Preferatele momentului

1.12.16

In ultimele saptamani am incercat o multime de produse noi si am descoperit multe care imi plac la nebunie, dar am si cateva iubiri mai vechi la care nu am renuntat. Astazi le-am adunat si v-am povestit despre ele, probabil de unele va veti aminti din postari mai vechi, iar pe altele le veti vedea pentru prima data. Sunt produse care mie imi plac mult de tot si dupa care intind mereu mana.


La capitolul produse de machiaj sunt patru produse care se tot repeta: paleta de farduri Rose Garden din colectia de toamna (Velvet Garden) de la Pupa, Lip Lustre Luxe Colour Lasting Lip Lacquer (nuanta Sweet Stiletto) de la Charlotte Tilbury, fondul de ten Prevage de la Elizabeth Arden de care v-am povestit recent si 2-in-1 Bronzer&Highlighter (01 Gold Tan) din colectia de Craciun a celor de la Kiko. 

Produsele Charlotte Tilbury le gasiti aici si mai nou cei de la Cult Beauty au adus si Zoeva - la prima comanda puteti folosi codul CBWELCOME pentru transport gratuit, dupa ce va faceti cont pe site folosind linkul de mai sus. Cult Beauty cred ca este siteul care in momentul actual ma tenteaza cel mai mult, sunt cateva produse pe care mi le doresc, dar finantele nu-mi permit extravagante in perioada asta, asa ca rabd.


Imi place in continuare la nebunie Balmy Oil (Nourishing Lip Balm) de la Pupa, l-am mai laudat pe blog pentru ca e foarte bun, nu stiu daca se mai gaseste in magazine pentru ca a fost o editie limitata, sper sa devina produs permanent. Despre produsele Di Palomo nu v-am spus multe pe blog, insa o s-o fac curand pentru ca merita - este un brand italienesc care se gaseste in exclusivitate la Marionnaud, iar pe mine m-a convins tot ce-am incercat de la ei, chiar ieri mi-a venit o comanda cu cateva produse. Crema de maini cu smochine are si protectie solara si este una dintre cele mai misto creme pe care le-am incercat, asa ca am luat-o in varianta full size.

Pentru ten am doua produse care mi-au fost de mare ajutor dupa ce mi-am cam nenorocit fata cu produsele The Ordinary (acidul lactic este principalul vinovat, o sa va povestesc mai multe cu alta ocazie): uleiul de cacay de la Ooh! - Oils of Heaven si Resist Super Antioxidant Concentrate Serum de la Paula's Choice. Despre ambele v-am povestit in trecut pe blog, asa ca n-o sa insist cu detalii.

Uleiul de cacay il gasiti aici la oferta. Seturile cu cele 4 sau 5 mini uleiuri de la Oils of Heaven mi se par extrem de misto (mai ales ca au transport gratuit la comenzi de peste 10 lire), insa nici oferta cu 15 ml oferiti la cumpararea unui ulei la 30 ml nu e de ignorat, mai ales daca va cuplati cu o prietena. Sau daca nu vreti sa aruncati bani multi pe uleiuri variantele noi la 15 ml sunt perfecte. Eu am incercat trei din uleiurile lor si-mi plac mult, mai ales in perioada asta.


Desi am descoperit in ultima perioada cateva parfumuri extrem de misto si care imi plac mult de tot, Crystal Noir de la Versace este parfumul pe care l-am purtat de 2-3 pe saptamana in ultima perioada. V-am spus ca la mine parfumurile sunt cu amintiri si cu sentimente, iar legat de parfumul asta am creat cateva care imi dau o stare de bine si care ma fac sa zambesc ...

Ultimul produs pe care vreau sa vi-l arat este oja Windsor Mews de la NailsInc pe care am luat-o recent de aici la o super oferta - am o groaza de alte oje in nuante asemanatoare, insa asta este perfecta. E una dintre nuantele mele preferate cand vine vorba de unghii si mereu o caut pe "aia". In sfarsit am gasit-o: nuanta e cea potrivita, formula e misto, se aplica usor si rezista super bine pe unghii.


Voi ce produse preferate aveti in perioada asta? Avem vreo preferinta comuna?

7 comentarii

  1. Buna :)
    Ma tot bate gandul de ceva timp sa comand produse The Ordinary. Ai putea scrie, te rog, despre experienta ta cu ele si detalii despre transport?
    O zi frumoasa iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Detalii despre comanda si transport gasesti in postarea de luna trecuta cand v-am aratat ca le-am luat. Pareri la momentul asta nu pot emite pentru ca am inceput cu stangul si am luat o pauza, voi scrie la un moment dat, dar numai dupa ce le folosesc o perioada mai lunga.

      Ștergere
    2. Mi-a scapat acea postare :d
      Multumesc!

      Ștergere
  2. Ce veste !! Ma mananca degetele sa -mi comand o paleta de la Zoeva , dar nu-s hotarata .
    Cat despre produsele folosite de tine, iar nu ne-am potrivit :(
    Parfumul care -l folosesc perioada asta si-mi place enorm este Kenzo L"elixir , crema Visible Difference de la Elizabeth Arden ,fondul de ten Loreal accord parfait , crema pentru maini Banana de la TonyMoly (asta e intrata recent in rutina mea dar a devenit preferata instant) .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o gramada de produse pe lista si ma mamanca si pe mine degetele rau de tot, dar mai rezist. Nu stiu cat ...

      Ștergere
  3. Imi place foarte mult oja Windsor Mews, am intrat pe site si mi-am mai ales cateva culori :)). Oricat de mult imi place parfumul Crystal Noir nu-mi vine sa-l folosesc, mama il foloseste de foarte multa vreme si parca nu-i pot fura parfumul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie Crystal Noir nu-mi aminteste de nimeni, iar in momentul asta e in top 3 parfumuri preferate. :)

      Ștergere