Color Cleaner (3 Seconds Color Off Quick Wash)

10.12.16

Va aratam zilele trecute Color Cleaner in postarea cu ultimele produse pe care mi le-am cumparat si v-am spus ca o sa va povestesc mai mult despre el pentru ca merita. Exista o varianta originala al carei nume nu mi-l amintesc acum si care este mult mai scumpa, eu am vazut pe un blog de afara varianta asta si am cautat-o pentru ca mi-a placut ce-am citit. Am luat produsul de aici si chiar m-am mirat ca functioneaza atat de bine.


Ce este? Un burete intr-o cutie de metal. Nu stiu cum se numeste materialul din care e facut buretele, insa mie imi aminteste de niste bureti pentru vasele din teflon (din aceia care nu zgarie). Se scoate din cutie si se spala cu apa calduta si sapun fara parfum atunci cand se murdareste, se lasa la uscat, dupa care se poate refolosi fara probleme. (Si daca v-ati gandit ca puteti sa va faceti si singure unul renuntati la idee - au mai incercat si altele, fara succes)

Ce face? Curata pensulele de fard (pulbere) si iti permite sa folosesti aceeasi pensula cu mai multe culori fara sa fie nevoie sa o speli/ cureti cu o solutie sau cu gel/ sapun. Dureaza cateva secunde sa cureti pensula, se freaca pur si simplu pe suprafata buretelui si curata culoarea de pe peri. E ceva rapid si practic, insa nu inlocuieste spalatul pensulei, ci este pentru momentele cand ai nevoie rapid de pensula, dar vrei sa folosesti o alta culoare. Mi se pare utila pentru cele care nu au multe pensule, pentru cele care folosesc multe culori intr-un machiaj si chiar atunci cand te grabesti sau pleci undeva un weekend, dar nu vrei sa cari dupa tine nu stiu cate pensule.


As fi vrut sa am o camera buna si sa filmez tot procesul asta, dar cum n-am m-am limitat la cateva poze, insa zic eu ca arata exact ce face buretele asta - am pornit cu o pensula curata, am folosit-o cu un fard mov inchis, am curatat-o, am folosit-o cu un alt fard roz/ mov (ambele extreme de pigmentate) si am curatat-o iar. Nu stiu sa explic ce se intampla, ideea este ca functioneaza si ca e foarte rapid totul (pana la urma tot va trebui sa curatati/ spalati pensula, dar se poate face smecheria asta de cateva ori fara probleme).


Ati auzit de produsul asta pana acum? Cum vi se pare? Va tenteaza?

6 comentarii

  1. Este foarte interesant buretelul asta prezentat de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu de ceva timp folosesc un burete pentru coc pentru a curata pensulele la nevoie si mi se pare ca face acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu un burete d-ala, o sa-l incerc de curiozitate, insa sunt materiale diferite.

      Ștergere
  3. Nu am auzit de acest burete dar ma tenteaza sa mi-l cumpar.

    RăspundețiȘtergere