16 produse descoperite in 2016

30.12.16


Probabil va asteptati sa vedeti niste postari cu produsele cele mai folosite si iubite in 2016 sau alt gen de topuri, insa nu am simtit sa fac asa ceva, gasiti astfel de postari peste tot, iar preferatele mele le stiti, vi le-am tot aratat si pomenit cu diverse ocazii. Ceea ce o sa fac in schimb este sa va spun care sunt cele 16 produse pe care le-am descoperit in 2016 si care cred ca merita luate in seama si in 2017. Pentru o parte dintre ele gasiti reviewuri pe blog, despre altele poate o sa va povestesc in anul ce se apropie.


Ingrijirea tenului este un subiect care m-a preocupat mereu, iar anul asta am descoperit cateva produse care vor ramane clar preferatele mele si in perioada urmatoare: Luna de la Foreo, gelul de curatare Ivahidra+ de la Ivatherm, Resist 10% Niacinamide Booster de la Paula's Choice, apa micelara Soothing de la Bielenda, balsamul Balmy Oil de la Pupa si uleiul Natural Cacay de la Ooh! Oils of Heaven.


In privinta produselor de machiaj am cateva produse pe care le folosesc aproape zilnic si care cred ca merita din plin: fondul de ten Prevage de la Elizabeth Arden, baza de machiaj Instant Light de la Clarins, pudra Like a Doll de la Pupa, 2-in-1 Bronzer and Highlighter (01 Gold Tan) de la Kiko, sprayul de fixare pentru machiaj de la Melkior si nu in ultimul rand iluminatorul Moonstone de la Becca.


Am grupat ultimele patru produse, desi nu au legatura intre ele: gama Wow! Brunette de la Phil Smith, pensula M501 de la Morphe, Lipocils Expert de la Talika si oja Windsor Mews de la NailInc. Imi plac in egala masura si le-am folosit cu placere in ultima perioada. N-am incercat sa aleg produse din toate categoriile pentru ca nu asta mi-a fost scopul, ci sa va spun exact ce m-a impresionat si cred ca merita atentie. Nu sunt produse pentru ingrijirea corpului, desi am cateva candidate bune, nu sunt nici parfumuri, desi am incercat o gramada de noutati care mi-au placut mult de tot. 

As fi putut sa acord si cateva mentiuni onorabile (si ma gandesc la fardul Caprice de la Melkior si la alte cateva produse de la Elizabeth Arden si Pupa), dar am zis ca e bine sa ma opresc la 16. Avem descoperiri comune? Voi ce ati descoperit anul asta si credeti ca merita sa afle si altii?

7 comentarii

  1. Dintre descoperirile acestui an imi vin in minte: oja 60 seconds de la rimmel - varianta aurie care rezista foarte mult timp pe unghii, Nyx tinted brow mascara si rimelul Shoking de la YSL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreau sa incerc si eu produsul ala de la NYX.

      Ștergere
    2. Mie imi place foarte mult, contureaza, umple golurile si are un aspect natural. Este si mai rapid decat creionul

      Ștergere
  2. Cu Lipocils eu sunt din ce in ce mai multumita :). Balmy Oil la fel chiar un produs tare bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. in 2016 am descoperit Pupa si Bobby Brown si m-am indragostit de ambele marci!

    RăspundețiȘtergere
  4. In 2016 am descoperit blushurile de la toofaced, baza de ochi de la nars, paleta de la ABH, paleta peach de la toofaced, finished spray de la Bumble and bumble, uscatorul de par de la T3, ondulator de la paul mitchell, paula choice calm moisturizer oil skin, inkwellpress planner vertical, bha de laa cosrx. Cam atat, ma opresc :D

    RăspundețiȘtergere