Becca Moonstone & Morphe M501

5.12.16

Cateva dintre prietenele mele v-ar spune ca am o problema cu iluminatoarele si ca e cazul sa ma opresc, dar eu nu le bag in seama, chiar daca Moonstone de la Becca m-a cucerit de la prima folosire. Iar de cand am descoperit pensula M501 (Pro Pointed Blender) de la Morphe consider ca formeaza perechea ideala si parca nu mai am chef sa incerc alte chestii noi.


In ultimii ani am incercat multe produse de la Becca si mi se par nemaipomenite, stiam ca va veni si ziua cand o sa cedez si o sa iau si un iluminator Shimmering Skin Perfector Pressed, iar Moonstone a fost de la inceput alegerea mea. Stiu ca multa lume e innebunita dupa Champagne Pop, insa pe mine nu ma tenteaza. Am profitat de o oferta buna a celor de la Cult Beauty si am facut o afacere misto - am luat iluminatorul pudra si l-am primit pe cel lichid cadou (varianta de 20 ml).

Despre Moonstone n-am decat cuvinte de lauda - este foarte cremos, culoarea este superba, nu evidentiaza porii, ofera tenului acea luminozitate pe care eu o caut intr-un iluminator, e de vis. Daca as renunta la toate iluminatoarele pe care le am si as pastra unul singur Moonstone ar fi cel ales si asta spune tot. Poate fi aplicat si cu degetele si cu pensula, insa mie cel mai mult imi place aplicat cu pensula de care v-am povestit mai jos.


Nu ma tenteaza foarte tare pensulele Morphe, desi stiu ca e mare valva in jurul lor, insa M501 era pe lista mea cu "vreau" de ceva vreme. Am vazut-o prima data la Lily Pebbles si mi-a starnit interesul, dupa care am vazut-o laudata de cateva bloggerite din UK pe care le citesc si am devenit si mai curioasa. La ultima comanda data pe Beauty Bay am pus-o in cos si ma declar incantata de ea.

Este o pensula mare de blending, perii sunt extrem de fini si mi se pare perfecta pentru aplicarea iluminatorului. Pana acum aveam cateva pensule care imi placeau mult pentru iluminator, insa de cand o am pe asta n-am mai intins mana dupa nici una dintre ele. De pret nu mai zic nimic - 9 euro cheltuiti extrem de inteligent (transportul este gratuit la comenzile de peste 18 euro). Ma gandesc serios sa mai iau una si s-o folosesc pentru concealer in zona de sub ochi, atat de mult imi place.


Ati incercat vreunul dintre produse? Care este iluminatorul vostru preferat in acest moment?

12 comentarii

  1. Amandoua arata minunat! Si eu imi doresc de ceva timp un blush si un iluminator de la Becca si cateva pensule individuale din gama Gun Metal de la Morphe! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am un blush mineral de la Becca si e foarte misto, ma tot uit la paleta aia cu 3 blushuri, dar n-am bani acum. Si parca as mai incerca si niste pensule dupa ce-am vazut cum e asta. :))

      Ștergere
  2. si eu ador iluminatoarele si am cateva, habar nu am :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu intram in detalii gen cifre ... daca ne plac ne plac si asta e. :))

      Ștergere
  3. Mie imi plac cele de la TheBalm . Nu stiu daca as da atatia bani pe un iluminator , poate daca l-as prinde la promotie . Trebuie sa primesc azi paleta cu iluminatoare de la Nyx Strobe of Genius , am luat-o de Black Friday .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac, dar asta e altceva, chiar merita banii. Sper sa nu te dezamageasca, am auzit si pareri proaste despre ea. Sa-mi zici cum ti se pare.

      Ștergere
  4. Le găsesc și într-un magazin fizic în Ro, ai idee? Suna f tentant dar...nu pot sa cumpăr asa, pe nevazute

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt disponibile in Romania, se pot comanda doar on-line.

      Ștergere
  5. Oooo da, si mie imi plac iluminatoarele maxim :))) neaparat tre'sa-l cumpar si pe acesta, arata demential. Eu tanjesc de ceva timp dupa pensulele Morphe, poate candva, in viitorul apropiat, sa-mi satisfac si moftul asta :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Becca are niste produse foarte misto, sigur o sa-ti placa daca le incerci. :)

      Ștergere
  6. Exact culoarea de iluminant pe care o caut si eu!

    RăspundețiȘtergere