Best of 2011: Skin

23.12.11

La categoria ingrijirea tenului (ca asa ar fi trebuit sa spun corect), am avut ceva probleme pentru ca nu consider nici un produs de neinlocuit in rutina mea zilnica desi in mod sigur voi recumpara ce este mentionat in postarea asta. Contradictoriu, stiu ... dar asta sunt eu!


Paula's Choice 2% BHA Liquid - am scris aici despre produsul asta si sunt destule pareri si pe alte bloguri incat sa va puteti face o parere clara (eu in folosesc de 2 ori pe saptamana si ma tine luni bune o sticla, asa ca nu trebuie sa-mi fac probleme pentru recumpararea lui in curand) - de cand il folosesc, nu m-am mai confruntat cu vreun cos mare si urat sub piele (inainte cand si cand se ratacea cate unul pe maxilarul meu) si asta i se datoreaza

Olay Eye Make Up Remover - il prefer oricarui alt demachiant pentru ochi (asa cum am spus si aici) pentru ca ma inteleg foarte bine cu el, un tub ma tine cateva luni bune, curata perfect machiajul, nu ma ustura ochii, nu am nimic rau de spus despre el (prea putin ma intereseaza in cazul asta ce spun ingredientele cand eu ma simt bine dupa ce-l folosesc); este o preferinta personala

100% Pure Coffee Cherry Sun Damage Corrective Cream - nu avea cum sa nu intre in top (v-am vorbit de ea aici); nu mi-a "vindecat" in totalitate pata (asa cum ma asteptam eu) insa este singura care a imbunatatit vizibil si rapid conditia pielii mele, iar mirosul in continuare ma fascineaza

MAC Fix+ - aici chiar nu sunt multe de spus, revin mereu la produsul asta (chiar daca mai exista si pauze), nu l-as considera un must-have, insa mie imi place si-l folosesc

Garnier Eye Roll-on - din nou o preferinta personala; imi plac roll-on-urile cu bila metalica pentru senzatia de prospetime pe care mi-o lasa si pentru ca simt ca-mi racoresc ochiul obosit (suna ciudat, dar asta e senzatia mea)

amestec de uleiuri (in sticla mea este o combinatie de ulei de limba mielului si trandafir salbatic) - o sa ma repet si o sa spun din nou ca nu-mi plac uleiurile, insa trebuie sa le recunosc meritele si beneficiile asupra tenului; da, o sa le folosesc in continuare si da, o sa le cumpar (e o promisiune pe care mi-o fac mie)

7 comentarii

  1. Camelia, avand in vedere ca uleiul de borago si cel de rosa mosqueta expira amandoua in 3 luni de la deschidere, tu ce faci cu restul de produs? Mie mi-a fost imposibil sa termin 50 ml de ulei in acele 3 luni, desi am incercat, insa nu am avut 2 uleiuri in paralel. Ma bucur mult ca iti plac efectele! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Le tin in frigider si pana mi se pare ceva ciudat la ele probabil ca o sa le folosesc pentru maini/ cuticule; nu m-am gandit la asta la modul serios.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu Mac Fix+ sunt total de acord.Il ador!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-a surprins in lista ta Garnier roll-on,o sa mi l cumpar si eu! Mie Paula's Choice 2% BHA Liquid nu mi place,efectiv nu mi face nimic,e ca "o apa de ploaie" in cazul meu.Am oferit jumate de tub unei prietene si cealalta jumatate tot zace in sertar in speranta ca voi reveni la el,si voi vedea rezultate. Te pup Camelia, Craciun Fericit si lumina in suflet! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Camelia ..
    As vrea sa`mi cumpar si eu Paula's Choice dar nu stiu de unde si nu stiu daca va fi bun pentru tenul meu . Eu am un ten mixt , nu imi apar cosuri des insa imi apar niste puncte negre nu vizibil "negre" cum am observat la alte persoane ci doar putin umflate si se observa cand folosesc fond de ten pentru ca nu este pielea uniforma . Dupa ce umblu eu la ele imi ramane zona rosiatica si ma gandesc ca m-ar putea ajuta Paula's Choice cu toate ca mi-as dorii sa nu imi mai apara punctuletele astea ciudate :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ioanna, produsele Paula's Choice se pot lua doar direct de pe siteul din UK sau cel din USA, dar transportul este foarte mult. Nu cred ca te-ar ajuta prea mult pentru punctele negre (BHA e indicat pentru ten mixt/ gras) - tu ce tip de ten ai?

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa multe investigatii am ajuns acum ceva vreme la concluzia ca am un ten mixt . Nu este f gras insa daca ma machiez de dimineatza pana la sf zilei ar trebuii sa imi pudrez nasul si barbia putin :) si daca nu ma machiez simt nevoia de a ma spala pe fata sau de a sterge tenul cu o lotiune micelara ...
    M-am inteles foarte bine cu Avene Cleanance K dar doar pentru zona barbiei pentru ca acolo am eu probleme , pentru restul tenului vreau sa imi cumpar de la Avene sau de la Ivatherm o crema hidratanda pe care sa o folosesc in paralel cu Cleanance K pentru hidratarea restului fetei :)
    Ce am observat daca am vro crema mai grasa imediat imi ies cosulete deci trebuie ceva light :)
    Eram f curioasa de Paula's Choice pentru ca am tot auzit f multe lucruri bine insa cred ca voi astepta pana ajung in Ro sau poate rog pe cineva sa imi aduca :)

    RăspundețiȘtergere