Ganduri, chestii si cumparaturi de weekend

15.2.16

Ultimele zile au fost ... nici macar nu stiu cum sa le descriu, au fost ... sa zicem ... pline. De emotii, de oameni, de amintiri, de lucruri, de momente, de discutii de suflet, de meditatie, de nebunie, de surprize, de tot ce inseamna viata asta. Si acum zambesc ... si ceva imi spun ca zambetul asta o sa ramana cu mine de acum incolo. Nu s-a intamplat nimic extraordinar, nu am facut nimic special, pur si simplu am facut pace cu unele lucruri si ganduri care imi dadeau batai de cap. Si asta imi da o stare pe care cuvintele n-o pot descrie.

As vrea sa va spun multe lucruri dar cuvintele potrivite refuza sa vina ... ma gandesc ca trebuie sa ma bucur eu de momentul asta in care sunt acum, de mine cea de azi, de mine cea care poata sa faca o gramada de lucruri, de mine cea care sunt cu adevarat ... si probabil ca o sa vedeti si voi asta fara sa va povestesc ceva. Drumul n-a fost usor, ba din contra ... insa sentimentul de acum ... merita.


Nu am pofta sa va povestesc despre vreun produs de ingrijire, de machiaj sau despre cine stie ce chestie misto am descoperit, ci pur si simplu vreau sa va arat cateva momente din ultimele 3 zile. Nu stiu daca am sa fac din asta un obicei, dar as vrea sa stiu parerea voastra despre postarea asta, daca va place sau nu, daca vreti sa mai vedeti altele de gen ... eu scriu ce-mi face mie placere (asa a fost si va fi mereu), dar nu scriu doar pentru mine, ci si pentru voi. Asa ca ma intereseaza parerea voastra.

Eu am inceputul weekendul de vineri (ceea ce, recunosc, n-a fost deloc rau). La vizita in Debenhams, de care v-am spus ieri cate ceva, mi-am "bagat degetele" printr-o multime de produse, dar am rezistat eroic, insa mi-a ramas gandul la cateva produse: Flawless Finish Correcting and Highlighting Perfector de la Elizabeth Arden si iluminatoarele Diornude Nude Air din colectie de primavara Glowing Gardens de la Dior. M-am tot uitat la ele on-line si n-am rezistat sa nu le incerc in magazin ... Glowing Nude mi-a placut la nebunie, dar cred ca va ramane la nivel de dorinta pentru ca este destul de scump si eu nu duc lipsa de iluminatoare.

Caut de ceva vreme o geaca de piele (nu naturala, bineinteles) si-mi cam pierdusem speranta ca o sa gasesc ceva care sa-mi placa, sa-mi vina si sa aiba si un pret bun in magazine. Am vazut cateva modele on-line, insa transportul era prea scump ... dar s-au aliniat planetele si am ajuns in SH-ul/ outletul de la Baba Novac (v-am mai zis de el pe blog, am gasit de multe ori haine noi acolo). Am iesit de acolo cu o geaca noua, care imi place la nebunie, si pe care am dat ... 33 lei.
 

Sambata a fost zi de leneveala si de rasfat. Micul meu dejun a fost acelasi si sambata si duminica (cred ca v-am plictisit cu combinatia asta), a trebuit sa-mi refac unghiile, imi place oja asta mov de la Kiko la nebunie, dar nu rezista decat cateva ore pe unghii (indiferent de top coatul pe care il folosesc) si asta ma scoate din sarite, pacat de culoare ... o s-o incerc si fara top coat, poate asa rezista.

Probabil ati observat ca am inceput sa fac iar vizite in bucatarie si sa fac chestii gustoase, asa s-a intamplat si sambata dupa-amiaza cand am facut somon la gratar cu zucchini si cuscus. A fost gustos, sanatos si satios. Am ales Naughty Alice si o bratara de la Baublebar pentru o iesire scurta si am primit niste trandafiri galbeni superbi.


Ieri a fost zi de vizite si plimbare, am ajuns la o onomastica si am stat de vorba cu oameni pe care nu ii vazusem de ceva vreme, m-am intalnit si cu nepotu' meu si m-am jucat cu niste chestii extrem de urate (in viziunea mea) si extrem de frumoase (in viziunea lui), dupa care m-am intalnit cu Corina (Pasagera, asa cum probabil o stiti multe dintre voi) si am petrecut impreuna cateva ore. Am mancat cate o prajitura (da, eu chiar am comandat o prajitura - Biscake - ceea ce e atipic pentru mine pentru ca nu ma atrag deloc prajiturile/ torturile), am vorbit si am ras.

Dupa care ne-am gandit noi ca e cazul sa facem si cateva cumparaturi, o sa va spun doar de ce-am luat eu de la Mark & Spencer, din sectiunea Food (pe care am descoperit-o mirata in Mega Mall, am trecut de aratea ori pe acolo si n-am observat-o). Aveau o multime de ceaiuri si cu greu am ales doar unul, bomboanele fara zahar sunt perfecte pentru geanta, iar bezelele pentru ciocolata n-am putut sa le las acolo (desi beau foarte rar acum ciocolata calda acasa). Sigur o sa ma mai intorc in magazin pentru ca aveau o gramada de produse interesante.


Aveam nevoie de cateva zile (si as zice si de cativa oameni) care sa-mi aminteasca niste lucruri si sa ma faca sa reactionez si exact asta am primit. Sper ca ati avut si voi zilele frumoase si ati zambit mult. Saptamana frumoasa va doresc!

25 de comentarii

  1. prajitura arata foarte bine..te-ai intalnit cu Corina, eu stau in aceeasi oras dar inca nu am apucat sa o cunosc desi m-am tot gandit sa vorbesc cu ea sa iesim la o prajitura si sa o cunosc personal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma intalnesc cu Corina de cate ori ajunge in Bucuresti, de data asta am reusit sa petrecem ceva mai mult timp impreuna. :)

      Ștergere
  2. Sa ai o noua saptamana magica!

    RăspundețiȘtergere
  3. E frumoasa postarea ta.
    Personal, genul acesta de postari, eu le fac special pentru mine, intr-un fel ma fac sa ma eliberez de o oarecare doza de stres, dar totodata mai impartasesc si altora pataniile mele in speranta ca le vor evita sau macar vor reactiona altfel decat mine. Asta de ce nu prea reusesc sa scriu intr-un jurnal personal varianta de agenda pe hartie.
    Ceea ce mai vreau sa-ti sugerez: incearca oja aia la pedichiura, poate - poate rezista vreo 2 - 3 zile (ca tot imi aminteam ca pedichiura mea lasa grav de dorit).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O s-o incerc si asa, desi la pedichiura aleg de obicei alte nuante.

      Ștergere
  4. Imi place postarea, imi da o stare de bine si ma inspira. Important e sa ne simtim bine sufleteste, impacati cu noi, sa facem ceea ce ne place si sa ne inconjuram de oameni dragi, si eu am avut parte de un week-end frumos.
    Asemeni iti doresc o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca va place, am incarcat-o cu energie pozitiva. Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere
  5. Mi-a placut postarea si mai vreau , atat pot sa spun :)
    Prajitura arata intr-un mare fel, sper ca a fost la fel de buna .
    Stii ca galbenul inseamna gelozie , nu ? :P
    Jacheta chiar ai gasit-o la un super pret .
    ps : azi mi-am comandat si eu farfurioara si bolul, au avut transport gratuit .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost buna si deloc gretoasa - Oreo si spuma de lapte. Stiu ce inseamna, stiu ... :)

      Am vazut ca au transport gratuit, chiar le-am cautat pe site, dar nu le-am gasit. Sa ai o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
    2. Inca mai sunt pe stoc, le gasesti in sectiunea "Bucatarie" , te pup .
      (Anamaria)

      Ștergere
  6. Nu mi-a dat pace poza ta. :)) Ce amestec de condimente folosesti pentru cus cus? :) Merci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci a trezit pofte ... amestecul de la Mrs.Dash de pe iHerb de care v-am mai zis, curcuma si niste condimente italiene am folosit de data asta. :)

      Ștergere
  7. Cat de frumosi sunt trandafirii galbeni. Florile galbene sunt preferatele mele :)
    Normal ca-mi plac genul asta de postari. Atata consecventa la citit un blog de beauty( care de fapt nu e doar de beauty) zau ca ma mira :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te mira de fiecare data ... si inca esti aici. Inseamna ca merit, nu? :))

      Ștergere
    2. He, he :)
      Normal. Îhî :)

      Ștergere
  8. Cum ti-a scris Cristina mai sus, si mie mi-a dat o stare de bine postarea ta si m-as bucura sa citesc unele similare pe viitor.
    O saptamana usoara si placuta iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am si vrut sa ma transmit, ma bucur ca mi-a iesit. Sa ai si tu o saptamana frumoasa (si linistita). :)

      Ștergere
  9. Citatul ala e esenta!! Asta am invatat si eu si mi se tot reconfirma de fiecare data. Eu ador postarile mai personale pt ca, in principal, de-asta citim un blog, pt persoana care-l scrie. E adevarat ca e misto sa aflam noutati, produse vazute prin prisma ta, dar asta e o chestie adiacenta, chiar daca in principiu e un blog de beauty. Sper ca intelegi ce vreau sa zic. E minunat ca ai avut niste zile asa frumoase si eu as fi putut sa am, dar efectiv le-am respins. N-am putut sa le gestionez, desi nu trebuia sa fac nimic decat sa ma deschid, exact cum ai facut tu zilele astea. Totusi, se intrevede o luminita la capatul tunelului. O chestie foarte misto care sper sa schimbe ceva. Sa vedem... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul porneste din tine, cand spui stop unor lucruri (si oameni, daca e cazul) te deschizi spre altceva. Incearca si mai vorbim. :)

      Ștergere
  10. M-ai dat gata cu prăjitura aia. :))
    Îmi place ideea postării, mai aștept și altele. Și sper că ai ajuns întreaga acasă în seara asta, cu atâtea bagaje. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca si pe mine m-a dat gata, eu nu poftesc la prajituri. Am ajuns intreaga, tu vorbesti? :))

      Ștergere
  11. Am zambit larg cand am citit comentariul tau, sa ai o saptamana minunata. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. vai, vai cat de bine arata somonul acelasa.. dar si prajitura e dementiala!

    Uf.. incerc sa rezist... cu greu. :D
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere