si Mascara L'Oreal Paris Volume Collagene - 1000 Cils, caci mai am unul care e pe terminate.

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna! Imi doresc sa castig primul premiu pentru ca de obicei aleg sa imi evidentiez ochii cand imi fac machiajul si sunt convinsa ca acest rimel ma va ajuta sa realizez acest lucru. De pe site-ul celor makeuponline.ro mi-as cumpara Touche Magique de la L'oreal pe care l-am mai avut si am fost multumita de efectul sau.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  71. Premiul intai mi se pare cel mai tentant:) si de pe makeup online produsul care mi se pare must have este Fondul de ten Maybelline Affinitone 24H , de aproape un an numai pe acesta il folosesc

    RăspundețiȘtergere