Cateva noutati cosmetice

7.12.16

Am adunat cateva produse noi in ultima perioada, am gasit cateva oferte on-line, am fost si prin magazine si am luat cateva cadouri (pe care nu le-am inclus in postarea astea sa nu stric surprizele), asa ca m-am gandit sa va arat ce-am luat, poate va inspira daca aveti nevoie de ajutor sau vreti sa va rasfatati cu cateva chestii misto.

Am profitat de transportul gratuit de la Marionnaud de saptamana trecuta, mai ales ca aveam si un cec de fidelitate de 25 lei (nu stiu daca stiti, dar mai nou se pot folosi cecurile astea si on-line) si mi-am luat crema de maini Wild Fig & Grape de la Di Palomo in varianta full size. Am avut o varianta de 30 ml care mi-a placut mult de tot, e una dintrele cele mai misto creme incercate de mine pana acum, iar faptul ca are si protectie solara ma face sa o apreciez si mai mult.

Uitandu-ma si la celelalte produse, am vazut setul Handbag Essentials cu cirese negre si migdale (am gelul de dus din gama asta si e foarte misto) si l-am luat. Contine o crema de maini de 30 ml si un balsam de buze si costa pana in 30 lei. Ambalajul este foarte dragut si potrivit pentru perioada asta (daca vreti un cadou ieftin si misto). Am primit cadou doua mostre de parfum Zadig & Voltaire, chiar eram curioasa in privinta celui pentru femei - This is Her!, asa ca ma bucur.

 
Intr-o seara am intrat in magazinul 99 cents de la Lizeanu si am gasit o multime de produse de la Possibility. Gama Vanilla Creme Brulee am descoperit-o la cei de la Hello Free Z One Discount, mai sunt cateva arome misto (mie in vara mi-a placut mult cea cu menta), asa ca mi-am luat gelul de dus, crema de maini si untul de corp. Preturile sunt foarte bune (intre 6,5 si 13 lei), asa ca am luat cateva si pentru cadouri, mai ales ca eu le-am mai avut si mi-au placut.


Am dat si la Melkior comanda cu reducerile de la Black Friday si mi-am luat o rezerva de pudra si un creion de buze. La pudra am ales nuanta Light Ivory si mi se potriveste, iar creionul este in nuanta Brown si mi-a fost recomandat de Irina. Ambele imi plac si le-am luat la pret bun. Am dat si ieri o comanda si mi-am luat oja Gravity, transportul gratuit si reducerile tentante ma fac mereu sa pacatuiesc.
 

De pe Elefant mi-am luat un ulei de buze de la Bielenda (gasiti aici toate produsele Bielenda, v-am povestit despre ele saptamanile trecute, chiar este un brand care merita mai multa atentie). A fost in jur de 7 lei si este perfect de luat in geanta, mai ales acum ca e atat de frig si buzele sunt expuse vantului si frigului si au de suferit.


Mi-am luat intr-un final Salmon Darkcircle Concealer Cream de la Skin Food de pe iHerb (il gasiti aici daca va intereseaza), am tot vrut sa il iau de pe eBay, dar am amanat. Am mai folosit in trecut produse de la Skin Food si mi-au placut, sunt curioasa cum e si produsul asta pentru ca este printre cele mai vandute de la ei si e destul de laudat.

Am gasit pe eBay o oferta buna la cremele de maini de la The Body Shop din colectia de iarna si am luat cateva pentru cadouri. Transportul a fost gratuit si pretul la jumatate fata de cat e la noi in magazine, bineinteles ca nu mai sunt disponibile, dar ma asteptam sa le vanda repede. Mi-am oprit si eu una Vanilla Chai, e tocmai buna de luat in geanta.


Ultimele cumparaturi sunt de pe Aliexpress, am comandat cateva produse pe 11.11 si mi-au ajuns zilele astea. Vreau sa va arat doar cateva pensule si un produs de curatat pensulele, celelalte cumparaturi sunt pentru sarbatori si nu sunt de aratat pe blog (inca). Mi-am luat o noua pensula 3DHD de la Maange - v-am mai povestit de ea pe blog, imi place mult pentru BB cream/ fond de ten lichid, am luat-o de aici (vanzatorul nu avea feedback, insa pensula a ajuns repede si n-au fost probleme).

Am luat si un set de pensule pentru ochi, nu neaparat ca aveam nevoie, ci sa mai am cateva curate in caz ca n-am timp sa le spal pe cele pe care le folosesc mereu. Am dat pana in 15 lei pe ele (de aici le-am luat) si pentru pretul asta sunt decente - sunt sintetice si cateva au perii un pic mai lungi decat trebuie, insa aplica produsele ok, blenduiesc bine si nu pierd peri. Probabil ca n-o sa le pastrez pe toate, dar daca sunteti in cautare de ceva ieftin merita luate.

Color Cleaner este un produs pe care l-am descoperit intamplator si despre care o sa va povestesc mai mult in curand, acum va spun ca este un burete care curata pensulele de fard si ajuta sa le puteti folosi cu mai multe farduri fara sa fie nevoie sa le curatati/ spalati cu solutie sau cleanser. L-am incercat deja si merita din plin cei 2 dolari pe care i-am platit pentru el - il gasiti aici.


Va tenteaza ceva dintre noutatile mele? Voi ce cosmetice v-ati luat in ultima perioada?

14 comentarii

  1. Buna! Ai scris pe undeva despre comenzile de pe Aliexpress? Ma intereseaza unde vin coletele, la vama sau la posta de cartier?
    Sa le folosesti cu placere! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am scris, in Bucuresti si Ilfov vin acasa, in tara vin la vama, cel putin asa am inteles.

      Ștergere
  2. Pe mine ma tenteaza crema de maini Di Palomo de care ne-ai zis ca e faina de tot(aroma fig&grape e preferata mea de la ei) cat si uleiul de buze de la Bielenda.
    De fapt toate sunt tentante :) Sa le folosesti cu placere.
    In ultima perioada am luat un gel de dus Nivea care nu poate sa imi lipseasca si un balsam de buze de la Burt's Bees cu ulei de rodie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cu ce sa incep pentru ca am mai multe de zis . Marrionaud are tot timpul promotii atractive, am vazut ca zilele acestea la cumparaturi de minim 129 primesti gratuit o surpriza , ieri supriza a fost un parfum de par de la Trussardi .La Melkior am dat ieri o comanda pentru ca aveau 30% reducere si am gasit in sfarsit iluminatorul Spring Shine (dar varianta rezerva) . Stiu, am luat-o si eu razna cu iluminatoarele .Din noutatile tale ma tenteaza pensulele .Mai am multe de zis dar ma opresc aici :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marionnaud are niste oferte super misto in perioada asta, mie imi place mult de tot magazinul lor on-line. :)

      Ștergere
  4. Normal ca mie mi-au ramas ochii la vanilla creme brulee :D

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar aseara ma uitam pe iberb dupa crema de la Skin food. Sunt curioasa de ea, parca m-ar tenta sa ii dau o sansa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca n-am apucat sa incerc produsul, deci nu am cum sa-ti zic acum daca merita sau nu.

      Ștergere
  6. Eu mi-am facut cadou de Craciun, iluminatorul MaryLou pentru ca nu am mai rezistat. De cand ai scris despre el, numai acolo mi-a stat gandul, si nu regret deloc! Este divin! Acum imi mai trebuie o pensula, dar una mai accesibila. Am vazut ca ai recomandat cateva intr-un articol, si ramane sa decid care ar fi mai ok.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, preferata mea acum e Morphe M501, insa si Melkior are una buna, dar si la RT gasesti ceva.

      Ștergere