Beauty Swap la a sasea editie

20.12.16


Beauty Swap a ajuns la editia numarul sase, asa ca nu era sa lipsesc, mai ales ca schimbul de produse intre bloggeritele de beauty se lasa mereu cu distractie si negocieri intense. Cea care a pornit acest sir de evenimente este Ana-Maria de la Beauty Barometer, iar la editia asta si la cea dinainte a fost ajutata de cei de la Marionnaud, deja e ca o mica traditie.

Ca si ultima data Beauty Swap a avut loc la Infinitea, un loc extrem de frumos si relaxant, singura diferenta fata de editiile precedente a fost numarul participantelor si atmosfera. Daca de obicei ne "calcam in picioare" acum a fost ceva mai restrans si totul a fost mult mai relaxant. Decorul de Craciun, muzica linista si aromele de iarna au facut ca totul sa fie ca intr-o poveste, am avut si un foc in semineu (v-am aratat aici un pic), iar ceaiul si biscuitii deliciosi ne-au facut sa ne intindem la vorba mult dupa ce-am terminat schimburile de cosmetice.

Cei de la Marionnaud ne-au incantat cu o parte din produsele pregatite pentru sarbatori, iar dintre noutati pot sa va spun ca au un nou brand in exclusivitate, Durance (frantuzesc, bineinteles), si ca in curand vom gasi in magazinele lor si produsele de la Makeup Revolution. Despre Durance inca nu stiu multe, am vazut ca la noi sunt doar o parte din produse, eu sper sa aduca si lumanarile de la ei pentru mi-a placut mult ce-am vazut cand am cautat informatii despre ei.

In ceea ce ma priveste cred ca am fost mult mai cuminte decat la alte editii, asa ca m-am intors acasa doar cu cateva produse: parfumul Just Cavalli Gold For Her, oja Make Some Noise de la Essie, fardul Love Letters si creionul de buze Nude de la Melkior, Eight Hour Cream Lip Protectant de la Elizabeth Arden, Glow Primer de la Joko Make-up, Session Series Styling Cream de la Catwalk by Tigi, French Girl Hair Messy Cliche din colectia Tecni.ARt de la L'Oreal Professionnel si kitul Best Night Ever de la Benefit. 

Va intereseaza sa va povestesc despre vreunul dintre produse in mod special? V-ar face placere sa mergeti cu mine la o editie viitoare de Beauty Swap?

P.S.: Ca sa vedeti mai bine ce atmosfera a fost va las cu cateva poze facute de Irina de la The Raw Scientist.

8 comentarii

  1. Parfumul il foloseste sora mea , ei ii place foarte mult :)
    Cam mica "prada" de data aceasta , locatia foarte frumoasa . Imi place ca ati fost mai putine si atmosfera a fost mai relaxanta . Daca stateam in Bucuresti, era o placere sa te insotesc, pentru ca "marfa" am tot timpul :)
    Felicitari doamnei de la BeautyBarometer, o citesc si eu desi nu comentez .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am zis ca am fost potolita. Parfumul l-am incercat ieri, imi place, dar o sa-mi fie greu sa-l port iar pentru ca momentan il asociez cu o chestie nu prea placuta.

      Ștergere
  2. Buna, de unde ai achizitionat sprayul de la L'oreal Professionel?

    RăspundețiȘtergere
  3. Decorul si atmosfera.. de vis..de poveste! Nu ma mai satur privind pozele.
    Super swap! Mi se par tentante produsele cu care te-ai intors, sunt curioasa de lip balm-ul de la E. Arden si de parfum.
    Mi-ar face o deosebita placere sa ne cunoastem si sa mergem impreuna la beauty swap..distanta e mare..dar niciodata nu se stie..trebuie sa cred si poate se va implini. :) Te puup si fug scurt dupa niste decoratii si hartii de impachetat, mi-ai dat idei multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost frumos ... sunt momente de care avem nevoie. Parfumul e chiar interesant, insa eu l-am purtat aseara si acum il asociez cu seara trecuta, trebuie sa iau o pauza si sa-l incerc cu alta ocazie. :)

      Ștergere
  4. Si mie mi.ar plăcea sa merg! Trebuie sa indeplinim niste conditii?:)
    Pozele sunt clar de poveste! De poveste de Crăciun!dana

    RăspundețiȘtergere