7 intr-o saptamana #98

27.12.16


Am vrut sa renunt la postarea cu 7 poze in perioada asta, dar stiu ca va place, asa ca m-am gandit ca n-are nici o importanta ca va ajunge pe blog intr-o zi de marti si nu duminica asa cum v-am obisnuit. Sper ca ati avut zile frumoase alaturi de oamenii dragi voi, ca v-ati bucurat si ati bucurat la randul vostru, ca ati zambit si v-ati incarcat cu energie pentru perioada urmatoare si ca sufletul vostru a primit exact ceea ce are nevoie.

Craciunul meu a fost rosu, ceea ce nu mi-a displacut deloc pentru ca rosu este una dintre culorile care imi plac mult si care ma binedispun mereu. Poza cu Alma n-a fost deloc gandita, a fost o chestie de moment, dar nu puteam sa nu vi-o arat, stiu ca ati zambit de cum ati vazut-o. Pentru mine zilele astea au insemnat timp liber, timp pentru mine si pentru ceea ce-mi mangaie sufletul, timp sa-mi amintesc, timp sa meditez, timp sa scap de toata oboseala acumulata in ultimele luni.

M-am vazut cu oameni dragi mie, am lenevit pe multe canapele, am oferit si am primit cadouri, am baut cateva pahare de vin, cu mancarea n-am fost mare prietena, dar daca ma cititi de mult timp stiti ca eu si mancarea traditionala de Craciun nu avem nimic in comun, nici macar cozonacul nu-mi place. Cred ca e prima data in multi ani cand n-am simtit nici o presiune in perioada asta, chiar am facut numai ce m-a taiat capul, nu m-am dus in nici o vizita din obligatie, n-am facut nimic ce nu m-a bucurat. Mi-au lipsit niste lucruri si niste oameni, dar asta e viata ... 

Am profitat de zilele astea si mi-am oferit cateva (multe) momente de rasfat, chiar aveam nevoie sa am grija putin si de mine si de pielea mea, dar am incercat si produsele din colectia Red Queen de la Pupa, pe care le-am primit inainte de Craciun. O sa va spun mai multe despre ele intr-o postare separata pentru ca am multe de povestit si de aratat.

N-o sa va zic ca totul a fost perfect pentru ca in viata asta nimic nu e perfect, iar in sufletul meu sunt prea multe rani ca sa trec numai un zambet prin perioada asta. Mi se face dor de tata, de bunicii mei, de Bella, de Ricky si de multe alte suflete care au plecat prea repede de langa mine. Perioada asta este foarte incarcata din punct de vedere emotional si recunosc ca am avut cateva momente destul de urate pe care am incercat sa le calmez cu timp petrecut cu mine, de aici si ultima poza. Insa fata de alti ani am simtit ceva diferit - sunt pregatita sa creez alte amintiri care sa umple toate golurile pe care le simt, ceea ce-mi da o stare de bine.

Zilele voastre cum au fost?

8 comentarii

  1. Poza cu Alma e nemaipomenita! :) Atat de blanda poate sa fie..
    Inainte de Craciun la fel ca tine am trecut printr-o perioada incarcata emotional, imi lipsea tata si bunicii, mi-am amintit cum era atunci cand erau ei si nu mai zic nimic ca iara ma apuca sa dau apa la soricei. :))
    Anul asta de Craciun am simtit ca mi-am incarcat bateriile la maxim si inca ma mai asteapta zile de sarbatoare pana dupa Revelion. Anii trecuti trecuti stateam acasa pentru ca asa simteam, anul asta schimbare totala, tot la colindat am fost, nici eu nu ma mai recunosc.
    Un Nou An plin de bucurii si de zile frumoase iti urez!
    Sa pasim cu bine in Noul An, cu zambetul pe buze si voie buna. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poza cu Alma e de pus în ramă! Mă bucur că ai petrecut frumos perioada asta, să fie tot așa până la final de an și cât mai mult după.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie! Alma e modelul perfect, la capitolul ochi deschisi stam mai rau, dar merge si asa. :))

      Ștergere
  3. Cat de simpatica e Alma, mie mi-a adus un mare zambet ,aveai dreptate.
    Perna e tare dragalasa, cred ca am vazut -o la Jumbo. Sticla cu Busuioaca de Bohotin mi-a trezit amintiri frumoase. Eu am avut parte de cateva zile impreuna cu familia si multa odihna ,ceea ce chiar mi-a lipsit .
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alma ajunge direct la suflet. :)

      Nu e a mea perna, canapeaua a fost de imprumut, dar e draguta, asa e. Ma bucur ca ai avut zile frumoase.

      Ștergere
  4. Cea mai draga poza este poza cu Alma. A asteptat si ea Pe Mosul.

    RăspundețiȘtergere