7 intr-o saptamana #95

4.12.16


Era sa uit de postarea asta, am avut numai zile pline si mi-a zburat total din minte. Desi am avut cateva zile libere, de-abia in weekend am reusit sa ma odihnesc (mai exact sa dorm ca lumea) si sa-mi recapat energia. Luni am dus-o pe mama la un mic rasfat si am fost impreuna la masaj, iar la intoarcere ne-am plimbat prin oras si am admirat luminile care au invadat Bucurestiul. 

Toate diminetile mele incep cu un ceai, este un obicei care imi da o stare de liniste, iar mesajele ceaiurilor Yogi imi aduc mereu un zambet pe buze. Am scos din dulap si cateva arome de iarna, dar si cateva mai gurmande. Am reusit sa ajung la evenimentul de lansare a gamei Texture de la Moroccanoil si am vazut un show de hairstyling care mi-a placut mult, iar intr-una din seri am admirat cateva ilustratii cu masini care mi-au placut mult. Nu cred ca v-am povestit vreodata despre pasiunea mea pentru masini, insa ea exista.

Cei de la Farmec mi-au trimis o surpriza care mi-a placut mult - laptele Doina in ambalaj de sarbatoare. Laptele Doina cred ca este unul din produsele care ne amintesc tuturor de mamele si bunicile noastre, iar eticheta traditionala il face si mai interesant. Pana pe 6 decembrie in magazinele Cora, Auchan si Carrefour il puteti primi gratuit daca faceti cumparaturi cosmetice in valoare de 15 lei, asa ca daca vreti ambalajul asta deosebit profitati.

Peste tot au aparut decoratiunile de Craciun si eu recunosc ca-mi place sa le admir. In Park Lake atelierul de turta dulce mi-a atras atentia si parca ma incearca asa o parere de rau ca nu erau astfel de evenimente si cand eram eu mica. Am dat o tura prin magazine si am cumparat cateva cadouri, dar am si vazut cateva chestii pe care mi le doresc - mi-a ramas gandul la o pereche de cercei de la Parfois (bine, recunosc ca mi-a placut mult si o geanta) si cred ca o sa ma duc sa ii iau. De ce sa ma chinui cu dorinte?

Serile le-am rezervat pentru mine, iar lumanarile parfumate nu lipsesc niciodata din peisaj. Imi place sa miroasa frumos in dormitor, insa si flacara lumanarilor imi da o stare de liniste - n-am nici o problema cu intunericul (ba chiar sunt perioade cand intunericul ma linisteste), insa nu-mi place sa dorm in intuneric, nu mi-a placut niciodata. Mi-am luat si cateva lumanari noi in ultima perioada, insa My Serenity este una din aromele mele preferate si ma bucur de ea atunci cand am nevoie de liniste.

Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru luna asta?

16 comentarii

  1. Saptamana mea a fost mai lenesa, cu atâtea zile libere! Mi.a sosit o comanda de pe vivre cu niste produse superbe pentru bucătărie, care m.au bucurat mult! In decembrie am următorul plan: Sa mă simt perfect, ceea ce iti doresc si tie!:))dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru urare, am primit si eu 2 comenzi de la Vivre si mi-am luat si eu cateva chestii pentru gatit de care sunt incantata (si multe lumanari). Sa folosesti cu placere ce ti-ai cumparat!

      Ștergere
  2. Sunt luminite peste tot si imi plac, mai ales ca doar seara am timp sa ma plimb pe jos si atunci se aprind. Surprinzator pentru mine dar beau ceai dimineata (eu iubesc cafeaua de fel). :) Am ales unul de fructe de la Tea House si pana acum imi place. Sper sa ma tina. Asa, mai ispiteste-ma cu niste lumanari...:). Saptamana cu bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am baut ceai mult timp si acum e una din placerile mele. :)

      Ștergere
  3. e bradutul de la noi din parc in poze,e foarte frumos.aura.gherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au amenajat frumos partea dinspre Campia Libertatii, mi-a placut.

      Ștergere
  4. Mi s-a părut și mie fain bradul și ideea cu atelierul de turtă dulce din Park Lake.
    Una dintre plăcerile săptămânii a fost și în cazul meu admiratul luminițelor, iar dintre toate orașele pe care le-am văzut weekend-ul ăsta, Bucureștiul mi se pare de departe cel mai fain decorat.
    O nouă săptămână cât mai frumoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci tot Bucurestiul castiga, mi-a mai zis azi cineva acelasi lucru. Sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  5. Cum sa uiti de postarea asta, bataita :)
    E una dintre preferatele mele.
    Saptamana mea a fost una cu multe plimbari si odihna.
    Sa ai o saptamana frumoasa.
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut o saptamana nebuna, ca sa-ti dai seama in weekend am dormit vreo 12 ore legate fara sa stiu nimic din ce se intampla in jurul meu. :)

      Ștergere
  6. Abia astept sa vina vacanta sa am putin timp liber si pentru mine pentru a ma putea rasfata putin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si noi am fost aseara sa admiram luminitele din Bucuresti, superb orasul in perioada asta.
    De unde ai cumparat agenda din ultima fotografie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vivre, am lasat link la momentul cand am cumparat-o. Nu cred ca mai e disponibila, dar mai sunt cateva modele asemanatoare (cauta dupa firma - Tri-Coastal Design). Daca te decizi sa-ti iei ceva iti las la final o invitatie care iti ofera 25 lei credit la prima comanda: https://www.vivre.ro/user/invite/id/175605

      Ștergere