Dorinte de Craciun ...

23.12.16


Ultimele zile au fost nebune, am trecut prin niste situatii limita, inima mea a fost ca intr-un roller coaster, m-au lovit o gramada de sentimente din toate partile, mi-am pus zeci de intrebari, am si bocit (asa sa ma descarc), dar zambesc cand scriu randurile astea, chiar daca ma simt epuizata din toate punctele de vedere. Si epuizarea asta se traduce ca blogul ia o pauza de cateva zile, chiar am nevoie de timp departe de tot. Probabil ca o sa fiu activa pe Facebook (v-am pregatit o surpriza pentru maine) si Instagram, dar nu garantez nimic. Oricum perioada asta e pentru suflet, nu pentru spectacol, cel putin eu asa o vad.

Planuri n-am, adica si daca am avut nu mai conteaza acum pentru ca tot ce vreau e sa stau la caldura, sa ma relaxez si sa visez. Bine mai am eu niste ganduri in minte, dar nu-s de zis pe blog. Am dat cam toate cadourile (cu mici exceptii), la unele am pus si atentionari cu "nu deschide pana pe 25" (le-am pus degeaba, dar macar am "produs" niste zambete), la altele nici n-am incercat macar. 

Ma intreba cineva pe Facebook ce-mi doresc de Craciun si mi-am dat seama ca n-am raspuns la intrebarea asta, cel putin nu un raspuns care se poate relata in cateva cuvinte. Dar daca vorbim de chestii care se pot cumpara cu bani as vrea: un abonament la Pure Shapes (unul cu cat mai multe sedinte), un masaj care sa tina cel putin 2 ore (nu ma costa nimic sa visez), o ciocolata calda cu menta sau cu caramel (sau cel mai bine amandoua sa am de unde sa aleg), un gift card pentru Cult Beauty (sa-mi iau niste produse de care n-am nevoie, dar pe care le vreau pentru ca ...) si o patura uriasa si calduroasa (neaparat cu niste labute de catel si rosie - nu ca as fi vazut vreuna, dar daca asta vreau trebuie sa existe) sa pot sa ma ascund si sa ma gaseasca doar cine vreau eu. 

Iar daca vorbim despre ce-si doreste sufletul meu ... vreau ceva frumos, care sa ma faca sa tremur de emotie, sa rad ca un copil care de-abia descopera lumea si care sa-mi vindece fiecare cicatrice pe care o am (si cum am destule trebuie sa fie ceva mai mult decat frumos). Nu cer ceva imposibil ...

Va doresc zile pline de iubire si de oameni frumosi, zile pentru sufletul vostru, zile in care sa oferiti si sa primiti (fiecare ce simte si poate) si sa gasiti sub brad (sau langa) exact ceea ce aveti nevoie. Craciun fericit!

10 comentarii

  1. Cred ca ai "produs" zambete de bucurie peste tot si cum ai putut tu mai bine, in modul tau original de a surprinde oamenii cat mai placut. :)
    Sa ti se implineasca toate dorintele la care visezi si in special cele de suflet!
    Un Craciun Fericit! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Cami draga, am citit pe FB tau despre acel moment in care ai scapat la mustata. Cred ca momentul/ clipa prezenta în care suntem vii si daca se poate sanatosi, alaturi de oameni dragi e cam tot ce conteaza. In rest, fie sa ti se implineasca cat mai multe din dorinte. Si eu am cateva, sunt din gama aproape imposibil, dar mna, nu se stie niciodata :)
    Ho, ho, ho, sa-ti fie cu liniste Craciunul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, am reusit sa ma odihnesc si sa rad mult, asta e tot ce conteaza. Si tu nu-ti pierde speranta, niciodata nu stim de unde apare ce ne dorim (iti zic eu, mi s-a intamplat recent). :))

      Ștergere
  3. Am tot ce VREAU,dar ce am NEVOIE! Asta iti doresc si tie: sa primesti/sa ti se intaple ce ai NEVOIE. sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea sa-mi fi urat bine. Sper ca ati avut si voi zile frumoase. :)

      Ștergere
  4. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Sper ca mosul sa -ti indeplineasca toate dorintele, pupici si pentru blanosi.
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
  5. Craciun fericit, cu bucurie in suflet! :X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere