Pudra exfolianta Yves Rocher

8.12.16


In urma cu cateva saptamani am vazut pe pagina celor de la Yves Rocher o pudra exfolianta pentru prepararea gomajului si mi s-a parut extrem de interesanta. Am fost norocoasa si am primit-o impreuna cu alte noutati de la Yves Rocher si am pus-o la treaba din prima seara, fiind extrem de curioasa cum e, cum se simte pe ten si ce efect are.

Sunt 35 ml de produs in recipient si pretul este in jur de 40 lei. Contine 7 ingrediente de origine 100% naturala: argila verde, musetel, caisa, pudra de baikal, zahar brun-roscat, piatra ponce si celuloza. Poate fi amestecata cu orice gel de curatare pentru a obtine un gomaj eficient, adaptat nevoilor tenului - se poate doza usor si in functie de starea tenului putem face un gomaj mai bland sau mai puternic.

Eu am folosit-o atat cu gelul de curatare pentru prospetime din gama Hydra Vegetal, cat si cu alte produse de curatare si trebuie sa recunosc ca-mi place ce face. Nu agreseaza tenul, nu este foarte abraziva, dar reuseste sa curete tenul si sa-l lase luminos si hidratat. Nu m-as baza doar pe pudra asta pentru a-mi curata tenul, insa imi place sa o folosesc de 2 ori pe saptamana si cred ca este o varianta foarte buna pentru cineva care cauta ceva natural, dar care sa ajute tenul sa fie mai curat. Iar faptul ca poti controla intensitatea gomajului este un mare plus.

Daca va sperie peelingurile enzimatice cred ca as trebui sa luati in calcul si un produs de genul asta pentru ca este o alternativa blanda si naturala. Mi se pare un produs potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati si, in plus, poate fi folosit si de adolescenti, deci toata familia poate beneficia de pe urma lui. 

Ati incercat aceastra pudra? Cum vi se pare? Va tenteaza?

6 comentarii

  1. Daaa, tentanta. Uaw!Tare eram curioasa de ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine m-ar tenta, mai ales ca pot decide cat de abraziv sa fie exfoliantul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac mult produsele care se pot adapta in functie de ce are tenul nevoie.

      Ștergere
  3. Suna tare bine prezentarea asta a lor si sunt tare interesata de el!

    RăspundețiȘtergere