Vanilie neagra de la Bottega Verde

21.12.16


Gama Vaniglia Negra m-a atras de cand am vazut-o prima data pe siteul celor de la Bottega Verde, insa am citit printre note cocos si cafea (care mie nu-mi plac) si am preferat sa comand cateva produse din cealalta gama cu vanilie, Petale de Vanilie. Insa mi-a ramas mintea la vanilia neagra si cand mi-au spus mai multe persoane ca nu are nici un strop de cafea sau cocos in aroma, n-am mai stat pe ganduri.

Mi-am luat trei produse (apa de toaleta, crema de maini si sprayul deodorant), insa cred ca pe viitor o sa imi mai iau cateva pentru ca-mi place la nebunie mirosul. Gama este destul de mare si au si gel de dus, unt si crema pentru corp, ulei de corp, balsam de buze, sapun, dar si cateva produse pentru casa (da, am rezistat greu sa nu comand ceva): difuzor, lumanare, spray pentru camera, parfum pentru dulap si sertare si chiar si un parfum auto care arata foarte misto. Le puteti vedea pe toate aici.

Aroma m-a cucerit de la prima mirosire - e senzuala, e misterioasa, e calda, o combinatie de oriental si dulce, care imi place la nebunie. Nu simt nici o nota in mod special, desi gama are in compozitie si orhidee, tuberoze, flori de heliotrop, piersica si zmeura care se combina perfect cu baza lemnoasa de boabe de vanilie, patchouli, malt si mosc. E o combinatie misto care intriga si care mie imi da o gramada de sentimente intense. Asta e un aspect care imi place la produsele Bottega Verde - aromele sunt complexe si mereu reusesc sa ma surprinda.

Eu am folosit apa de toaleta impreuna cu deodorantul spray si le simt si dupa 5-6 ore de purtare, asa ca merita din plin pretul si recunosc, putin rusinata, ca as vrea sa mai incerc cateva parfumuri de la ei, pentru ca asta m-a convins de la prima folosire. Crema de maini imi place mult de tot, intra repede in piele si hidrateaza foarte bine (are si ulei de argan), chiar am luat cateva pentru cadourile de Craciun.

Ati incercat produsele cu vanilie neagra? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu