Cateva idei de cadouri

12.12.16


Bonami a devenit rapid unul din siteurile mele preferate pentru a cumpara lucruri frumoase si in ultima perioada cadouri de Craciun pentru cei dragi. In ultimele doua luni am dat nenumarate comenzi la ei si mi-am luat cateva lucruri care imi plac mult, am descoperit branduri noi si am "corupt" si cateva persoane din jurul meu sa le viziteze des siteul.

Astazi au transport gratuit si peste 6500 de produse in stoc, asa ca m-am gandit sa va arat cateva lucruri care mie imi plac mult si care pot fi niste cadouri inspirate pentru cei dragi (sau pentru voi, unele produse au termen de livrare in ianuarie). Daca nu aveti cont la ei va las aici invitatia care va ofera 25 lei credit la prima comanda, iar in momentul in care va faceti cont pe site veti primi inca 20 lei, deci in total 45 lei pe care ii puteti folosi pentru a acoperi 25% din valoarea comenzii. Iar pe 24, in ajunul Craciunului, veti primi inapoi in cont (sub forma de credit) toata suma cheltuita in perioada asta si veti putea folosi creditul pentru comenzi viitoare.
 
 lumanari parfumate - AICI si AICI
 
cani - AICI 

decoratiuni alb-negru - AICI

tablouri Butter Kings - AICI

V-am aratat cateva idei si produse care mi-au facut mie cu ochiul, insa posibilitatile sunt nenumarate pentru ca numarul de produse de pe site e foarte mare si apar zilnic campanii noi cu produse misto. Mi se pare o alegere foarte buna daca vreti sa faceti un cadou tematic sau cautati ceva mai deosebit (folositi campul de cautare si cuvintele care va intereseaza, altfel e cam greu sa gasesti ceva la cat de multe sunt). 

Eu am luat pentru o prietena 3 produse cu acelasi design si am facut un set frumos, am luat cani cu mesaje si cateva lumanari de la Bahoma (arata si miros intr-un mare fel), dar si cateva agende de la Tri-Coastal Design, astfel incat sa pot sa personalizez fiecare cadou pe care il voi oferi. Am luat si pentru casa diverse produse si nu pot sa zic ca am nimerit ceva ce nu mi-a placut, dar clar nu toate produsele merita banii.

Ati cumparat de la ei pana acum? Ce va place mai mult de pe site?

4 comentarii

  1. Am cumparat de doua ori pana acum . Umbrela cu pisici a fost in ultima comanda,nu ma asteptam sa fie deschiderea manuala (la pretul la care a fost) . Bine, e si vina mea ca nu m-am uitat in descriere , pentru mine era clar ca este automata :) dar chiar si asa imi place foarte mult . Frumoase alegerile tale .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu m-a deranjat deschiderea, nici nu m-am gandit sa precizez ceva legat de asta. Eu am descoperit recent lumanarile alea de la Bahoma, daca mai apar sa-ti iei una, sunt deosebite. :)

      Ștergere
  2. Din nou mi-au facut diminetile mai frumoase :D Multumesc

    RăspundețiȘtergere