Idei de cadouri de la Bottega Verde

17.12.16


In ultimele luni am tot folosit produse de la Bottega Verde si sunt cateva care imi plac la nebunie. O sa va povestesc in curand despre o gama pe care mi-am luat-o recent si care m-a cucerit de la prima mirosire (daca ma urmariti pe Facebook stiti deja despre ce produse vorbesc), insa pana atunci vreau sa va spun ca pe site gasiti in perioada asta reduceri de pana la 67% si peste 1000 cadouri - cosmetice naturale - astfel incat sa puteti alege ceva potrivit pentru toti cei dragi.

Sunt seturi extrem de interesante si la preturi bune, mie mi-a fost destul de greu sa aleg ce vreau si pentru cine. Pe langa seturile cu arome delicioase, sunt si unele mai speciale - sa le zic asa - pentru ingrijirea mainilor si picioarelor, dar si seturi pentru barbati. Preturile seturilor pornesc de la 25 lei, deci exista optiuni pentru orice buget. Si daca nu va satisface nici unul dintre seturi puteti oricand sa faceti propriile voastre combinatii, aveti de unde sa alegeti.

M-am gandit sa va arat trei din seturile care mie mi-au atras atentia si care cred ca ar bucura pe oricine. Ceea ce-mi place mie la Bottega Verde este ca fiecare produs spune o poveste si-ti transmite o stare, mie imi place sa intind mana dupa produsele lor atunci cand imi doresc sa ma relaxez si sa-mi ofer un mic (sau mare) rasfat.

Transportul prin curier este gratuit la comenzile de peste 99 lei si la fiecare comanda se ofera un cadou in functie de valoare. Eu chiar aseara am dat o comanda noua, de data asta am luat ceva pentru mine (un fond de ten si o pudra care mi-a fost recomandata) si de-abia astept sa le primesc si sa vad cum sunt. Tot ce-am incercat pana acum de la ei mi-a placut mult.




Daca vreti sa creati un set propriu sau vreti doar sa va faceti voua o bucurie si sa incercati ceva nou va recomand produsele pentru ingrijirea corpului (aromele sunt extrem de interesante si nu sunt sintetice), produsele pentru ingrijirea picioarelor, balsamul uleios pentru buze, ojele. Am auzit pareri bune si despre produsele de machiaj, in special despre rujuri si pudre.

Ce seturi va fac cu ochiul? Ati trecut si produse de la Bottega Verde pe lista cu cadouri pentru cei dragi?

10 comentarii

  1. Off iar ispita Bottega verde. Am trecut printr-o farmacie si am primit un pliant unde am observat ca au set cu mar si scortisoara si pe net nu este. Am de la ei un creion fard pleoape verde si se mentine chiar foarte bine timp indelungat. Oja inca nu am testat-o, dar mai sunt alea cu parfum tentante. Cat despre aronele lor, am avut si orhidee neagra, gardenie gel dus si le recomand, miros fain desi eu prefer intens, arata bine, crema vanilie neagra miroase bine, intra repede in piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai facut curioasa cu setul ala, banuiesc ca in Sensiblu l-ai vazut, daca vad vreo farmacie in drum intru sa vad si eu cum e.

      Ștergere
  2. Daca imi voi ternina gelurile de dus in aceasta viata, asta va fi primul brand pe care il voi incerca. La lotiune de corp as avea sanse mai curand

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat niciun produs de la Bottega Verde, dar cred ca anul asta o sa-mi fac cadoul setul pentru picioare :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca orice as lua m-ar surpride in mod placut.

    RăspundețiȘtergere
  5. In cele din urma am primit si eu comanda , dar tot am ramas cu un gust amar . Nu m-au anuntat nimic , nu mi-au raspuns nici la emailuri , ceea ce e foarte urat din partea lor !! Mi-am dat seama ca au asteptat sa refaca stocul , mi-a lipsit ceva din comanda .Oricum , bine ca a venit, nu mai aveam sperante .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce zici, a fost urat, eu am discutat cu ei si le-am zis ca nu asa se procedeaza. Eu sper sa fi fost doar de data asta, sunt o echipa mica si au fost depasiti, chiar nu vreau sa renunt la produsele lor pentru ca imi plac. Sa-mi zici cum ti se par. :)

      Ștergere