7+1 intr-o saptamana #97

18.12.16


Am inceput saptamana cu un moment de liniste, cu un pic de organizare (am avut de facut multe saptamana asta) si cu o cutie frumoasa plina cu produse interesante de la My Beauty Box. V-am spus pe Facebook despre ei si daca nu v-ati inscris inca pentru a castigat cutia Extravagant Christmas o puteti face aici. Proiectul este unul nou si din ianuarie pregatesc si alte surprize, probabil o sa va povestesc mai multe despre ei pe viitor.

Intre chestiile de rezolvat si antrenamentele de XBody am reusit sa ajung marti seara la Beauty Swap (o sa va povestesc mai multe despre eveniment zilele urmatoare), iar miercuri am reusit sa ma vad cu Ioana de la Traistuta cu Zale. Nu ne-am vazut de ceva vreme, asa ca am savurat orele petrecute impreuna si am discutat cate in luna si in stele. Am mancat tagliatelle cu somon, am baut o ciocolata calda delicioasa si ne-am pus la curent una pe alta cu ultimele evenimente. Daca cautati un cadou mai deosebit pentru cineva drag uitati-va si pe pagina Ioanei, ies lucruri foarte misto din mainile ei.

Ca sa imi spal pacatele dupa pastele alea am primit comanda de la Vegis, am profitat de reduceri si de cuponul primit de la ei la ultima comanda si mi-am luat cateva chestii de la nakd pe care voiam sa le incerc de ceva vreme. Iar cei de la Solaris mi-au facut o surpriza foarte frumoasa si mi-au trimis o punga plina de chestii gustoase si sanatoase.

Saptamana asta a fost plina de cadouri si de surprize frumoase, mi-am luat si eu cateva lucruri care imi plac mult, dar am si inceput sa pregatesc cadouri pentru cei dragi mie. Si daca tot m-am ocupat de asta v-am dat si voua cateva idei de seturi cadou in ultimele postari, dar am pregatit si o postare pentru maine care sper sa va ajute si sa va inspire. Chiar sunt curioasa daca o sa va placa sau nu.

Desi a fost o nebunie saptamana asta, cum a fost de altfel ultima luna, am reusit sa "fur" clipe si pentru mine si sa ma pierd in trafic si sa visez cu ochii deschisi. Finalul de saptamana m-a prins cu analgezice (o extractie a unei masele de minte care s-a dovedit un cosmar) si cu buna mea prietena, vitamina C, care ma ajuta cu febra musculara. De-abia astept zilele libere sa-mi trag sufletul si sa fac lucruri care imi plac.

Saptamana voastra cum a fost?

14 comentarii

  1. Am avut o săptămână destul de plina, însemnând cumpărături, curățenie, un du-te-vino continuu, asa ca sunt în asentimentul tău, aștept cu nerăbdare zilele libere. O duminica placuta, relaxanta și liniștită sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te refaci cu bine! Si eu am de scos una, dar imi e o frica de moooor, trebuie sa imi fac curaj.
    Saptamana mea a fost foarte buna. Ieri am aflat ca voi merge la o serata Secret Santa intre prietene, yupii! Stii anul trecut la tine citeam prima oara de Secret Santa si eram curioasa cum o fi, iar tu mi-ai zis ca poate voi avea ocazia sa particip.. deci here we are! :) Dorintele de Craciun se indeplinesc. :) Multumesc inca o data. ;)
    Ps: si eu am "pacatuit" saptamana asta cu o pizza cu somon si samantana, vaii ce buna a fost :))
    Sarbatori fericite! si o saptamana cat mai buna si linistita.. sau cum iti doresti tu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine a fost ultima de minte si si-a facut de cap, am amanat si eu o perioada, dar nu de frica, n-am eu trebuie d-astea. :))

      Totul e sa crezi, distractie placuta la Secret Santa. :)

      Ștergere
  3. Ai grija de tine, si de sanatatea ta. Saptamana asta pentru mine a fost :curatenie, curatenie si iar curatenie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc, sper să ne întâlnim mai des anul care vine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, nu știam că vitamin C e de ajutor în febra musculară :)
    În rest, fu bine, nu mă plâng :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu exceptia maselutei, ai avut o saptamana frumoasa . Astept sa vad cu ce bunatati ai venit de la BeautySwap :)De la aceasta editie nu am vazut inca nici un articol .
    Saptamana mea a fost una plina , nu suport agitatia din magazine in perioada aceasta , atatia oameni nesimtiti .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marti apare si postarea cu swapul, pentru maine am pregatit altceva. Am vazut azi cateva postari despre swap, dar n-am apucat sa ma uit.

      Stiu despre ce vorbesti, toata lumea e in priza aiurea, nici eu nu ii inteleg. :)

      Ștergere
  7. Decembrie pentru mine mereu este o luna nebuna cand mi se pare ca ziua are prea putine ore si nu reusesc sa fac tot ce imi propun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca tuturor ni se intampla, e o luna agitata, eu incerc sa fac acum ce treaba mai am si de la Craciun incolo sa ma relaxez si atat. :)

      Ștergere