Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara

9.12.16


Am cumparat rimelul asta pentru sprancene de la Kiko acum mai bine de un an, l-am folosit de 2 ori, nu mi-a placut si l-am "uitat" in sertar. In septembrie am fost la Brow Bar sa-mi stilizeze sprancenele si mi-a placut mult ce-au facut (imi pare rau ca n-am apucat sa fac niste poze si sa va povestesc mai multe, dar poate la urmatoarea vizita), dar aveam nevoie de ceva care sa le aseze putin si mi-am amintit de Eyebrow Fibers Coloured Mascara.

Cand am fost la Brow Bar mi-au rarit sprancenele (sunt foarte dese, asa cum probabil ati vazut si in poze) in partea din fata si asta a schimbat cu totul problema. Cand am folosit prima data rimelul asta  mi se parea ca imi lipeste cumva firele de par si ca aspectul final era unul de sprancene umede, care nu ma incanta deloc. Cand l-am folosit dupa ce sprancenele mele n-au mai fost asa stufoase a facut exact ce trebuie - a potolit firele rebele si le-a fixat, fara sa le incarce inutil.

Cred ca am dat pe el in jur de 5 euro (pretul lui normal este 7,20 euro) si in ultimele saptamani l-am tot folosit. Din tot ce-am folosit pana acum pentru a-mi cuminti sprancenele imi place cel mai mult, insa nu cred ca este vreun produs fara de care sa nu pot trai. Eu nu vad fibrele alea cu care se lauda in denumire, asa ca nu-l gasesc potrivit pentru cineva cu sprancene rare, ci mai degraba pentru cineva ca mine, care nu are nevoie sa-si contureze sprancenele, ci doar sa le aseze si sa isi mentina forma pe parcursul zilei.

Ati incercat rimelul asta pentru sprancene? Stiti vreunul asemanator (in afara de cel de la Benefit, chiar n-as da atatia bani pe un rimel de genul asta) care sa nu incarce aiurea? Mie imi place aspectul natural al sprancenelor si am noroc de niste sprancene care nu necesita atentie sporita si as vrea ceva care sa ma ajute sa le mentin intr-o forma buna.

4 comentarii

  1. Cel de la essence e ieftin si bun. Tine sprancenele la locul lor, arata foarte natural si coloreaza discret golurile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sprancenele destul de OK si nu trebuie decat uneori sa le pensez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ale mele sunt ok, dar sunt rebele si trebuie cumintite putin.

      Ștergere