7 intr-o saptamana #96

11.12.16


Am avut inca o saptamana nebuna, cu multe lucruri de facut, cu trezit devreme, insa ma simt mult mai bine decat pot sa exprim in cuvinte. M-am trezit de multe ori la niste ore de ma ia cu frig cand ma gandesc si sunt epuizata fizic. Am febra musculara si nu pot sa fac multe lucruri, insa zambesc cand scriu ca ma doare - XBody de care v-am povestit aici este "vinovat". Luni am fost semi-functionala si m-am trezit de multe ori pe parcursul zilei cu ochii inchisi, insa se pare ca am fost cuminte pentru ca am primit niste chestii care imi plac mult.

Intr-una din zilele cand nu aveam timp de nimic am facut o nebunie si mi-am luat o pauza neprogramata - am intrat intr-o cafenea si mi-am luat o ciocolata calda si am petrecut timp cu mine si mi-am dat seama ca a trecut mult timp de cand n-am mai facut asta (sa ies eu cu mine undeva), insa este un lucru pe care n-am de gand sa-l mai ignor. Am iesit de acolo plina de energie, desi ma astepta o zi nebuna.

Cei de la Douglas m-au surprins cu un cadou care mi-a placut mult si recunosc ca sunt extrem de curioasa sa vad cum sunt produsele de la Methode Jeanne Piaubert. Uleiul facial Nourilys Visage si crema pentru fermitate sunt niste alegeri mai mult decat inspirate, insa sunt la fel de curioasa si in privinta iluminatorului din colectia de sarbatori. O alta chestie care mi-a placut mult saptamana asta a fost Christmas Party Survival Kit pe care l-am primit dupa petrecerea de Craciun a celor de la Marionnaud.

Am reusit intr-un final sa ridic comanda de pe iHerb, a ajuns in tara din 21, insa au avizat tarziu (mi-a ajuns la vama de data asta, insa n-am platit nimic), au fost zile libere si tot asa. Nu mi-am luat decat 4 produse - concealerul de la Skin Food pe care vi le-am aratat zilele trecute, o pudra de maca (de mult timp voiam s-o incerc), un ceai de la Yogi si condimentele de la Mrs. Dash de care v-am spus de atatea ori. Au acum o oferta foarte misto la pensule - 20% reducere (pana pe 14) si inca 10% cu codul GET10 (pana pe 12 la comenzi de peste 40 dolari) si in plus niste seturi de la Real Techniques sunt reduse cu 25% si se cumuleaza reducerile. Puteti sa vedeti aici oferta si daca sunteti in cautare de pensule sa profitati. E una din cele mai bune oferte pe care le-am vazut.

Imi doream de ceva vreme sa incerc fardurile de la Makeup Revolution si am primit paleta Romantic Smoked care are niste nuante superbe, de-abia astept sa ma joc cu ea. Produse Makeup Revolution gasiti aici (pana pe 20 au transport gratuit la comenzi de peste 150 lei) sau aici. Am lasat la final unul din momentele mele preferate de saptamana asta, unul care m-a facut sa fiu mult mai constienta de prezent si sa-mi canalizez energia spre mine si perioada asta din viata mea.

Saptamana voastra cum a fost?

14 comentarii

  1. Ma oftic ca nu am fost pe faza noaptea trecuta !! :) Am inteles ca au fost o gramada de parfumuri la preturi de nimic .
    Saptamana mea a fost foarte frumoasa, plina cu surprize de la oameni frumosi.
    Paleta de la MR arata foarte bine .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut sa-ti dau mesaj pe la 12 si ceva, dar am zis ca nu-l vezi ... eu am dat 3 comenzi. :)

      Ștergere
    2. Camelia, super tare !! Abia astept sa primesti produsele , eu cred ca sunt originale , am comandat de multe ori produse highend la ei si le-am verificat codurile, toate au fost ok ! Faza tare este ca am intrat pe elefant aseara si m-am uitat doar la produsele de la Guerlain, vroiam o oja si un blush dar preturile nu m-au incantat si am iesit dupa 5 minute :)
      Nu vedeam nici mesajul pentru ca nu am verificat mail! Poate daca primeam sms :))
      Te pup draga mea
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Asa am facut si eu in prima faza, am vazut cateva chestii misto pentru par, dar am zis ca stau potolita si mai tarziu am vazut parfumurile si s-a terminat cu linistea. Nici eu nu cred ca vor fi probleme, sa vedem insa cate livreaza, stii ca eu am mai avut comenzi incomplete de la ei. :)

      Ștergere
  2. Cum folosesti pudra de maca? Am si eu una, dar nu am deschis-o pana acuma. ��
    E smecheroasa paleta! Sunt curioasa cat de rezistente sunt fardurile.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am folosit-o inca, vreau sa fac niste "trufe" cu ea ... sa vad.

      Ștergere
  3. Ai avut o sapamana frumoasa. Se vede si din poze si din ce ne-ai povestit. Iti doresc ca urmatoarea sa fie si mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Amandoua am avut o saptamana buna. Ce bine! :)
    Dar din pacate am ratat ofertele de pe elefant, pff.. erau preturi irezistibil de bune. Asta e, c'est la vie. In schimb ma bucur ca in weekend am petrecut alaturi de prietene dragi mie si am ras cu pofta pentru inca 2 luni. :)
    Uh, vad macha powder.. Cum o fi oare? Am zis ca daca ti-l i-ei tu si imi spui ca e bun il cumpar si eu. De mult ma tenteaza.
    Sa ai o saptamana buna si numai energie pozitiva. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au avut oferte bune, sa vedem acum ce livreaza. Pudra pe care am luat e maca, nu matcha (exista si d-aia), o sa vad cum e si ce pot sa fac cu ea. Sa ai zile frumoase!

      Ștergere
  5. Ai descoperit cam tarziu cat de bine este sa iesi cu tine in oras si sa savurezi o cafea, un ceai sau o ciocolata calda singura, numai tu cu gandurile tale. Eu de cate ori ma simt coplesita de ganduri de probleme asta fac sau merg la o plimbare lunga in parc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am spus ca n-am mai facut-o de mult timp, nu ca am descoperit acum cum e sa ies eu cu mine la un ceai/ o ciocolata.

      Ștergere