Seturi cadou pentru toate buzunarele

16.12.16

Filozofia mea in privinta cadourilor cred ca o stiti, am spus-o de multe ori pe blog si nu s-au schimbat multe lucruri, poate cu exceptia firmelor pe care le aleg atunci cand vreau sa fac cuiva o bucurie. Ceea ce am invatat de-a lungul anilor este ca nu toata lumea e inspirata atunci cand vine vorba de ales un cadou, nu toata lumea are timp sa umble si sa caute, nu toata lumea dispune de un buget mare, insa cred ca sunt destul de multe optiuni pregatite de firme si care usureaza "munca" multora. 

Si exact despre asta vreau sa va povestesc astazi - despre seturile cadou pregatite pentru acest Craciun, seturi de la firme care mie imi plac si care cred ca merita luate in calcul atunci cand alegem un cadou, seturi care sunt usor de luat chiar si din magazine, seturi exclusiviste, seturi pentru ea, dar si pentru el, seturi cu preturi accesibile, dar si seturi de lux. Clar nu am cum sa va povestesc despre tot ce e pe piata si nici nu-mi doresc asta, ci doar sa va arat spre ce m-am indreptat eu anul asta. Mai am cateva despre care o sa va povestesc separat pentru ca vreau sa va spun mai multe lucruri.


elmiplant a pregatit 5 seturi cadou, seturi cu preturi care pornesc de la 15 lei si nu depasesc suma de 30 lei. Sunt cate doua produse in fiecare set si sunt atat optiuni pentru ten (crema hidratanta si demachiant/ crema pentru fata si crema pentru ochi), cat si pentru corp (gel de dus si lotiune de corp/ lapte de corp si crema de maini/ gel de dus si ulei pentru masaj). 


Cei de la Palmolive si Lady/ Mennen Speed Stick au pregatit 10 seturi cadou (7 pentru doamne si 3 pentru domni) cu reduceri de 30% si genti cadou, ba chiar si cateva editii limitate. Setul Gourmet Collection si cel Retro Mandarine sunt cele care ma tenteaza cel mai mult, insa si Sensual Relax si Limited Edition (cele doua geluri de dus editie limitata sunt So Tempting si So Sensual si au arome senzuale, de iarna) mi se par extrem de inspirate.


Nivea a venit cu o colectie de sarbatori semnata de Mihaela Glavan si mie imi place mult ce-au realizat, cred ca partea cu reinventarea cadourilor de Craciun le-a iesit foarte bine. Sunt 3 modele de genti disponibile (nuanta de albastru este una extrem de frumoasa) si fiecare geanta se gaseste in doua combinatii de produse, seturile sunt atat pentru ingrijirea fetei, cat si a corpului. Preturile pornesc de la 43 lei, in functie de locul de unde alegeti sa le cumparati.
Tesori d'Oriente mi se pare o alegere foarte inspirata daca vreti sa ajutati pe cineva sa se relaxeze si nu dispuneti de foarte multi bani. Au pregatit 19 pachete diferite, iar o parte din ele au accesorii extrem de dragute: lumanari artizanale, accesorii pentru bagaj sau agende. Preturile sunt mai mult decat bune (intre 26 si 40 lei), iar pe langa gamele pe care le stim deja se gasesc si cateva arome disponibile doar in perioada asta: Byzantium, Jasmin di Giava, Orchidea della Cina, Tiare delle Indie si Japanese Rituals. 
C-THRU a pregatit trei game (patru pachete) de produse pentru sarbatorile de anul asta, iar preturile sunt mai mult decat accesibile: intre 25 si 35 lei. Lime Magic este lansata anul asta si eu v-am povestit deja despre ea pentru ca-mi place mult, aroma este una fresh-florala. Gama Golden Touch este mai eleganta si stilata, iar Black Beauty este rafinata si misterioasa
B.U. are cateva propuneri pentru fetele tinere care au curajul sa fie cea mai buna versiunea a lor si au pregatit zece pachete din 4 game: Golden Kiss (cea mai recenta lansare), Wild, Heartbeat si Trendy. Preturile sunt cuprinse intre 24 si 48 lei, deci sunt o varianta buna si pentru Secret Santa intre fete daca bugetul este sub 25 lei. Imi place ca aromele sunt diferite si se poate alege usor in functie de preferinte.

Daca cautati ceva pentru domnii din viata voastra, STR8 a scos o multime de pachete cu preturi extrem de bune (intre 27 si 45 lei). Live True, Original, Freedom, Red Code si Oxygen se gasesc in diverse variante, astfel incat puteti alege un pachet care sa se potriveasca perfect cu gusturile si personalitatea fiecaruia. Toate pachetele au fost gandite sa evidentieze atitudinea sub conceptul #SprayYourTruth.


Optiuni interesante de pachete cadou am vazut si la Marionnaud, n-o sa va spun de cele pe care le gasiti si in alte parti, ci doar despre cateva game care se gasesc exclusiv la ei. Vreau sa va reamintesc de Di Palomo (brand care imi place mult si care are seturi interesante si accesibile), Heloise de V. (de care v-am povestit mai multe atunci cand a fost lansat) si nu in ultimul rand Sommerset, care are niste produse pentru corp cu arome delicioase.


O alta parfumerie de unde puteti lua produse interesante este Douglas, care atat produse in exclusivitate, dar si cateva seturi de la branduri cunoscute pe care nu le gasim in alta parte. Gama lor Home Spa este foarte misto si v-am mai povestit despre ea, produsele de machiaj marca proprie merita toata atentia, dintre exclusivitati va recomand produsele Foreo, dar nici setul de la Viktor & Rolf nu cred ca ar fi un cadou care sa nu atraga atentia.
Yves Rocher are niste seturi foarte interesante pentru sarbatorile de anul asta, v-am povestit de curand despre cele 3 editii limitate: pere si cacao, merisoare si migdale si clementine picante. Seturile au si ambalaje dragute si preturile pornesc de la 41 lei, insa puteti sa creati si voi in magazine propriile seturi si sa faceti cuiva drag o bucurie. Pe langa ediitile astea limitate au pregatit si seturi din gama Plaisirs Nature, dar si seturi cu parfum si rimel la preturi foarte bune.


The Body Shop, la fel ca in fiecare an, are o gramada de seturi pregatite pentru Craciun, iar in perioada asta pe site sunt reduse cu 25%. Sunt seturi cu preturi mai mici de 50 lei, dar si seturi cu preturi de peste 250 lei, deci se pot alege in functie de buget si preferinte. Pe langa cele 3 arome editie limitata (Vanilla Chai, Frosted Berry si Spiced Apple) se gasesc pachete si din gamele lor consacrate, recomandarea mea daca aveti bani si vreti sa rasfatati pe cineva este gama Spa of The World. Au cateva cadouri pregatite si pentru domni, asa ca ii puteti rasfata si pe ei.


Tot din gama rasfat vreau sa va amintesc de seturile cadou de la Apivita. Au pregatit 7 pachete cu nume extrem de interesante si atragatoare, pachete gandite pentru a rasfata si mangaia simturile, insa in magazinul lor din Baneasa aveti - de asemenea - posibilitatea sa creati propriul cadou, combind din aromele si produsele pe care le au si gasiti si produse pentru copii, dar si pentru barbati.
O alta recomandare este gama Wonderland de la Sabon. V-am povestit de ea in urma cu cateva saptamani cand am descoperit-o, insa nu puteam sa n-o amintesc in postarea asta. Mie aroma acestei colectii mi se pare cea mai reusita a lor, ambalajele sunt extrem de frumoase si gasiti si seturi cadou, dar si ambalaje deosebite pentru a crea propriile seturi. Pe langa colectia asta speciala de Craciun, sunt multe seturi cu produsele lor best seller, dar si optiuni si pentru domnii din viata voastra.

Paula's Choice a pregatit pentru sarbatori 3 seturi de mini produse, 2 pentru femei (gamele Resist si Clear) si unul pentru barbati (PC4MEN). Daca aveti prietene/ prieteni pasionati de partea de ingrijire a tenului sau vreti sa va faceti voua un cadou sunt o alegere inspirata, ai o reducere de 10% fata de preturile normale si au si o cutie cadou, asa ca nu trebuie sa va mai bateti capul si cu ambalarea cadoului.

Din categoria produselor de lux Topline are cateva seturi extrem de interesante de la Moroccanoil si de la Babor. Preturile nu sunt mici, dar in mod sigur o vor bucura enorm pe cea care le va primi. Pe langa cele doua branduri mentionate mai sus, tot la Topline gasiti seturi de la Academie, Guinot, GHD, dar si de la Tigi si Joico.
Sunt curioasa - care dintre seturile de mai sus ati vrea sa-l primiti cadou?

14 comentarii

  1. E f utila insiruirea ta ptr seturi, eu deja am ales in mare parte ce si cum ptr cadouri dar mi a facut mare plaacere sa parcurg. La seturi cu creme de fata nu prea ma bag sa dau cadou, cred ca e o alegere f personala ce si cum pui pe fata, in schimb geluri de dus palmolive si nu numai, as oferi si mi ar place sa primesc oricand. Si paula's choice doarrrr ptr.sufleteul meu. O zi frumoasa sa ai! Mersi frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate sunt atragatoare si parca te indeamna sa le iei acasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca setul de la Morrocanoil , deoarece nu am avut inca uleiul lor pentru par si chiar as vrea sa-l incerc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de ce n-ai zis nimic pana acum? Imi vine sa-ti dau putina bataie. :))

      Ștergere
  4. Eu le.as vrea pe toate! M.as hotărî care îmi plac dupa!:)) dana

    RăspundețiȘtergere
  5. Am găsit si la Bottega verde niște seturi interesante si imi plac si propunerile de la yves rocher

    RăspundețiȘtergere
  6. le vreau pe toate, dar cred ca raman doar cu YR.Oricum, cele mai misto seturi de cadou mi se par cele de la NIVEA

    RăspundețiȘtergere
  7. Seturile de cadouri sunt salvarea mea de cativa ani, iar cele de la Sabon mi se par absolut superbe!

    RăspundețiȘtergere