Ajutoare de la Ivatherm pentru vremea rece

13.12.16


E din ce in ce mai frig si pielea (atat de pe fata, cat si de pe corp) incepe sa resimta vantul, temperaturile scazute, dar si trecerile bruste de la frig la cald si invers. Cele mai expuse in perioada asta sunt fata (si implicit buzele) si mainile, zonele carora eu le acord cea mai mare atentie pentru ca nu vreau sa am probleme si sa ma confrunt cu piele uscata si iritata. Sunt zonele de care de multe ori uitam si dupa aia ne miram ca avem buzele uscate si maini rosii si cu aspect nu tocmai placut.

Ceea ce am facut a fost sa caut cateva mici ajutoare care sa ma ajute sa-mi mentin pielea in cea mai buna stare posibila. Si pentru ca anul asta m-am inteles foarte bine cu produsele Ivatherm am ales cateva produse de la ei care sa se preteze nevoilor mele - produsele Ivatherm le gasiti aici, iar in ultima perioada au avut oferte foarte bune. Chiar acum au o oferta extrem de misto la gama Una - la cumpararea cremei de fata se ofera cadou crema pentru ochi.


Gelul de curatare Ivahidra+ nu este o noutate pentru mine, l-am avut in varianta de 250 ml (v-am povestit aici de ce imi place asa mult) si mi s-a parut normal sa trec la pasul urmator - 500 ml, care o sa-mi ajunga o perioada buna de timp. Cand gasesc un produs care imi place nu simt nevoia sa mai fac incercari, iar combinatia Ivahidra+ & Foreo Luna este inca in topul preferintelor mele.

Celelalte patru produse sunt noutati pentru mine si o sa va spun de ce le-am ales si mi s-a parut ca sunt cele mai potrivite pentru nevoile mele actuale. Le-am incercat in ultimele zile si-mi plac mult, daca vreti sa va povestesc separat despre unul dintre ele sa-mi spuneti in comentarii si o sa le fac review dupa ce imi fac o parere clara. 

Toleriskin este o crema calmanta si hidratanta pentru pielea intoleranta si m-am gandit ca va fi perfecta in serile tarzii cand trebuie sa scot cainii afara si simt ca-mi ingheata fata. In plus am citit chestii foarte misto despre ea si nu se stie niciodata cand apare vreo zona mai sensibila si iritata de la fular, haine groase. Balsamul de buze Multi-Performance era de ceva vreme pe lista mea de curiozitati si cred ca asta e momentul potrivit sa-mi dau seama ce face, in plus e usor de strecurat in buzunar.

Crema de ochi Una este si nu este o noutate, a avut-o mama acum ceva vreme si i-a placut mult, eu am tot zis ca o incerc, insa n-am mai apucat. De cand e asa frig ochiul meu stang curge cum ies la frig si simt ca pielea din jurul ochilor nu e in cea mai buna stare, asa ca am zis ca merita sa o incerc. Ultimul produs este crema de maini Multi-Performance, cred ca e evident de ce am ales-o. Am o gramada de creme cu diverse arome, insa am vrut ceva curat si eficient care sa se ocupe de zonele uscate de pe degetele mele. Si pana acum pot sa zic ca isi face treaba extrem de bine.

Ati incercat vreunul dintre produse? Voi cum v-ati pregatit pentru vremea asta rece?

P.S.: Pe Facebook va asteapta un giveaway frumos organizat impreuna cu cei de la Ivatherm - 3 dintre voi vor castiga cate 3 produse care sa va ajute sa treceti mai usor peste vremea asta rece, astazi este ultima zi cand puteti sa va inscrieti.

10 comentarii

  1. Primele doua produse sunt si preferatele mele de la Ivatherm. Si an pe wishlist urmatoarele doua produse. Ce textura are balsamul de buze? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte dens si trebuie intins bine, iar aroma este una de citrice.

      Ștergere
  2. Hihi, alegeri faine <3
    Sunt curioasa de crema de ochi - restul le folosesc si eu de ceva vreme si imi plac mult :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum imi place, va tin la curent dupa ce mai trece ceva vreme. :)

      Ștergere
  3. Crema de maini, am incercat_o si am fost multumita de ea! Intra repede in piele si hidrateaza pe masura!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaaaa, cum sa nu, sunt o fana Ivatherm! :) Toleriskin a ramas crema mea preferata de cand am descoperit-o. In curand voi ajunge la al 3- lea flacon. :)
    O apreciez mult, am tenul sensibil si ma ajuta enorm sa fiu la normal.
    Crema de maini Multi-Performance am avut-o si eu, tare hidratanta si buna.
    Crema de ochi Una vreau sa i fac cadou mamei mele de Craciun, nu am avut-o dar si eu o am pe wishlist.
    Ce ma bucur ca iti plac produsele Ivatherm! Merita din plin toata atentia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine sunt o descoperire relativ recenta, am folosit cate ceva in trecut, dar n-am dat mare atentie. Acum le vad cu alti ochi.

      Ștergere