Alt fel de preferate

14.12.16


Va povestesc des despre ce produse cosmetice imi plac, insa viata mea e mult mai complexa de atat si m-am gandit ca n-are fi rau ca periodic sa va spun si ce alte produse imi plac (si n-o sa ma rezum numai la produse, ci si la servicii sau chestii care nu pot fi neaparat surprinse intr-o poza). Astept sa-mi spuneti in comentarii daca vi se pare utila postarea asta, daca vreti sa continui si - de ce nu - sa-mi spuneti si voi ce preferate aveti.

Am descoperit recent sucurile cu aloe vera de la Dellos si m-am rasfatat cand si cand cu ele. Au ceva zahar, insa tinand cont ca nu este ceva ce consum zilnic nu e nici o problema - preferatul meu este cel cu afine, insa mi-a placut mult si cel cu rodie (nu il am pe nici unul acum in casa). Ca sa raman tot in tema asta, batoanele nakd si gustarea dulce acrisoara de la Solaris mi-au fost de mare ajutor cand am fost pe drumuri si n-am avut timp de nimic. Sunt sanatoase, gustoase, satioase si usor de strecurat chiar si in cea mai mica geanta. Batoane nakd va recomand sa luati de la Vegis, chiar in perioada asta au o promotie misto - gasiti aici detalii.

Lentilele de contact Biofinity Toric de la Vision Cooper sunt cele mai misto lentile pe care le-am incercat pana acum si le recomand fara sa stau pe ganduri. V-am povestit despre ele in primavara in postarea asta si nu mi-am schimbat deloc parerea, le pot purta si 14 ore si nu le simt, sunt printre cele mai misto chestii descoperite anul asta. Uleiul Chakra Balancing de la Aura Cacia (il gasiti aici) imi place la nebunie pentru momentele mele de relaxare, am 2 sticlute si le folosesc des. 

Vitamina C efervescenta m-a ajutat mult cu febra musculara care m-a terminat dupa antrenamentele de XBody, daca n-ati citit ce-am scris despre asta puteti citi aici mai multe detalii, o sa va povestesc si eu in curand mai multe si ce rezultate am dupa o luna de antrenamente. O alta chestie extrem de utila mi se pare aplicatia Moovit care m-a ajutat sa nu pierd timpul aiurea prin statii asteptand diverse mijloace de transport. Daca n-o stiti, eu zic sa o descarcati si sa vedeti ce e cu ea.

Dintre placerile mele personale si la care nu vreau sa renunt sunt agendele si plannerele cu catei si pisici (atat Vivre, cat si Bonami au tot avut - v-am povestit de ambele siteuri, nu mai insist, in cazul in care nu aveti cont daca apasati pe numele magazinului, am pus direct invitatia care va ofera un credit de bun venit), tarta Oud Oasis de la Yankee (aroma asta si My Serenity au batut si aromele de iarna care imi placeau atat de mult) si ceaiul Chocolate Rooibos & Vanilla de la English Tea Shop

Avem preferate in comun?

11 comentarii

  1. E o idee frumoasa si interesanta. Din nefericire eu n-am rabdare sa-mi pun zi de zi lentilele de contact (intre timp am si pierdut una dintre lentile), iar oftalmoloaga a refuzat sa-mi dea din alea cu purtare 30 de zille neintrerupt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ai dioptrii mari te descurci si fara, probabil.

      Ștergere
    2. +4 si ceva si +6.5 la celalalt, nu vad sa trasez prea bine o linie de tus prea dreapta la ochiul cu +4.5

      Ștergere
  2. Imi sunt utile postarile de genul asta, eu tot timpul m-am inspirat de la tine.. multumesc. Avem preferinte comune mai mereu. <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mereu gasesc Aloe simplu, cu gust de struguri care imi place mult, imsa celelante variane nu le-am vazut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mai am de incercat vreo 2-3 variante, dar ce-am incercat pana acum mi-a placut.

      Ștergere
  4. Da,da! Vrem sa stim tot!:) Îmi plac subiectele variate, in mod clar! Îmi plac si alea despre mancare, îmi place sa aflu si despre catei. Uneori cele despre cosmetice sunt mai seci pentru necunoscatori ca mine, asa ca variatia e buna. Dana

    RăspundețiȘtergere
  5. Tarta My Serenity m-a cucerit si pe mine definitiv...intentionez sa o recumpar :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a placut atat de mult, incat mi-am luat lumanatea mare desi nu-s mare fana a lumanarilor Yankee (tartele in schimb imi plac la nebunie).

      Ștergere